- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
- Konu Sahibi yasemin773
-
Hayır canim . Opudan sonra 7-10 gün içinde adet olucaksin onu sayma sonraki adette gel dedi yanı 1 buçuk ay sonra gibigayet sağlıklı bu şekilde devam ediyor 5. gün mü yaptıracaksın transferini
amin canım sağolasınGerçekten mi ben hiç anlamıyorum bu işlerden ya dan diye atladık tüp bebeğe akılımızda yoktu . İnsallah dediğin gibi tutar . Hepimizin tutar insallahh♥
2020 bize gelicekGerçekten mi ben hiç anlamıyorum bu işlerden ya dan diye atladık tüp bebeğe akılımızda yoktu . İnsallah dediğin gibi tutar . Hepimizin tutar insallahh♥
gayet iyi dondurulmuş olunca şansın da artıyor diyorlarHayır canim . Opudan sonra 7-10 gün içinde adet olucaksin onu sayma sonraki adette gel dedi yanı 1 buçuk ay sonra gibi
Ben opudan sonra yataklık oldum hala yatıyorum fazla yumurta olduğu için agir gecicekmis. Hala içerde yumurta olabilir dedi doktor ve cetrodi.. denen iğneye devam ediyorum halagayet iyi dondurulmuş olunca şansın da artıyor diyorlar
Ay insallah ya mucize olur benim icin2020 anne adaylariyiz biz kizlar
Dusuncesi bile cok guzzeeeeeelll
Masallah senin yumoslarin iyi durumda insallahhh sansin bana gore daha fazlaAy insallah ya mucize olur benim icin
Tutuncak olan tutunuyo canim 3 e 5 e bakmiyoki rabbim yeter ki ol desinMasallah senin yumoslarin iyi durumda insallahhh sansin bana gore daha fazlabenim tas catlasa 2 tane olgunlasir en fazla tani onunda kaliteli olup olmamasi durumu falan var
Benim devlet diye umudum yok ama ne bileem minicik bir umudum varTutuncak olan tutunuyo canim 3 e 5 e bakmiyoki rabbim yeter ki ol desin
İnsallah tutar ya olumsuz düşünme . Ben özelde asilama yaptırdım bi arkadaş devlette yaptırdı hiç ümidi yoktu ben kalamadım o hamile kaldı belli olmaz o islerBenim devlet diye umudum yok ama ne bileem minicik bir umudum varnasibimse gelir insallah
Insallahhh tabi ki tutar . Ben de 2 asilama yaptirdim ozeldeİnsallah tutar ya olumsuz düşünme . Ben özelde asilama yaptırdım bi arkadaş devlette yaptırdı hiç ümidi yoktu ben kalamadım o hamile kaldı belli olmaz o isler
Hakkımızda hayırlısı olsun çok zaman var yaa nasıl beklicemInsallahhh tabi ki tutar . Ben de 2 asilama yaptirdim ozeldetabii de tutmaadiii sonucta ayni islemi yapiyorlar diye devlete yoneldim
Ne zaman transfer ilk transfer olacak sensin hadi bakalim yaa ugrwsicak seyler bul kendine kitap oku kafan dagilsinHakkımızda hayırlısı olsun çok zaman var yaa nasıl beklicem
ay bende istiyorum canım valla patik fln örmek ..Dusuncesi bile cok guzzeeeeeelllel emegi orgu ogrenirim onun icin 9 ay bos geçmez
1 buçuk ay sonra canim . Kardeşimi çağırdım o yanimda kafam dagiliyo şimdilikNe zaman transfer ilk transfer olacak sensin hadi bakalim yaa ugrwsicak seyler bul kendine kitap oku kafan dagilsin
Ogreniriz kizz onlar icinay bende istiyorum canım valla patik fln örmek ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?