Ocak 2019 Dondurulmuş 5.gun embriyo transferi bekleyenler

arkadaşlar transferden sonra çalışanlar kaç gün izin almalı sizce?
Ilkinde 10 gun aldim evde patladim sikintidan...3 ya da 5 gun yeterli bence..tabi ozel bi durumun yoksa...doktoruna danisman en iyisi...sana ne uygunsa o daha iyi bilecektir...

Amin canim cok sagol gecmi bilmiyirum ama cumartesi gunu transferim var nar suyuna simdi baslasam nasil olir birde hazirmi ictiniz
Geç değil canım bugünden içmeye başla bence dimesin nar suyunu içmiştim ben. İnşallah pozitif haberlerini alırız

Ilkinde 10 gun aldim evde patladim sikintidan...3 ya da 5 gun yeterli bence..tabi ozel bi durumun yoksa...doktoruna danisman en iyisi...sana ne uygunsa o daha iyi bilecektir...
şimdilik 3 gün alıcam yeterli olur diye düşünüyorum.işimde arada stres olabiliyor onun için sordum

şimdilik 3 gün alıcam yeterli olur diye düşünüyorum.işimde arada stres olabiliyor onun için sordum
Evde daha rahatsan ... imkanin varsa 7 gun ya da 10 gun al canim...ben ozel egitim ogretmeniyim bu yil bir ogrencim var..okulda rahatim o yüzden cok almaiycan bu kez...evde daha cok dusunup vesvese yaptim canim sıkıldı...

Bugünkü rahim kalınlığın kaç canım? İyi gidiyordu senin kalınlaşma diye hatırlıyorum.

merhaba arkadaşlar.bu ay benimde dondurulmuş embriyo transferim olacak.daha önce negatif iki aşılama ,tüp bebek taze transferden 1 kimyasal gebeliğim oldu.3.gün 3 tane dondurulmuş embriyom var.doktorum 2.tüp denemem olduğu için yasalar gereği tek transfer yapacağını söyledi.4 ocakta ilk kotrolümle beraber estrofem başladım.14 ocakta 2.kontrolüm var.hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.

Amin canim hayirlisi inşallah Rabbim yardim etsin hepimize

arkadaşlar transferden sonra çalışanlar kaç gün izin almalı sizce?
benim ilk transferimde doktor yatmanın kan dolaşımını durduracağını ve uzanmak ve ani hareket etmek dışında normal yaşamıma dönmemi istedi bende öyle yaptım kimyasal gebelikle sonuçlandı.ama bu kez en azından ilk 5 gün yatıp dinlenmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…