Bence tekrar idrar testi yapın 14.gün erken olmuş olabilir geç döllenme olabilirKızlar ben de 18 ocakta çatlatma iğnesi oldum,14. Gun idrardan test yaptım ama negatif çıktı. Kandan baktırsam pozitif olma şansı var mı ? Hala adet olmadım bugun 18. Gun iğneden sonra. Boyle bir durum yaşayan var mı hiç?
Ben bilerek her gun yaptim. İgne gununu 1 sayinca bugun ignenin 11.ci gunu. Sabah testimde hayalet vardi. Aksam testinde t pembe cikti. Sabah koyulasir insallah diye dua ediyorum :)Kızlar bata 1 hafta kaldı.
İdrar testi yaptım silik çizgi çıktı.Ama iğnenin etkisidir diyen çok. Bnde 1 hafta beklicem eğer regl olmazsam
İnş canımBen bilerek her gun yaptim. İgne gununu 1 sayinca bugun ignenin 11.ci gunu. Sabah testimde hayalet vardi. Aksam testinde t pembe cikti. Sabah koyulasir insallah diye dua ediyorum :)
Yarın kandan baktırayım en iyisi,beklemek daha zor...Bence tekrar idrar testi yapın 14.gün erken olmuş olabilir geç döllenme olabilir
İnsallah canimmm..Ben sabah ilk iş kan verdim ve negatif. 0,15 çıktı
Gelecek aya kaldı umutlar artık, hayırlısı...
Benim iyice silindi canim. Artik umudum da kalmadi sanirim. Doktor 8subat kan testi dedi ama yarin benim normal reglm gunum. Bakalim kismet.İnş canım
Bnm 1 hafta oldu iğne olalı. Ama silik çıktı bugün test yaptım. Bnde beklemedeyim
Benim iyice silindi canim. Artik umudum da kalmadi sanirim. Doktor 8subat kan testi dedi ama yarin benim normal reglm gunum. Bakalim kismet.
belirtilerini söylermisin ?Canım benkan verdim pozitif çıktı. Yarın sabahta betahcg değerimi öğrencem
8.günündü sanırım değilmi? Peki doğru sonuç verirmi iğnenin etkisiyle pozitif çıkarmı acaba bendemi erken yapsam bilemedim:)Canım benkan verdim pozitif çıktı. Yarın sabahta betahcg değerimi öğrencem
belirtilerini söylermisin ?
8.günündü sanırım değilmi? Peki doğru sonuç verirmi iğnenin etkisiyle pozitif çıkarmı acaba bendemi erken yapsam bilemedim:)
ayyyy masallah cok sevindim..Canım benkan verdim pozitif çıktı. Yarın sabahta betahcg değerimi öğrencem
ayyyy masallah cok sevindim..
tabiki. igne kana etki eder. 2 gun arayla tekrarlatman lazim testi gercek pozitif mi diyeCanım yaa çatlatma iğnesinin etkisi olabilirmiş kanda bile yaa. Beklemedeyim ben. KAn verdim halen beklemem gerekecek
tabiki. igne kana etki eder. 2 gun arayla tekrarlatman lazim testi gercek pozitif mi diye
İnşallah olumlu sonuçlanırSağlık ocağıda yapıyormu kan testi?Canım yaa çatlatma iğnesinin etkisi olabilirmiş kanda bile yaa. Beklemedeyim ben. KAn verdim halen beklemem gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?