- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
- 723
- Konu Sahibi yasemin773
-
Hayır ben iki kez ozelde yptrdm arkadaşlarımdan biliyorum z kamiliSen orada mı yaptiriyorsun zeynep kamildemi
Zaten yaşım 39. Yumurtalarım zayıf. Hayır niye başta söylemiyorlar kullandırmıyorlar bir fayda sağlardı belki. İş olmuş bitmiş Bi dahakine bunu kullan demekle olmuyor malesef. Özel hastaneye bir dünya para ödüyoruz emek veriyoruz böyle olmasına Çok sinirlendim.Bence kullan zaten ilaç değil ki takviye gıdası diye geçiyor bu arada doktorumun asistanı keçiboynuzu kullanın dedi ama gerçeğini suda kaynatıp için dedi ibrahim saracogluda öneriyor yarın alıp sabahları ac karna eşimde bende kullanıyom hep bu doğal bealenmememizden kaynakli
Merhaba benimde kontrolüm vardı cuma günü ama yumurtalarım büyümüyor daha yüksek dozda ıgneye basladimİğnenin ikinici günündeyim, pazartesi kontrolüm var. Sizler ne durumdasınız?
öncekinde 20 yumurta toplandı, 18 embriyonun iki tanesi transfer edildi, ikisi donduruldu. Diğerleri iyi değil demişlerdi. Şimdi hepsi kaliteli olsun diye beslenmeme dikkat ediyorum, bol protein, az karbonhidrat. Bir de 300 liralık bir vitamin verdiler. O da yumurtaların kaliteli olmasını sağlıyor sanırım bayağı güçlü bir şey
Merhaba, acaba size verdikleri vitaminin adı nedir?İğnenin ikinici günündeyim, pazartesi kontrolüm var. Sizler ne durumdasınız?
öncekinde 20 yumurta toplandı, 18 embriyonun iki tanesi transfer edildi, ikisi donduruldu. Diğerleri iyi değil demişlerdi. Şimdi hepsi kaliteli olsun diye beslenmeme dikkat ediyorum, bol protein, az karbonhidrat. Bir de 300 liralık bir vitamin verdiler. O da yumurtaların kaliteli olmasını sağlıyor sanırım bayağı güçlü bir şey
Haklısınız tabikide yaş faktörü de önemli.Zaten yaşım 39. Yumurtalarım zayıf. Hayır niye başta söylemiyorlar kullandırmıyorlar bir fayda sağlardı belki. İş olmuş bitmiş Bi dahakine bunu kullan demekle olmuyor malesef. Özel hastaneye bir dünya para ödüyoruz emek veriyoruz böyle olmasına Çok sinirlendim.
İnşallah bu doz fayda eder. En hayırlısı olur inşallah :)Merhaba benimde kontrolüm vardı cuma günü ama yumurtalarım büyümüyor daha yüksek dozda ıgneye basladim
Fermotil diye bir vitamin. Kutusu 300 liraydıNov
Merhaba, acaba size verdikleri vitaminin adı nedir?
Hayırlısı olsun bende iğnelerime pazartesi günü başladım adetle birlikte inşallah olumlu sonuç alıp bebişlerimize kavuşuruz ❤Merhaba ben de birkaç gün içinde adet olup bahçeci de başlıcam inş. Ama dr a karar veremedim.
Amin canım bir sabah bir akşam iğne yapıyorum artık ağrım hep oluyor yumurtlarken ama yeterli değilmiş büyüklükleri demekki daha yüksek dozlarda alıyorum iğneleri ve sabah akşama çıkarttılar benimle başlayan kişilerin çoğu büyükİnşallah bu doz fayda eder. En hayırlısı olur inşallah :)
Merhaba bende 2 hafta sonra bahçecide cem beyle başlıyorum inşallahMerhaba ben de birkaç gün içinde adet olup bahçeci de başlıcam inş. Ama dr a karar veremedim.
Hayırlı olsun canimMerhaba bende 2 hafta sonra bahçecide cem beyle başlıyorum inşallah
Teşekkür ederim insallah herşey çok güzel olur.Hayırlı olsun canim
Hayırlı olsun inşallah. Ben daha dr seçemedim. Cem beye istesem de marttan önce yokmuş. O yüzden bilemiyorum ya.Merhaba bende 2 hafta sonra bahçecide cem beyle başlıyorum inşallah
Oo marta kadar dolmuş muHayırlı olsun inşallah. Ben daha dr seçemedim. Cem beye istesem de marttan önce yokmuş. O yüzden bilemiyorum ya.
Benimde aklım cem bey ve ebru hanım arasında gidip gelmiştiEbru yada Mehmet bey düşünüyorum
Amin canım ya inşallahTeşekkür ederim insallah herşey çok güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?