Ocak 2018 klomen+çatlatma iğnesi olanlar

Geçen ay beklemeye bile gerek kalmadan 13. Günde adet olmuştum

Iyi geceler kızlar bende bu ay aşılama olucam 3 kere klomen+catlatma iğnesi kullandım fakat gebelik oluşmadı. Tedavi Sırası aşılamaya geldi. Adetimin 5. Gunu klomen kıllanmaya başladım su an 3. Günündeyim . salı günü yumurta gelişimime bakılicak istenilen boyuta ulaştı ise catlatma iğnesi olup 36 saat sonra aşılamam yapılıcak. Hepiniz için dua ediyorum kısa sürede hayırlısı ile yüzümüz gülsün

umarım aşılama işe yarar...ben ilk kez iğne oldum 21 ocakta...sabırla bekliyorum...

bugun igneden sonraki 12.ci gun. merak edenler icin yazayim istedim. dun ve bugun idrar testlerim negatif. daha oncesinde silik de olsa pozitifti. yani artik igne etkisi gecti...

benim luteal fazim kisadir. normalde bugun regl tarihimdi. olmadi luteal fazim ortalama 11 gundur benim, belki bu kez ilaclar vs den dolayi 14 e uzar.... ama umarim sonrasinda da regl gelmez

ben cesaret edip hiç bi tahlili yapmadım..3 gün daha sabırla beklicem...hayırlısı...

Bende bugün idrar tahlili yaptım 7. Gün pozitif çıktı ama silik bende ateş yüksek çıkıyor 37detece normalde 36.1 gibiydi sizde ateş durumu nasıl normale göre?

Bende bugün idrar tahlili yaptım 7. Gün pozitif çıktı ama silik bende ateş yüksek çıkıyor 37detece normalde 36.1 gibiydi sizde ateş durumu nasıl normale göre?
Canm bnde yapmıştım bende de pozitif çıkmıştı. Bugün yaptım silik bile çıkmadı.

ben cesaret edip hiç bi tahlili yapmadım..3 gün daha sabırla beklicem...hayırlısı...
Ben hususu yaptim. İgne etkisini gormek icin :)

Muhtemelen gun ici atese bakiyorsunuz degil mi...
Oyle ise hatalidir. Ben bayadir ates isiyle ugrastigum icin sabahlari ayni saatte, en az 3saat uyuyup, dil altindan olcmeniz lazim. Genelde sabah 6-8 saatleri arasinda sabit bir zamanda, misal her sabah 7de olcmeniz gerekir.
Benim suan diger iki gebeligimdeki gibi gidiyor bakalim atesim. İnsallah sonu da oyle olur.

ben az önce ilk defa ölçtüm adetime 3 gün war..37 çıktı...

Evet gün içi ateşe bakıyorum ama yumurtlamadan önceki günlerde gün içi bakıyordum 36.1 civarı çıkıyordu hep sabahta akşamda aynı değişmyiordu neyse zaten 1 hafta kaldı sabredeceğiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…