Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Canım ben de kanamayla hastaneye gittiğimde hcg değerim düşmüştü. Kısmet demekten başka yapacak bir şey yok. Ama bunda da devinecek şeyler var. Kanamayla giderse kürtaja gerek kalmayacak. İşleme girmeyeceksin, ilaç almayacaksın, normal adet.gibi. Ve bu adetten sonra korunmazsan vücut hamileliğe hazır olduğu için tekrar hamile kalma ihtimali %96ymış. Bir yerde öyle okumuştum

Seni okadar iyi anliyorumki rabbim hayırlısını versin inşallah ben okadar üzüntümün içinde en azindan hamile kalabiliyorum diye kendimi avutmuştum üzülme dicemama insanın elinde olmuyor malesef
En azından hamile kalabiliyoruz evet bu çok güzel avutmak lazım kendimizi yoksa bünyemiz kaldırmaz böyle birşeyi

Kuzum evet öğrenip ders çıkaracağımız şeyler oluyor. Ama gönüle gelde anlat değil mi nasıl atlattın bu durumu ben atlatamayacak gibi hissediyorum 3 yıl bekledim geldi ama çabuk kaybediyorum ben şu ana kadar hiç hamile kalamadım tekrar nasıl ve ne zaman olur hiç umudum yok

Ben de tam 37 ay bekledim canım. Ben iki kez ameliyat oldum, eşim ameliyat oldu, üç kez klomen tedavisi, iki aşılama, iki tüp bebekten sonra ancak hamile kalabildim.

Üstelik 28 günde bir regl oluyorum, hiçbir sorun görünmüyor. Kızım 16 aylıkken nasılsa olmuyor diye düşündük ve ilk aydan hamile kaldım. Doktorum kan sulandırıcı iğneye sonra başlarsın dedi. 6 hafta bitti kanama başladı. 25 Ocak 2019’da. Yani geçen yıl bugün. 26 ocakta kese düştü. Yani unutulmuyor canım

o ay korunmasam hemen olurmuş. Öyle dedi doktor ama ben altı ay kendimi toparlayamadım ve istemedim. Sonra altı ay da olmadı. Yine tedaviye başladık.

bu süreçte pek çok şey okudum. Hamileliği hep tehlikeli geçen, sürekli ilaç kullanıp yatan. Sonunda bebeği hasta doğan. Bebeğini 3 ay sonra, 8 ay sonra kaybeden pek çok kişinin hikayesini okudum. Sağlıksız olduğu için düştüğünü düşünüp kendimi avutmaya çalıştım

Umudunu hic bir zman yitirme canim rabbim kolaylik nasip etsin bende yasadim hemde okadar cok ki anlatayim rahatlarsin insallh
İlk hamile kaldim 7 haftalik düşük yaptim sonra aradan 1 ay geçti ikinci ay tekrar kaldim çok şükür bir kızım oldu rabbim isteyen herkese nasip eder insallh içi sirada bizlere .kizim iki yasina geldiginde tekrar düşündük yine bi düşük yaptim aradan 6 ay geçti tekrar dusunebilirsiniz dedi doktor bu seferde dis gebelik yasadim ve aradan bir sene daha geçti ikinci bir dis gebelik daha tabikide dis gebelik lerim ilacla sonlandirildi ama sag tüp hasar görmüş dedi doktorum ve bir defa asilama denedik olmadi tüp bebek tedavisine baslamistim tam tuttu drdik oda düştü malesef biz bunda da var bir hayir diyip hic bir zaman vazgecmedik rabbimin dedigi olur biz tedbirlerimizi alalim da banada cok dua edin kizim cok istiyor artik kismet bekliyoruz uzun yazdim hakkinizi helal edin arkadaslar belki umut olur sizlere

Sende çok şey yaşamışsın canım yaşamayan anlamıyor işte biz birbirimizi anlarız ancak.

Burda yazılanları okudukça kendime pay çıkarıyorum artık 3 yıl sonra hamile kalabildiğimi gördük çok şükür belki olsa sağlıksız olacak bilmiyorum insan kırılıyor içi parçalanıyor ve eminim bende senin gibi hiç unutmayacağım.

Sizlerin yazdıklarını okuduktan sonra halime şükrediyorum çok teşekkür ederim içime su serptin canım.

Rabbim en kısa sürede sana da nasip etsin ikinci bebeğini inşallah.

Merhaba kizlar uzun zamandir girmeme karari almistim .Bugun bakiyim dedim son durumlar nasil tedaviniz nasil gidiyor . Y yasemin773
Merhaba canım ben çok üzgünüm iyi değilim pek transferim oldu 6 gün embriyosu transfer ettiler ama hiç bisey hissetmiyorum bugün adet ağrılarım başladı bilmiyorum ne olacak haftaya pazartesi günü kan testim var

Bunlar tutynma belirtisi de olabilir öyle diyorlardı hemen moralini bozma bence. İnş tutunmuştur bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…