- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi yasemin773
-
Tam bilmiyorum :) saglikli gidiliyor hastaneye hasta cikiyoruz :)benimde yüksek çıkmıştı ama doktora sordum bişey yok dedi görümcem yüksek çok kist var mı sende dedi bilmiyorum dedim gözükmedi dedim kistlerde olur demişti doktora sordum doktor yok dedi gayet iyi demişti ..
Yaşına göre takılacak bir durum yok merak etme
Kiizz aman internetten bakmayalim bence hic internettr yazilanlara bakilirsan ben su an ölü olmam lazim:))6,8 -7 kadar normal deniliyor internetten de bakabilirsin istersen
Aynen pKo var canmPolikistikover var sanki yuksek olunca oyle oluyor diye biliyorum yani yumurtalarin cok
Dusuk olmasindan daha iyi demekki6,8 -7 kadar normal deniliyor internetten de bakabilirsin istersen
Gayet iyi canım gönlünü ferah tut :)
Katılıorum vallaKiizz aman internetten bakmayalim bence hic internettr yazilanlara bakilirsan ben su an ölü olmam lazim:))
Aminn inşallah.Olsun annesi bebegini saglikli karşılar insallah
hayırlı uğurlu olsun inşallah ..
Bozma moralini canım ilaç veriyorlar düşsün diye çaresiz olmasın yeterki içini ferah tut inşallah hayırlı istediğimiz şekilde olacakInsallah oyle olurlar ya dun baktim prolaktin moralimi bozdu 34 cikmisti ilk defa normalde degerim normaldi
Insallah bu iki ay falan rapor çıkmasini bekliycez o yuzden vucudumu dinlendiricrm bisey kullanmiycam biraz kendine gelsin .Bozma moralini canım ilaç veriyorlar düşsün diye çaresiz olmasın yeterki içini ferah tut inşallah hayırlı istediğimiz şekilde olacak
Insallah bu iki ay falan rapor çıkmasini bekliycez o yuzden vucudumu dinlendiricrm bisey kullanmiycam biraz kendine gelsin .
Vallaha olsa mucize bu arada da kafamdan atmayı planliyorumBöyle zamanlarda kendiliğinden hamile kalanda çok oluyor kız belki seninde öyle olur ne güzel olur
Kafadan atınca şansı da artırmış oluyormuş insan. Nasip belli mi olurVallaha olsa mucize bu arada da kafamdan atmayı planliyorum
Benim sansim yok yaKafadan atınca şansı da artırmış oluyormuş insan. Nasip belli mi olur
Allah razi olsun insallh dedgn gibi olur rabbim herkesin gonlune gore versin insallah kimse bu duygudan mahrum kalmasin. :)canını sıkacak bir durum yok 2 kat ve fazlasında artıyor zaten ilk dönemlerde sonrasında kalp atışlarını duydun mu senden mutlusu olmaz artık :)
Bende öyle yaptım kendimi sağlıklı besinlerle kahvaltı etmeye fln çalıştım mutlaka yumurta fln yedim balık yedimInsallah bu iki ay falan rapor çıkmasini bekliycez o yuzden vucudumu dinlendiricrm bisey kullanmiycam biraz kendine gelsin .
O konuda haklısınTam bilmiyorum :) saglikli gidiliyor hastaneye hasta cikiyoruz :)
Ben de oyle yapiyorum su anlik :) vitaminlerim var benim onlari kullaniyorum bakalim :)Bende öyle yaptım kendimi sağlıklı besinlerle kahvaltı etmeye fln çalıştım mutlaka yumurta fln yedim balık yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?