Cnm kan testi sonucun çıktımı?Canm bnde yapmıştım bende de pozitif çıkmıştı. Bugün yaptım silik bile çıkmadı.
Ahhhh sorma canım değerim düşmüş.Cnm kan testi sonucun çıktımı?
2. Yapışınmı kaç çıktı ilki ve şuanki?Ahhhh sorma canım değerim düşmüş.
2. Yapışınmı kaç çıktı ilki ve şuanki?
Belki yükselir hemen umutsuzluğa düşme sende 9.gündeydin değilmi daha erken geç döllenme olabilir benim kızım geç döllenme olmuştu hiç hamileliğimin farkına dahi varmamıştım adetim baya geçmişti öyle farketmiştim belirti dahi yoktu yani kaza ile olmuştu belki seninde öyle olur geç döllebme olabilir
Bilemedimkiben ilk kez kullanıyorum klomen ve iğne yani etkisini buradan okuduklarımdan biliyorum ama normalde iğnesizde gebe kalınca bukadar erken çıkarmı kanda acaba ?bende yaptırmaya korkuyorum ama ancak haftaya pzt salı yaptırırım adet olmazsam günüm geçince cmt günü adet günüm normalde bakalım artık hayırlısı hepimizin hakkındaCanım walla adet olacağıma diğer ayki kontrollere ilaçlara muayenelere o kadar hazırladım ki kendimi bugün. Hamileysem büyük sürpriz olur. Ama değilim bnce yaa değer düşmüş baksana
Bilemedimkiben ilk kez kullanıyorum klomen ve iğne yani etkisini buradan okuduklarımdan biliyorum ama normalde iğnesizde gebe kalınca bukadar erken çıkarmı kanda acaba ?bende yaptırmaya korkuyorum ama ancak haftaya pzt salı yaptırırım adet olmazsam günüm geçince cmt günü adet günüm normalde bakalım artık hayırlısı hepimizin hakkında
Evet bende birazda buyüzden kullanmayı istedim ikiz çocuk bende istiyorum çok ama tek yumurtam gelişti benim kısmet artık :)umarım gönlünde ne varsa o olurCanım benden sana tavsiye adetin geçsin ondan sonra test yap yaptır. Sonra ümitlenip daha çok üzülüyosun bnm gibi.
Neden bilmiyorum ama diğer ay için heyecanlanıyorum bende. Dr um klomenin dozunu artıracak yumurtam fazla oluşursa ikiz olur belki diye seviniyorum şimdi de
Evet bende birazda buyüzden kullanmayı istedim ikiz çocuk bende istiyorum çok ama tek yumurtam gelişti benim kısmet artık :)umarım gönlünde ne varsa o olur
Yok kan testi yaptırmam zaten bu hafta idrar testi yaparım sadece
Evet ilk kez kullandım klomen ama 4 gün içebildim ağır grip oldum bıraktım yarıdaİnş cnm Rabbim ne verirse kabulümüz ikiz üçüz
Cnm sen klomen kullandın mı
Evet ilk kez kullandım klomen ama 4 gün içebildim ağır grip oldum bıraktım yarıda
Ne iğnesi?Klomen kullanıldığında çoğul gebelikler olabiliyomuş. Bu ay bnm son. İğneye geçicez
bildiğim kadarıyla klomenin etkisi kullanılmasa da sonraki ay da dewam ediomuşBen birdaha kullanmayacağın olmazsa eğer kendiliğinden olursa olur birkez için kullanmak istedim hızlandırmak amaçlı yani ama olmazsa eğer kendimiz deneyeceğiz artık
Evet ediyormuş umarım gerek kalmaz sende durumlar nasıl kaçıncı günün?bildiğim kadarıyla klomenin etkisi kullanılmasa da sonraki ay da dewam ediomuş
İdrar testin iğnenin kaçınxı günü tek çizgi çıkmaya başladıBn adetim geçmeden ne idrar ne kan testi yapmıcam. Yıkım oldu bu ay. Pozitif çıktı silik çizgi çıktı allak bullak oldum eşimde öyle.
Ne iğnesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?