- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi yasemin773
-
Benim 2 yil olucakKaç yıl oldu sizin
Benim 2 yil olucak2 yilda az bir sure degil 2 yil diyince he daha yenisiniz demiyorlar mi parcalayasim geliyor onlari tsizin kac yil oldu
Iste erkenden baslamak daha iyi yillarca bekleyip is isten gectikten sonra zorlasinca yapmamizi istiyor elalem . Daha,fazla bekletmesin rabbim insallahBizimde 2 yıl 5 ay aslında kısa bi süre diil ama daha daha uzunuda olmasn inşallahpolikistik over ve çikolata kisti var malesef
Iste erkenden baslamak daha iyi yillarca bekleyip is isten gectikten sonra zorlasinca yapmamizi istiyor elalem . Daha,fazla bekletmesin rabbim insallahbunlarin cozumu yok mu kalici mi peki polikistik ve cikolata kisti. ? Benim de görünürde bildigim kadariyla amh dusuk gozukuyor
Yarin benimde kontrol bakalin nasil olcakElalem herşeyi diyor zaten iç dünyamızı anlayan yokki bana görede geç kaldım pişmanlığı yaşamamak için bu kararı aldım ha şimdi ha yıl sonra ha 4 yılpolikistik over pek tedavisi mümkün bi hastalık türü diil ama çikolata kisti alınabiliyor doktorumda gerek duymadı 3 cm olduğu için..cuma günü kontrol başlasın iğneler
Doktor yukseltilmez dediydi banaAmh yükselebiliyor bildiğim kadarıyla vitamin kere vitamin alın en bolundan
Doktor yukseltilmez dediydi banasadece kalitesi arttirilabilirmis
Insallah artik yatagin yani dolsun odam bebek kokusu bebek sesi ile şenlensinAllahtan umut kesilmezoluşsun inşallah yumurtalarımız en kalitelisinden gelsin sonra bebişler 2020 uğurlu en verimli yılımız olsun
Ben de hic kalamadimİnş birgün bunları onlara anlatabilrizayy ne güzel hayaller allah kucaklarımızı boş bırakmasın alalım o mis kokularını hamile kaldığını öğrenmek çevrenle paylaşmak gerçekten muhteşem bişeydir hiç kalamadığım için sonuçları düşünemiyorum çıldırmayı bırak uzaya füze fırlattırır
evet bizimde altı senedir olmuyor ama biz ilk senelerde istememiştik sonra düşündük baktık olmuyor varikosel çıktı eşimde ameliyat olduktan sonra belli bir dönem düzelme sürecinde geçti2 bucuk senedir deniyoruz
arada bir içiyorum acayip midemi bulandırıyor zeytinyağ diye satılıyor saf mı onu bilmiyorum :)Canım denedin mi bilmiyorum ama yaşadığın yerde saf zeytinyağı bulursan günde 1 kaşık içmeni tavsiye ederim kabızlığı en güzel şekilde engelliyor.
inşallah güzel umutlarımız olsun buraya yazalım hayırlısı ya hakkımızda inşallah olumlu haberler veririz hepimizİnşallah bu yıl bize güzel anlar yaşatır.
hayırlısı olsun canım benimde ilk denemem bende forumda böyle bişey açayım bilgilerimizi paylaşalım istiyorum ..Gunler azaldikca saniyeler bile gecmez oldu inan ki kayseride yaptiriyorum ilk denemem heyecan korku endise hepsi var
keşke bizde öyle olabilsek bu aralar çok alıştırdım kendimi abur cubura bırakmak istiyorum çok kiloda aldım :)Ben Ortalama iki senedir zaten dikkat ediyordum bu konuya. Elimden geldigince paketli seyleri yememeye calisiyorum. Abur cubur zaten Yok. Evde kendi yogurdumu kendim yapiyorum. AMA Ekmek peynir zeytin filan paketli. Mevsiminde sebze meyve tuketiyorum gibi gibi.
Olsun gec olsun guc olmasin canim benim yeter ki olsun da saglikli hayirli 1 ay daha bekleriz gerekirsehayırlısı olsun canım benimde ilk denemem bende forumda böyle bişey açayım bilgilerimizi paylaşalım istiyorum ..
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur devlette istanbulda deneyeceğim bende anca sıra geldi ekimden beri bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?