İnşallah tutar da başka şeylere gerek kalmaz ben iki ay kullandım sdc klomen çatlatmasız yumurtalar büyüdü çatladı ama sonuç alamadık bu ay hsg ye gircem bakalım hayırlısıCanım bu ay ilk. Geçen ayda sadece ÇAtlatma iğnesi vurunmuştum.
İnşallah tutar da başka şeylere gerek kalmaz ben iki ay kullandım sdc klomen çatlatmasız yumurtalar büyüdü çatladı ama sonuç alamadık bu ay hsg ye gircem bakalım hayırlısı
Ayyy artık heveslenmekten yorıldum başta klomenle kalan çokmuş spnra klomen le ikinci ay kalan çokmuş şimdi hsg ile kalan çokmuş... Nasip işte Allah ne zaman ol derse... Ben çok kasıyorum kendimi bakalım nasıl çektircemCanım ben dr uma sordum acılı bir işlem mi diye. Hayır muayene gibi dedi. Sen çok rahat muayene oluyorsun sende sıkıntı olmaz dedi.Ama dediğin gibi inş. gerek kalmaz. Adet oldun mu ki canım.
Hsg den sonra hamile olanda çokmuş
Ayyy artık heveslenmekten yorıldum başta klomenle kalan çokmuş spnra klomen le ikinci ay kalan çokmuş şimdi hsg ile kalan çokmuş... Nasip işte Allah ne zaman ol derse... Ben çok kasıyorum kendimi bakalım nasıl çektircem
Bende rahim filmi çekilöiştim hiç acısı falan yok 2dk sürüyor zaten hiçbiwrşey hissetmiorsun yaniCanım ben dr uma sordum acılı bir işlem mi diye. Hayır muayene gibi dedi. Sen çok rahat muayene oluyorsun sende sıkıntı olmaz dedi.Ama dediğin gibi inş. gerek kalmaz. Adet oldun mu ki canım.
Hsg den sonra hamile olanda çokmuş
Bende rahim filmi çekilöiştim hiç acısı falan yok 2dk sürüyor zaten hiçbiwrşey hissetmiorsun yani
Cuma günü yapmıştım yani bundan üç gun once. Bat bu çarşamba günü, Cuma günü erken gebelik Testi değilde normal bir test yaptım negatif çıktı. UmutsuzumTest yaptınmı?
insallah daha regl gelmemistir ve i sallah pozitife döner.15inde dr çatlamış demişti test negatifti17sinde test pozitifti. Ama artık bi onemi yok sonuç bhcg negatif
insallah regl gelmezCuma günü yapmıştım yani bundan üç gun once. Bat bu çarşamba günü, Cuma günü erken gebelik Testi değilde normal bir test yaptım negatif çıktı. Umutsuzum
Evet en sağlıklısı regl gününü beklemek bende öyle yapacağım ztn 10 şubat da olmam gerekiyor olmazsa 10unda yapacağım testoh hadi hayirlisi. ben de 7.ci gundeyim. her sabah test yaptim. bugun hayalete dondu. arrik bundan sonra koyulasirsa gebelik olurkan testine de 9 gun kaldi.
Eki Görüntüle 2102635
bebim regl.3 subat ama dr 7 subatta yaptir kan testini dedi. o yuzden beklemek de zorEvet en sağlıklısı regl gününü beklemek bende öyle yapacağım ztn 10 şubat da olmam gerekiyor olmazsa 10unda yapacağım test
Haklısın ama üzülmemek için bekleyeceğim doğru sonuö vermiyor çünkü araştırdığım kadarıyla regl gününü beklemek en güzeli zaten 13gün var sanırımbebim regl.3 subat ama dr 7 subatta yaptir kan testini dedi. o yuzden beklemek de zor
Inşallah canım. Allah razi olsuninsallah regl gelmez
Keşke oyle olsa inşallah ama Hiiiç sanmıyorum canım artık ihtimal zorlamıyorum yani milyonda bir başta çıkmayıp sonradan çıkan o da bana mı denk gelcek sanki... Geçen aylarda hep oyle diyordum amaaartık kağıtta negatifi görünce zorlamıyorum hayallerimiinsallah daha regl gelmemistir ve i sallah pozitife döner.
Sizin ne zamandır olmuyorCanım haklıısın orası öyle. Elbet olacak bi günü var onu bekliyo merak etme.
Sizin ne zamandır olmuyor
Kan testi yaptirin bence...Kızlar ben de 18 ocakta çatlatma iğnesi oldum,14. Gun idrardan test yaptım ama negatif çıktı. Kandan baktırsam pozitif olma şansı var mı ? Hala adet olmadım bugun 18. Gun iğneden sonra. Boyle bir durum yaşayan var mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?