Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Devlette tutma orani az diyolar ama ben yinede inaniyorum. Senin kacinci gunun
Canım bende olumsuz düşünüyorum eşimden dolayı ama sıralarda beklerken çok kişiyle konuştum tutuyor çoğu kişinin..
Ben daha transfer olmadım ben adetimi bekliyorum adet olunca gidicem ona göre tedavimi başlatacağım ..

• Hanimlar merhaba benim 3.tüp bebek deneyimim ve 1tane embriyo transfer edildi. İlk günü saymassak 8.gun kan degerim 27.8 12.günüm 48.08 sizce düşükmü ilerliyor? Dr. İlk gunler kan degere gore konusmak dogru degil dedi ama ben cok korkuyorum . bir hafta sonraya cagirdi brni nasil beklicem o gune kadar hic bi fikrim yok

merhaba canım gayet normal içini ferah tut bir arkadaşımın da aynı şekilde ilerledi şuanda 200 küsürleri geçti..
İlk zamanlar böyle olması normal .. :)

merhaba canım gayet normal içini ferah tut bir arkadaşımın da aynı şekilde ilerledi şuanda 200 küsürleri geçti..
İlk zamanlar böyle olması normal .. :)
İnşallah inan dünden berinağlliyorum internetteki butun sayfalari hatmettim resmen . benim gibi olan cok az. Gecen yilda bir gebelik gecirmistim onda 12.günüm 313 tu ama 5haftalikken kaybettik . ztn korkularim var bide boyle olunca ekstra üzuldum[/QUOTE]

[/QUOTE]
canım üzme kendini şuanda hamilesin ve kendini üzüp stres yaparsan daha kötü olur lütfen üzülme
Biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varır ..
Ama sağlıklı ilerliyor lütfen kan testini takip et sürekli ..
3-4 günde bir ilerleme durumu nedir kontrollerini yapıp doktoruna gönder ..

canım üzme kendini şuanda hamilesin ve kendini üzüp stres yaparsan daha kötü olur lütfen üzülme
Biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varır ..
Ama sağlıklı ilerliyor lütfen kan testini takip et sürekli ..
3-4 günde bir ilerleme durumu nedir kontrollerini yapıp doktoruna gönder ..
[/QUOTE]
Saolsin canim insallah oyle yaparim yada dr.u dinleyip haftaya cuma gunune kadar beklerim kizdi cunki kafana gore tahlil yaptrma die

Saolsin canim insallah oyle yaparim yada dr.u dinleyip haftaya cuma gunune kadar beklerim kizdi cunki kafana gore tahlil yaptrma die
[/QUOTE]
canını sıkacak bir durum yok 2 kat ve fazlasında artıyor zaten ilk dönemlerde sonrasında kalp atışlarını duydun mu senden mutlusu olmaz artık :)

Polikistikover var sanki yuksek olunca oyle oluyor diye biliyorum yani yumurtalarin cok
benimde yüksek çıkmıştı ama doktora sordum bişey yok dedi görümcem yüksek çok kist var mı sende dedi bilmiyorum dedim gözükmedi dedim kistlerde olur demişti doktora sordum doktor yok dedi gayet iyi demişti ..
Yaşına göre takılacak bir durum yok merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…