- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
İnşallah olumlu sonuçlanırSağlık ocağıda yapıyormu kan testi?
aynennn.Offfffff şu çatlatma iğnesine gıcık oldum
aynennn.
benim igne 22 ocakta yapildi. doktorum teeeeeee 8 subatta kan testi yaptir dedi. 17 gun sonrasi oluyor yani.
umarım aşılama işe yarar...ben ilk kez iğne oldum 21 ocakta...sabırla bekliyorum...Iyi geceler kızlar bende bu ay aşılama olucam 3 kere klomen+catlatma iğnesi kullandım fakat gebelik oluşmadı. Tedavi Sırası aşılamaya geldi. Adetimin 5. Gunu klomen kıllanmaya başladım su an 3. Günündeyim . salı günü yumurta gelişimime bakılicak istenilen boyuta ulaştı ise catlatma iğnesi olup 36 saat sonra aşılamam yapılıcak. Hepiniz için dua ediyorum kısa sürede hayırlısı ile yüzümüz gülsün
ben cesaret edip hiç bi tahlili yapmadım..3 gün daha sabırla beklicem...hayırlısı...bugun igneden sonraki 12.ci gun. merak edenler icin yazayim istedim. dun ve bugun idrar testlerim negatif. daha oncesinde silik de olsa pozitifti. yani artik igne etkisi gecti...
benim luteal fazim kisadir. normalde bugun regl tarihimdi. olmadiluteal fazim ortalama 11 gundur benim, belki bu kez ilaclar vs den dolayi 14 e uzar.... ama umarim sonrasinda da regl gelmez
Bende bugün idrar tahlili yaptım 7. Gün pozitif çıktı ama silik bende ateş yüksek çıkıyor 37detece normalde 36.1 gibiydi sizde ateş durumu nasıl normale göre?bugun igneden sonraki 12.ci gun. merak edenler icin yazayim istedim. dun ve bugun idrar testlerim negatif. daha oncesinde silik de olsa pozitifti. yani artik igne etkisi gecti...
benim luteal fazim kisadir. normalde bugun regl tarihimdi. olmadiluteal fazim ortalama 11 gundur benim, belki bu kez ilaclar vs den dolayi 14 e uzar.... ama umarim sonrasinda da regl gelmez
7 gün biraz erken değilmi ? iğne etkisi geçmişmidir ??Bende bugün idrar tahlili yaptım 7. Gün pozitif çıktı ama silik bende ateş yüksek çıkıyor 37detece normalde 36.1 gibiydi sizde ateş durumu nasıl normale göre?
Tabi çok erken :) 25adet test aldım internetten bugğn geldi deneme amaçlı yaptım ama 12.gün yapacağım artık tekrar7 gün biraz erken değilmi ? iğne etkisi geçmişmidir ??
Canm bnde yapmıştım bende de pozitif çıkmıştı. Bugün yaptım silik bile çıkmadı.Bende bugün idrar tahlili yaptım 7. Gün pozitif çıktı ama silik bende ateş yüksek çıkıyor 37detece normalde 36.1 gibiydi sizde ateş durumu nasıl normale göre?
vucut ısım artı demişsin yaa hamilelikte artıo mu??Tabi çok erken :) 25adet test aldım internetten bugğn geldi deneme amaçlı yaptım ama 12.gün yapacağım artık tekrar
Ben hususu yaptim. İgne etkisini gormek icin :)ben cesaret edip hiç bi tahlili yapmadım..3 gün daha sabırla beklicem...hayırlısı...
Muhtemelen gun ici atese bakiyorsunuz degil mi...Bende bugün idrar tahlili yaptım 7. Gün pozitif çıktı ama silik bende ateş yüksek çıkıyor 37detece normalde 36.1 gibiydi sizde ateş durumu nasıl normale göre?
ben az önce ilk defa ölçtüm adetime 3 gün war..37 çıktı...Ben hususu yaptim. İgne etkisini gormek icin :)
Muhtemelen gun ici atese bakiyorsunuz degil mi...
Oyle ise hatalidir. Ben bayadir ates isiyle ugrastigum icin sabahlari ayni saatte, en az 3saat uyuyup, dil altindan olcmeniz lazim. Genelde sabah 6-8 saatleri arasinda sabit bir zamanda, misal her sabah 7de olcmeniz gerekir.
Benim suan diger iki gebeligimdeki gibi gidiyor bakalim atesim. İnsallah sonu da oyle olur.
Gun icindeki ates olcumu onemli degil... Normal yani 37cikabilir.ben az önce ilk defa ölçtüm adetime 3 gün war..37 çıktı...
evet artıyormuşvucut ısım artı demişsin yaa hamilelikte artıo mu??
Evet gün içi ateşe bakıyorum ama yumurtlamadan önceki günlerde gün içi bakıyordum 36.1 civarı çıkıyordu hep sabahta akşamda aynı değişmyiordu neyse zaten 1 hafta kaldı sabredeceğiz artıkBen hususu yaptim. İgne etkisini gormek icin :)
Muhtemelen gun ici atese bakiyorsunuz degil mi...
Oyle ise hatalidir. Ben bayadir ates isiyle ugrastigum icin sabahlari ayni saatte, en az 3saat uyuyup, dil altindan olcmeniz lazim. Genelde sabah 6-8 saatleri arasinda sabit bir zamanda, misal her sabah 7de olcmeniz gerekir.
Benim suan diger iki gebeligimdeki gibi gidiyor bakalim atesim. İnsallah sonu da oyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?