Ilkinde 10 gun aldim evde patladim sikintidan...3 ya da 5 gun yeterli bence..tabi ozel bi durumun yoksa...doktoruna danisman en iyisi...sana ne uygunsa o daha iyi bilecektir...arkadaşlar transferden sonra çalışanlar kaç gün izin almalı sizce?
Geç değil canım bugünden içmeye başla bence dimesin nar suyunu içmiştim ben. İnşallah pozitif haberlerini alırızAmin canim cok sagol gecmi bilmiyirum ama cumartesi gunu transferim var nar suyuna simdi baslasam nasil olir birde hazirmi ictiniz
şimdilik 3 gün alıcam yeterli olur diye düşünüyorum.işimde arada stres olabiliyor onun için sordumIlkinde 10 gun aldim evde patladim sikintidan...3 ya da 5 gun yeterli bence..tabi ozel bi durumun yoksa...doktoruna danisman en iyisi...sana ne uygunsa o daha iyi bilecektir...
Evde daha rahatsan ... imkanin varsa 7 gun ya da 10 gun al canim...ben ozel egitim ogretmeniyim bu yil bir ogrencim var..okulda rahatim o yüzden cok almaiycan bu kez...evde daha cok dusunup vesvese yaptim canim sıkıldı...şimdilik 3 gün alıcam yeterli olur diye düşünüyorum.işimde arada stres olabiliyor onun için sordum
Iyi dusunmemiz lazim ki iyi olsun insallah
Bende düşünmemek icin gidip çalışim diyorum evde surekli aklim kalcak nolcak acaba tuttu mu acaba diye??
Bugünkü rahim kalınlığın kaç canım? İyi gidiyordu senin kalınlaşma diye hatırlıyorum.Amiiinnn cnm inşallah aslında en başından bu yana biliyordum pkolu olduğumu doktorlar onu çok sorun olarak görmüyorlar hatta pkolu olanlarda çok yumurta çıktığı için pkoyu seviyorlar bile ama benim daha önce hiç blastokist embriyom oluşmamıştı şimdi çok şükür birinci kalite blastokistlerimiz var onlarla deneyecegim için daha fazla umutluyum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Evet evde insan cok düşünüyor ve stres yapiyor canim haklisinBende düşünmemek icin gidip çalışim diyorum evde surekli aklim kalcak nolcak acaba tuttu mu acaba diye??
Vall dr kalsa hic vermiyir ama ben yillik iznimden alicam belli olana kadar ins. Tutarsa birazdaha uzatirik olmadi ise hemen donerimki cnm oyle dusunuyorumarkadaşlar transferden sonra çalışanlar kaç gün izin almalı sizce?
Canım 5. Günümdü bugün. İnşallah verebilirim o güzel haberi. Bende çok isterimBebitoma_yolculuk nasilsin cnm durumlar nasil kac gun oldu simdi senin hayirli haberlerini bekliyoruz ins.
Amin canim hayirlisi inşallah Rabbim yardim etsin hepimizemerhaba arkadaşlar.bu ay benimde dondurulmuş embriyo transferim olacak.daha önce negatif iki aşılama ,tüp bebek taze transferden 1 kimyasal gebeliğim oldu.3.gün 3 tane dondurulmuş embriyom var.doktorum 2.tüp denemem olduğu için yasalar gereği tek transfer yapacağını söyledi.4 ocakta ilk kotrolümle beraber estrofem başladım.14 ocakta 2.kontrolüm var.hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.
benim ilk transferimde doktor yatmanın kan dolaşımını durduracağını ve uzanmak ve ani hareket etmek dışında normal yaşamıma dönmemi istedi bende öyle yaptım kimyasal gebelikle sonuçlandı.ama bu kez en azından ilk 5 gün yatıp dinlenmeyi düşünüyorumarkadaşlar transferden sonra çalışanlar kaç gün izin almalı sizce?
Ayyyy nasıl mutlu oldum anlatamam kuzum katlanarak devam etsin inşAllah değerlerin rabbim tamamına erdirsinKızlar 8.gün değerim 117 geldi çok şükür
Amiin inşallah canım. Tek dileğim. Darısı başınıza olsun inşallah. Rabbim evlat sevgisini hepimize tattırsınAyyyy nasıl mutlu oldum anlatamam kuzum katlanarak devam etsin inşAllah değerlerin rabbim tamamına erdirsin
tebrik ederim canım darısı başımıza inşallahKızlar 8.gün değerim 117 geldi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?