- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
- Konu Sahibi yasemin773
-
Amin inşallah ..Olsun gec olsun guc olmasin canim benim yeter ki olsun da saglikli hayirli 1 ay daha bekleriz gerekirse ♥
Bende aynı şekilde anlatmak istiyorum hatta o olmadan önce ona aldığım şeyler var bir sandık içinde onu bekliyorİnş birgün bunları onlara anlatabilrizayy ne güzel hayaller allah kucaklarımızı boş bırakmasın alalım o mis kokularını hamile kaldığını öğrenmek çevrenle paylaşmak gerçekten muhteşem bişeydir hiç kalamadığım için sonuçları düşünemiyorum çıldırmayı bırak uzaya füze fırlattırır
hayırlı uğurlu olsun inşallah ..Allahtan umut kesilmezoluşsun inşallah yumurtalarımız en kalitelisinden gelsin sonra bebişler 2020 uğurlu en verimli yılımız olsun
Aramizda az zaman olacak bende sali carsambaya olucam adetAmin inşallah ..
ya adet ağrılarım başladı sanırım pazartesi günü bana yol göründü.. 9 aralıkta olmuştum en son
benim yarın olacakmış gibi ağrı oldu ve midemde yanma oluyor ya erken geliyor galibaAramizda az zaman olacak bende sali carsambaya olucam adet
ya birde ben bişey soracağım aklıma takıldıAramizda az zaman olacak bende sali carsambaya olucam adet
hayırlısı olsun canım çok sevindimhanımlar 2019 bana bahçeci sayesinde uğurumu getirmişti inşallah 2020de sizlere uğurlu gelir. Transfer sonrası uyurken ayağını çekmen falan tutunmaya engel degil canım. Zaten günlük yaşantınıza dönün 2-3 gün sonra yolculuk yapabilirsiniz falan diyor doktorlarda.
Dolaba koyduğunda donmasından anlayabilirsin ha birde rengi cam şişede çok koyu olur. Marketlerde satılanlar genelde katkılı oluyor tanıdığın falan varsa onlardan almanı tavsiye ederim. Ekmekle dene mideni bulandırıyorsa. Bende sürekli kabızlıktan şikayetçiyim zeytinyağında buldum faydayı. Kuru kayısı falan geçici çözüm oluyorarada bir içiyorum acayip midemi bulandırıyor zeytinyağ diye satılıyor saf mı onu bilmiyorum :)
mümkün olduğunca kendimi alıştırmamaya çalışıyorum ama çok büyük sorun bu düzenlemeye çalışıyorum sürekli ..
incir yiyorum bu ara kaliteli bulmaya çalışıyorum istanbulda genelde hiç bişey hakiki gelmiyor bana artıkDolaba koyduğunda donmasından anlayabilirsin ha birde rengi cam şişede çok koyu olur. Marketlerde satılanlar genelde katkılı oluyor tanıdığın falan varsa onlardan almanı tavsiye ederim. Ekmekle dene mideni bulandırıyorsa. Bende sürekli kabızlıktan şikayetçiyim zeytinyağında buldum faydayı. Kuru kayısı falan geçici çözüm oluyor
Büyük şehirlerde maalesef öyle hele ki İstanbul gibi bir yerdeincir yiyorum bu ara kaliteli bulmaya çalışıyorum istanbulda genelde hiç bişey hakiki gelmiyor bana artık
Sen adet olduysan tedavine ne zaman başlıyorsun ?Büyük şehirlerde maalesef öyle hele ki İstanbul gibi bir yerdeincir yumurta gelişimi için iyiymiş bende adet olduğumda yemeye başlayayım diyorum.
Yok adet olmadım daha. Ocak ortası gibi olurum diye düşünüyorum bakalım.Sen adet olduysan tedavine ne zaman başlıyorsun ?
bende haftaya olurum diye düşünüyordum ama sanırım erken gelecek ağrım olmaya ve midem yanmaya başladı ..Yok adet olmadım daha. Ocak ortası gibi olurum diye düşünüyorum bakalım.
Bir yandan erken olman iyi daha fazla beklemezsiniz, beklemek yoruyor insanı.bende haftaya olurum diye düşünüyordum ama sanırım erken gelecek ağrım olmaya ve midem yanmaya başladı ..
işten izin almak vesaire durumları var maalesef birde yılsonu olduğu için hesap işleri mevcut hepBir yandan erken olman iyi daha fazla beklemezsiniz, beklemek yoruyor insanı.
merhaba folikül yumurta demek değil mi ?Bu sabah yumurta toplamam vardı 6 folikülden 0 yumurta. Maalesef hiç yumurtam çıkmadı 2 ay sonra ya tekrar inşallah
Bugun adetimim 3. Gunu kanuni hastanesine gittim ve cok ugastiriyorlar ya acaba dosya hazirlamak kac ay suruyor bilginiz var mi devlet hastaneleri icinBir yandan erken olman iyi daha fazla beklemezsiniz, beklemek yoruyor insanı.
Evet içi boş çıktımerhaba folikül yumurta demek değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?