- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi yasemin773
-
al canım mavi kutusu 81 tl aldım recetesız alınıyor zaten bir zararı olmaz takviye gıdası cunkuİnofolic combi vermedi bana ama bende almayı düşünüyorum açıkçası vitamin sonuçta diyorum ve içip faydasını görende çok fazla . Aynen dikkat ediyorum fazlasıyla adet olunca da incir ve havuç tüketmeye başlayacağım nasipse. Benim eşimde bir sıkıntı yok şu an sadece takviye olsun diye zeytinyağı, harnup pekmezi ve harnupun kaynatma suyunu tüketmeye devam ediyor.
Aynen ya iş arasında halledeyim hemen. Aklımda kalacağına vitamin olup bana yarasınal canım mavi kutusu 81 tl aldım recetesız alınıyor zaten bir zararı olmaz takviye gıdası cunku
evet bir tanecik yumurta ve sperm yeterli kısmetimize bakalımİşte ileri hareketlilik bir tane sperm lazım bize fazlası gerekli degıl dedı. O yüzden takviye gıdası verdi oranı degıstırmek ıcın. Keciboynuzunun kendisini de alıp kaynatıp iç dedi asistanı. Biraz dogal bezlenip sigarayı bırakmasını soledıler. Bunları yaparsa bırazda olsa yeterlı olur umarım diye umut edıyorum
aynen ole canım sabah aksam yemeklerden sonra alacaksın içinde 20 tane kapsül var 10 gün gidiyor.Aynen ya iş arasında halledeyim hemen. Aklımda kalacağına vitamin olup bana yarasın
Herşey güzel olacakevet bir tanecik yumurta ve sperm yeterli kısmetimize bakalım
inşallah bende bunca yıl sonra kendime bunu inandırmaya çalışıyorum ..Herşey güzel olacak
iyi düşün iyi olsun. Ben aslında burayı okudukça olumsuz seyler dusunmeye baslıorm pozitif kadar negatif de var bazen herseyı bılmek de ıyı değil sankiinşallah bende bunca yıl sonra kendime bunu inandırmaya çalışıyorum ..
Tamam canım teşekkür ederimaynen ole canım sabah aksam yemeklerden sonra alacaksın içinde 20 tane kapsül var 10 gün gidiyor.
olumsuzlukları da düşünmek gerek insanlar bazı şeylere körü körüne inanıp görmüyoriyi düşün iyi olsun. Ben aslında burayı okudukça olumsuz seyler dusunmeye baslıorm pozitif kadar negatif de var bazen herseyı bılmek de ıyı değil sanki
hayırlı olsun canım benimde ilk denemem İnşallah kucağımıza Bebişlerimizi alırız ..Selamlar
Bende bu ay 2. Tup bebek denememe basladim. Dun opu yapildi transfer icin telefon beklemeye basladim. Aslinda hep bildigimiz ama her asamasinda heyecanlandigimiz konular
İnsallah hepimiz olumlu haberleri alirizz
hayırlı olsun canım benimde ilk denemem İnşallah kucağımıza Bebişlerimizi alırız ..
Nerede yaptırıyorsun ?
Alttan bakti sagda ve solda her iki tarafta 2-3 yumurtan var dedi guzel gozukuyorlar dedi . Sonra iste evraklar icin kosustursuk biraz o kadarBenim hiç bilgim yok ya hem tüp bebek hem devletteki süreç hakkında. Bilen arkadaşlar mutlaka vardır ama. Ne dedi doktorun gittiğinde ?
Evet butun seyleri o hastanede olsun istiyorlar o yuzden uzuyor dosya hazirlamakL Loriklorik mutlaka devlette görüşüp size bir evrak listesi veriyorlar bunları hazırla gel diyorlar dosyanı hazırlıyordum hepsini o hastanede yaptiriyorsun
evet benimde çok uzadı eylülde başladım ekimin sonunda bitirdim sonra ocak ayına randevu verdiler sıra vardı hepEvet butun seyleri o hastanede olsun istiyorlar o yuzden uzuyor dosya hazirlamak
bende zeynep kamilde başladımİnsallah ilk denemede tutsun opu yada transferin yapildimi ben kanuni sultan da yaptiriyorum istanbuldan
Aynen canım aynen bakalım nasip kısmet.olumsuzlukları da düşünmek gerek insanlar bazı şeylere körü körüne inanıp görmüyor
Bize en uygun yöntem nedir bunu düşünmek lazım eğer bir yöntemde tutmamışsa sürekli aynı tedaviyi uygulamanın mantığı nedir ?
Bazı insanlar bunu yapıyor bir üst yöntemlere geçilmeli diye düşünüyorum
Ben eğer bana uygulanan yöntemle olmuyorsa ben özelde benim istediğim yöntemleri uygulatacağım sonuçta para veriyorum kredi çekmeyi düşünüyorum tüp bebek için eğer burada olmazsa neden bir üst tekniğe geçmiyim ki ..
Teknoloji gelişti , herşeyin bir üst gelişimi çıkıyor ..
Devlette tutma orani az diyolar ama ben yinede inaniyorum. Senin kacinci gununbende zeynep kamilde başladım
Anladım inşallah yumoşların daha da çoğalır ve kaliteli olurlarAlttan bakti sagda ve solda her iki tarafta 2-3 yumurtan var dedi guzel gozukuyorlar dedi . Sonra iste evraklar icin kosustursuk biraz o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?