Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Bizimde 2 yıl 5 ay aslında kısa bi süre diil ama daha daha uzunuda olmasn inşallah polikistik over ve çikolata kisti var malesef

Bizimde 2 yıl 5 ay aslında kısa bi süre diil ama daha daha uzunuda olmasn inşallah polikistik over ve çikolata kisti var malesef
Iste erkenden baslamak daha iyi yillarca bekleyip is isten gectikten sonra zorlasinca yapmamizi istiyor elalem . Daha,fazla bekletmesin rabbim insallah bunlarin cozumu yok mu kalici mi peki polikistik ve cikolata kisti. ? Benim de görünürde bildigim kadariyla amh dusuk gozukuyor

Elalem herşeyi diyor zaten iç dünyamızı anlayan yokki bana görede geç kaldım pişmanlığı yaşamamak için bu kararı aldım ha şimdi ha yıl sonra ha 4 yıl polikistik over pek tedavisi mümkün bi hastalık türü diil ama çikolata kisti alınabiliyor doktorumda gerek duymadı 3 cm olduğu için..cuma günü kontrol başlasın iğneler

Yarin benimde kontrol bakalin nasil olcak maraton baslasininsallah yumurtalarin iyi cevap verir bildigim kadariyla polikistiklerde cok yumurta oldugu icin insallah cok sayida kaliteli yumurtalarin uyarilir

Allahtan umut kesilmez oluşsun inşallah yumurtalarımız en kalitelisinden gelsin sonra bebişler 2020 uğurlu en verimli yılımız olsun
Insallah artik yatagin yani dolsun odam bebek kokusu bebek sesi ile şenlensin haaayali bile cok guzel gecen gun petegin onunde oturuyordum bi an gozumun onune petegin onunde bebegimin kiyafetlerini degistirdgim geldi hayali bile heyecan veriyorken gercegi artik cildirtir

İnş birgün bunları onlara anlatabilriz ayy ne güzel hayaller allah kucaklarımızı boş bırakmasın alalım o mis kokularını hamile kaldığını öğrenmek çevrenle paylaşmak gerçekten muhteşem bişeydir hiç kalamadığım için sonuçları düşünemiyorum çıldırmayı bırak uzaya füze fırlattırır

Ben de hic kalamadim kendimden cok esimin baba olmasıni cok isterimm

Canım denedin mi bilmiyorum ama yaşadığın yerde saf zeytinyağı bulursan günde 1 kaşık içmeni tavsiye ederim kabızlığı en güzel şekilde engelliyor.
arada bir içiyorum acayip midemi bulandırıyor zeytinyağ diye satılıyor saf mı onu bilmiyorum :)
mümkün olduğunca kendimi alıştırmamaya çalışıyorum ama çok büyük sorun bu düzenlemeye çalışıyorum sürekli ..

İnşallah bu yıl bize güzel anlar yaşatır.
inşallah güzel umutlarımız olsun buraya yazalım hayırlısı ya hakkımızda inşallah olumlu haberler veririz hepimiz
Ben o yüzden böyle bir topik açmak istiyordum iyi de oldu heyecanlı bekleyiş neredeyse ekimden beri bekliyorum ..
Devlette anca rapor süreçleri çıkıyor sonra gün veriyorlar ileri tarihlere ama çok bekledim çookk inşallah güzel sonuçlar elde ederiz
Her zaman umut var ..

Gunler azaldikca saniyeler bile gecmez oldu inan ki kayseride yaptiriyorum ilk denemem heyecan korku endise hepsi var
hayırlısı olsun canım benimde ilk denemem bende forumda böyle bişey açayım bilgilerimizi paylaşalım istiyorum ..
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur devlette istanbulda deneyeceğim bende anca sıra geldi ekimden beri bekliyorum :)

keşke bizde öyle olabilsek bu aralar çok alıştırdım kendimi abur cubura bırakmak istiyorum çok kiloda aldım :)

Olsun gec olsun guc olmasin canim benim yeter ki olsun da saglikli hayirli 1 ay daha bekleriz gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…