Ocak 2018 klomen+çatlatma iğnesi olanlar

Kan testi yaptıracagım ama olumsuz sonuc gormek istemiyorum, idrarda negatif çıkınca olmaz diye düşünüyorum

Bence tekrar idrar testi yapın 14.gün erken olmuş olabilir geç döllenme olabilir

Kızlar bata 1 hafta kaldı.
İdrar testi yaptım silik çizgi çıktı.Ama iğnenin etkisidir diyen çok. Bnde 1 hafta beklicem eğer regl olmazsam

Kızlar bata 1 hafta kaldı.
İdrar testi yaptım silik çizgi çıktı.Ama iğnenin etkisidir diyen çok. Bnde 1 hafta beklicem eğer regl olmazsam
Ben bilerek her gun yaptim. İgne gununu 1 sayinca bugun ignenin 11.ci gunu. Sabah testimde hayalet vardi. Aksam testinde t pembe cikti. Sabah koyulasir insallah diye dua ediyorum :)

Ben bilerek her gun yaptim. İgne gununu 1 sayinca bugun ignenin 11.ci gunu. Sabah testimde hayalet vardi. Aksam testinde t pembe cikti. Sabah koyulasir insallah diye dua ediyorum :)
İnş canım
Bnm 1 hafta oldu iğne olalı. Ama silik çıktı bugün test yaptım. Bnde beklemedeyim

Ben sabah ilk iş kan verdim ve negatif. 0,15 çıktı
Gelecek aya kaldı umutlar artık, hayırlısı...

İnş canım
Bnm 1 hafta oldu iğne olalı. Ama silik çıktı bugün test yaptım. Bnde beklemedeyim
Benim iyice silindi canim. Artik umudum da kalmadi sanirim. Doktor 8subat kan testi dedi ama yarin benim normal reglm gunum. Bakalim kismet.

ben de varım kızlar...ben 12 gün önce iğne oldum..adetime 4 gün war...göğüs uçlarım çok acıyo

Benim iyice silindi canim. Artik umudum da kalmadi sanirim. Doktor 8subat kan testi dedi ama yarin benim normal reglm gunum. Bakalim kismet.

Canım benkan verdim pozitif çıktı. Yarın sabahta betahcg değerimi öğrencem

8.günündü sanırım değilmi? Peki doğru sonuç verirmi iğnenin etkisiyle pozitif çıkarmı acaba bendemi erken yapsam bilemedim:)

Ewt tatlım 8. günüm. Walla beta hcg değerim yarın sabah çıkacak. Pazar tekrar veririm kan testi herhalde

Canım yaa çatlatma iğnesinin etkisi olabilirmiş kanda bile yaa. Beklemedeyim ben. KAn verdim halen beklemem gerekecek
tabiki. igne kana etki eder. 2 gun arayla tekrarlatman lazim testi gercek pozitif mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…