Ocak 2018 klomen+çatlatma iğnesi olanlar

Canım bu ay ilk. Geçen ayda sadece ÇAtlatma iğnesi vurunmuştum.
İnşallah tutar da başka şeylere gerek kalmaz ben iki ay kullandım sdc klomen çatlatmasız yumurtalar büyüdü çatladı ama sonuç alamadık bu ay hsg ye gircem bakalım hayırlısı

İnşallah tutar da başka şeylere gerek kalmaz ben iki ay kullandım sdc klomen çatlatmasız yumurtalar büyüdü çatladı ama sonuç alamadık bu ay hsg ye gircem bakalım hayırlısı

Canım ben dr uma sordum acılı bir işlem mi diye. Hayır muayene gibi dedi. Sen çok rahat muayene oluyorsun sende sıkıntı olmaz dedi.Ama dediğin gibi inş. gerek kalmaz. Adet oldun mu ki canım.
Hsg den sonra hamile olanda çokmuş

Ayyy artık heveslenmekten yorıldum başta klomenle kalan çokmuş spnra klomen le ikinci ay kalan çokmuş şimdi hsg ile kalan çokmuş... Nasip işte Allah ne zaman ol derse... Ben çok kasıyorum kendimi bakalım nasıl çektircem

Canım haklıısın orası öyle. Elbet olacak bi günü var onu bekliyo merak etme.

Bende rahim filmi çekilöiştim hiç acısı falan yok 2dk sürüyor zaten hiçbiwrşey hissetmiorsun yani

Cuma günü yapmıştım yani bundan üç gun once. Bat bu çarşamba günü, Cuma günü erken gebelik Testi değilde normal bir test yaptım negatif çıktı. Umutsuzum
insallah regl gelmez

Evet en sağlıklısı regl gününü beklemek bende öyle yapacağım ztn 10 şubat da olmam gerekiyor olmazsa 10unda yapacağım test
bebim regl.3 subat ama dr 7 subatta yaptir kan testini dedi. o yuzden beklemek de zor

insallah daha regl gelmemistir ve i sallah pozitife döner.
Keşke oyle olsa inşallah ama Hiiiç sanmıyorum canım artık ihtimal zorlamıyorum yani milyonda bir başta çıkmayıp sonradan çıkan o da bana mı denk gelcek sanki... Geçen aylarda hep oyle diyordum amaaartık kağıtta negatifi görünce zorlamıyorum hayallerimi

Kizlar bende 16 aydir istiyorum 2 kimyasal yasadim ilk defa bu ay yumurta takibi yapti doktor 1 yumurtam vardi adetin 23. Gunu progesteron testi yap yumurtanin catlayip catlamadigina bakalim dedi bugun yaptim 6.27 cikti dusuk geldi bana daha doktora gostermedim ne yapmaliyim nasil sizce

Adet 21.gunu yanı bugun progesteron testi yaptırdım sonuç 35.9 cıktı yumurtlamısım ama deger bana cok yuksek gıbı geldı fıkrınız var mı kızlar bat 6subat

Kızlar ben de 18 ocakta çatlatma iğnesi oldum,14. Gun idrardan test yaptım ama negatif çıktı. Kandan baktırsam pozitif olma şansı var mı ? Hala adet olmadım bugun 18. Gun iğneden sonra. Boyle bir durum yaşayan var mı hiç?

Kan testi yaptirin bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…