- Konu Sahibi yasemin773
-
Novaart canım dondurulmuş embriyo var son 2 tane onlarla deniycez inşallah adet olmayı bekliyorum sen nerde yaptiriyorsun cnm?Hayırlısı olsun canım hoşgeldin inşallah sağlıklı bir şekilde hamiş kalır bebişlerimize kavusuruz..
Sen nerede yatırıyorsun tüp bebeği ?
Bende devlette yaptırıyorum zeynep kamil hastanesinde bakalım kısmet olmazsa bende özele geçeceğimNovaart canım dondurulmuş embriyo var son 2 tane onlarla deniycez inşallah adet olmayı bekliyorum sen nerde yaptiriyorsun cnm?
Ilk denemede tutcak Allahin izni ile rabbimm bizim yuzumuze gülsün insallahBende devlette yaptırıyorum zeynep kamil hastanesinde bakalım kısmet olmazsa bende özele geçeceğim
Inşallah canım inşallah sen napiyosun naptın dosyasını testlerini bitirdin mi hemen dosyayı teslim edince bir sonraki ay tedavin başlıyor muIlk denemede tutcak Allahin izni ile rabbimm bizim yuzumuze gülsün insallah
Yok daha bizim iki testimiz kaldi sperm testi ve smear testimiz kaldi sperm icin ayin 26 sina randevu vermisler . Onlarin da tamamlayinca dosyayi vrricez hayirlisi ile . Sen naptin son durum ne . Meme usgsi cekildim gecen gun cok sukur iyi cikti o daInşallah canım inşallah sen napiyosun naptın dosyasını testlerini bitirdin mi hemen dosyayı teslim edince bir sonraki ay tedavin başlıyor mu
Çok sevindim o süreç hızlı ilerliyor sonrası adet bekleme süreci biraz zorlu geçiyor bizde dosya sırası vardı birde ondan sıra bekledikYok daha bizim iki testimiz kaldi sperm testi ve smear testimiz kaldi sperm icin ayin 26 sina randevu vermisler . Onlarin da tamamlayinca dosyayi vrricez hayirlisi ile . Sen naptin son durum ne . Meme usgsi cekildim gecen gun cok sukur iyi cikti o da
Keske benimkini de başlasalardı hemencik.Çok sevindim o süreç hızlı ilerliyor sonrası adet bekleme süreci biraz zorlu geçiyor bizde dosya sırası vardı birde ondan sıra bekledik
benim sürecim şöyle oldu devlette ben adetliyken gittim tedavim başlıycaktı dedim
Beni hemen adetken ultrasona gönderdiler sonrasında
Doktor hemen iğne ve ilaç yazdı bizde kuruldan ilaçlar için onay geliyor onu yaptırdık
sonra gidip eczaneden aldık hemşireler bu sefer ilacı nasıl kullanacağını sana anlatıyor
iğneyi nasıl kullanacağını anlatıyor o akşamdan itibaren kullanmaya başlıyorsun iğnelerini
Bende çok bekledim emin olabilirsin ekimin sonunda verdim dosyamı burası kalabalık olduğu için ocak ayına gün aldımKeske benimkini de başlasalardı hemencik.
Dogru diyorsun devlet artik mecbur dayancaz basladik bi kereBende çok bekledim emin olabilirsin ekimin sonunda verdim dosyamı burası kalabalık olduğu için ocak ayına gün aldım
Ilkinde deneyelim bakalım dedik bizde burada sonra bakarız olmadı özele gideriz dedikDogru diyorsun devlet artik mecbur dayancaz basladik bi kere
Maddi anlamda hazir degiliz biz o yuzden devlet tek sansim benim deIlkinde deneyelim bakalım dedik bizde burada sonra bakarız olmadı özele gideriz dedik
Merhaba sizinde tedaviniz hayırlı olsun inşallahHerkese merhaba. Herkesin tedavisi hayırlı olsun. Allah yüzümüzü güldürsün :) ben de bugün iğnelere başladım :)
Merhabaa yeni yılda hepimiz anne oluruz inşallahMerhabalar herkeseee, iyi seneler, 2020 bizim yılımız olsun inşallahhhhhhh :) Bende haftaya adetimle birlikte tedaviye başlıyorum. İkinci tedavim olacak. İnşallah hepimiz en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz.
Haklısın inşallah olur da bir daha düşünmezsinMaddi anlamda hazir degiliz biz o yuzden devlet tek sansim benim de
merhaba tedavin hayırlı olsun inşallah bende öyle düşüyorum inşallah bu pozitif olur senin için bebişine kavuşursun ..Merhabalar herkeseee, iyi seneler, 2020 bizim yılımız olsun inşallahhhhhhh :) Bende haftaya adetimle birlikte tedaviye başlıyorum. İkinci tedavim olacak. İnşallah hepimiz en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz.
bende pazartesi günü başladım hayırlı olsun tedavin sorun neydi ? nerede başladın ? merak ettimHerkese merhaba. Herkesin tedavisi hayırlı olsun. Allah yüzümüzü güldürsün :) ben de bugün iğnelere başladım :)
Çook teşekkürler, korkmayın ben de ilk seferinde gergindim, bir bilinmezlik korkusu oluyor ama inşallah kolaylıkla olacak sizinki de ve sağlıklı bebişler geleceeek..Merhabaa yeni yılda hepimiz anne oluruz inşallahbende 2 hafta sonra başlayacağım Allah kısmet ederse ilk tedavim olacak. Çok korkuyorum, çok heyecanlıyım, sabırsızım ve daha birçok his aynı anda yaşanıyor İnşallah bu defa pozitifi görürsünüz rabbim bu mutluluğu yaşatsın inşallah
Çok teşekkürler iyi dileklerin için. Sanırım sen de Novaart'a gidiyormuşsun. Daha önceki postlarda okudum, doktorun kimdi acaba?merhaba tedavin hayırlı olsun inşallah bende öyle düşüyorum inşallah bu pozitif olur senin için bebişine kavuşursun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?