- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi yasemin773
-
Evet aynen bole söledi canım banada yarın sabah alırım hayırlısı yaEvet ama parfüm krem kozemetik oje kullanmamalısın. Bana verdikleri bilgilendirme kagidinda boyle yaziyordu.
Evet sayı önemli değil kalite önemli inşallah onlarda çoğu sana evlat olur :)Aaaa olabilir polikistik över var olgun yumurta 10 saydı ama diğerleri biraz daha küçüktü kalite önemli bizim için dedi yarın bakalım neler olacak donduracaklarmis 1 adet değil 2.adette transfer etmeyi planlıyorlar rahimin arka tarafında sıvı birikmesi oluyormuş oda embriyoyu öldürüyormuş bakalım hayirlisi
O nasıl oluyormuski kaç gündür iğne vuruyordunuz ilk defa duydum bunudaBenim de folikuller kuculmus ilaci biraktirdi doktorum sali tekrar gorecek
Iste buyumemis aksine buzusmus bosa ilac alma dedi doktorum saliya kadar dogalina birakalim dedi.O nasıl oluyormuski kaç gündür iğne vuruyordunuz ilk defa duydum bunuda
Amh kaç acaba sizinIste buyumemis aksine buzusmus bosa ilac alma dedi doktorum saliya kadar dogalina birakalim dedi.
Gecen sene 0.3 idi bu Sene 0.2 olmusAmh kaç acaba sizin
Canım benimde ilkinde öyle oldu biri hemencik büyümüştü. Bünyeyle mi alakalı acaba bilmiyorum. Bakıyorum çoğunun aynı anda büyüyorlarGonal f kullanırken bütün yumurtalar niye aynı anda büyümüyor bazıları küçük kalıyor sınır oldum ya
Kaç folikül görünüyorduGecen sene 0.3 idi bu Sene 0.2 olmus
Ah kuzum bende 5+3 de 2.660 olan değerim kanamayla 1.400lere düşmüştü inşallah benim yasadigimi yasamazsinKızlar doktordan geldim değerim 1304 ten 1087 ye düştü lekelenmem varsağlıklı bir gebelik olmayabilir dedi doktorum hiçbir ilaç vermedi ama sadece yarın beta baktıracağım tekrar. Bu değer yükselme ihtimali var mı ya bebeğim 5+2 idi dün ve şu an beni bırakmaya çalışıyor
Ya canım benim çok çok geçmiş olsun çok kötü bir duyguymuş buAh kuzum bende 5+3 de 2.660 olan değerim kanamayla 1.400lere düşmüştü inşallah benim yasadigimi yasamazsin
Okurken bile çok kötü oldum ama olacak olana yapacak birşey yok canım 2. Tedavimlede tuttu dün öğrendim ne kadar korktuğumu anlatamam sevinemedim bile ben normal yolla hamile kalamıyorum ilk tüp bebeğimi yoğun kanama ile düşürdüm bunuda korkuyla bekliyorumYa canım benim çok çok geçmiş olsun çok kötü bir duyguymuş bukorkuyorum birşey olacak diye kahverengi lekelenmem var beta düştü wc ye gitmeye korkuyorum
İnsanın elinden hiçbir şey gelmemesi çok kötü birşeymişOkurken bile çok kötü oldum ama olacak olana yapacak birşey yok canım 2. Tedavimlede tuttu dün öğrendim ne kadar korktuğumu anlatamam sevinemedim bile ben normal yolla hamile kalamıyorum ilk tüp bebeğimi yoğun kanama ile düşürdüm bunuda korkuyla bekliyorum
Seni okadar iyi anliyorumki rabbim hayırlısını versin inşallah ben okadar üzüntümün içinde en azindan hamile kalabiliyorum diye kendimi avutmuştum üzülme dicemama insanın elinde olmuyor malesefİnsanın elinden hiçbir şey gelmemesi çok kötü birşeymişkorkma sakın bebeğin etkilenmesin ve sana sımsıkı tutunsun inşallah
bende senin gibi normal yolla hamile kalmamıştım canım hiç bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktık ki hamile olduğumu öğrendim çok sevinmiştik ama şu an bu haldeyizçare arıyorum fakat dua etmekten başka yok bir çarem
Solda uc immature, sagda Bir tane 10 mm Iki tane De kucuk idi Carsamba gunu. Bugun Hic bir sey soylemediKaç folikül görünüyordu
Seni anlayabiliyorum. Hakkinda en hayirlisi ne ise o olsun. Eger sagliksiz bir bebek ise ilerde olmasindan Bu olumsuzluk simdi olsun daha dogru.İnsanın elinden hiçbir şey gelmemesi çok kötü birşeymişkorkma sakın bebeğin etkilenmesin ve sana sımsıkı tutunsun inşallah
bende senin gibi normal yolla hamile kalmamıştım canım hiç bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktık ki hamile olduğumu öğrendim çok sevinmiştik ama şu an bu haldeyizçare arıyorum fakat dua etmekten başka yok bir çarem
Yas ileriolunca biri çok büyüüp öbürleri buyumuyiCanım benimde ilkinde öyle oldu biri hemencik büyümüştü. Bünyeyle mi alakalı acaba bilmiyorum. Bakıyorum çoğunun aynı anda büyüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?