- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
7. günü belirgindi bayağıİdrar testin iğnenin kaçınxı günü tek çizgi çıkmaya başladı
adete son 2 gün : $Evet ediyormuş umarım gerek kalmaz sende durumlar nasıl kaçıncı günün?
7.gün yani tek çizgimiydi? Yokaa ğozitifmiydi7. günü belirgindi bayağı
Gebelik belirtileri varmı peki halsizlik uyku hali özellikle bunlar oluyor ilk haftalar7. günü belirgindi bayağı
A kalmış idrar testi yapmadınmı belirti varmı hamilelikle ilgili :)adete son 2 gün : $
eşim test aldırmıo bana :) göğüs uçlarım çok büyüdü...adet belirtim yok en azındanA kalmış idrar testi yapmadınmı belirti varmı hamilelikle ilgili :)
Pozitifti cnm bayağı belirgindi çizgi7.gün yani tek çizgimiydi? Yokaa ğozitifmiydi
Gebelik belirtileri varmı peki halsizlik uyku hali özellikle bunlar oluyor ilk haftalar
Belki iğnedendir belkide hamilelikten bende sadece halsizlik var birkaç gündür artıyor giderek ama benim iğnemin 8.günü sanırım erken bence seninde durumun değişebilir normalde bu haftalarda kan testi yapab hamile olanlarda kaç çıkıyor acaba ?Cnm bnm göbek deliğimin sağlı sollu batmalar vardı. Halsizlikte vardı belimde ağrıyordu. İşe hiç geç kalmazdım sabah uyanamamıştım
Ayy çok sevindim umarım regl gelmez :)İyi geceler. Benim regl dundu.. Tabiki olmadim. Luteal fazim kisaydi benim. İdrar testi negatif. Ne regl belirtim var ne gebelik. Doktorun dedigi kan testi tarihine kaldi 3 gun :)
Peki bu belirtiler iğneyi olduktan ne kdar sonra başladı sende?Cnm bnm göbek deliğimin sağlı sollu batmalar vardı. Halsizlikte vardı belimde ağrıyordu. İşe hiç geç kalmazdım sabah uyanamamıştım
İdrar testi yaptınmı bugün peki?İyi geceler. Benim regl dundu.. Tabiki olmadim. Luteal fazim kisaydi benim. İdrar testi negatif. Ne regl belirtim var ne gebelik. Doktorun dedigi kan testi tarihine kaldi 3 gun :)
Ayy çok sevindim umarım regl gelmez :)
Ben hususi takip icin her gun yaptim canim. İgneden 10gun sonra idrar testi negatifti. Hala negatif. 12.gundu bugun. Bakalim sabah ola hayrola....İdrar testi yaptınmı bugün peki?
Umarım pozitife dönerAmin insallah canim.
Ben hususi takip icin her gun yaptim canim. İgneden 10gun sonra idrar testi negatifti. Hala negatif. 12.gundu bugun. Bakalim sabah ola hayrola....
Aminnnn hepimizin insallah...Umarım pozitife döner
çarşambaya kadar sabredicem..size de haber veriyim miAminnnn hepimizin insallah...
2 yumurtam vardi. Biri donmustur umarim :)
Tabiki cok sevinirim. Meraktan catliyoruz topikce :)çarşambaya kadar sabredicem..size de haber veriyim mi
ben de :*Tabiki cok sevinirim. Meraktan catliyoruz topikce :)
Herkesin sonucunu merake diyorum ben :)
ayyy her adet döneninde üşüme tutardı akşamları şimdi ateşlerde yanıorum ..menopoz gibi :)))ben de :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?