Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

İğnenin ikinici günündeyim, pazartesi kontrolüm var. Sizler ne durumdasınız?

öncekinde 20 yumurta toplandı, 18 embriyonun iki tanesi transfer edildi, ikisi donduruldu. Diğerleri iyi değil demişlerdi. Şimdi hepsi kaliteli olsun diye beslenmeme dikkat ediyorum, bol protein, az karbonhidrat. Bir de 300 liralık bir vitamin verdiler. O da yumurtaların kaliteli olmasını sağlıyor sanırım bayağı güçlü bir şey

Zaten yaşım 39. Yumurtalarım zayıf. Hayır niye başta söylemiyorlar kullandırmıyorlar bir fayda sağlardı belki. İş olmuş bitmiş Bi dahakine bunu kullan demekle olmuyor malesef. Özel hastaneye bir dünya para ödüyoruz emek veriyoruz böyle olmasına Çok sinirlendim.

Merhaba benimde kontrolüm vardı cuma günü ama yumurtalarım büyümüyor daha yüksek dozda ıgneye basladim

Nov
Merhaba, acaba size verdikleri vitaminin adı nedir?

Haklısınız tabikide yaş faktörü de önemli.

İnşallah bu doz fayda eder. En hayırlısı olur inşallah :)
Amin canım bir sabah bir akşam iğne yapıyorum artık ağrım hep oluyor yumurtlarken ama yeterli değilmiş büyüklükleri demekki daha yüksek dozlarda alıyorum iğneleri ve sabah akşama çıkarttılar benimle başlayan kişilerin çoğu büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…