- Konu Sahibi yasemin773
-
- #1.101
Teşekkür ederim :) evet öyleymiş ağrılı bir işlem misir diye merak etmiştimHayırlı olsun canım tedavin ama duydum bende rahime çizik atılmasını embriyon daha iyi tutunuyormus
Merhaba arkadaşlar, ilk tüp bebek tedavime 2 hafta önce başladım bende, geçen hafta opu oldum embriyolar donduruldu ve haftaya histeroskopi ile rahime çizik atılacak bu işlemi yaptıran var mı daha önce aranızda ?
Çok teşekkür ederimBen geçen ay histereskopi oldum. Çizik değil ama rahmim T şekline benziyor diye genişletildi. Ama olmadan önce deli gibi korktum malum canama sonra iiyiki oldum dedim. Benim gibi korkak biri bile oldu düşün ve canım çok yanmadı adet olunca bi burulma olur ya onun gibi 2 gün hissettim sadece. Ama seninki daha kolay ve çok kısa sürecek operasyon ve başarı şansını arttırıyor. O yüzdne güle oynaya git yaptır
Histeroskopiden ne kadar sonra transfer oluyor kızlar ve bazı embriyolar çözününce yok olabiliyomuş öyle bişi duydum doğrumu acabaBen geçen ay histereskopi oldum. Çizik değil ama rahmim T şekline benziyor diye genişletildi. Ama olmadan önce deli gibi korktum malum canama sonra iiyiki oldum dedim. Benim gibi korkak biri bile oldu düşün ve canım çok yanmadı adet olunca bi burulma olur ya onun gibi 2 gün hissettim sadece. Ama seninki daha kolay ve çok kısa sürecek operasyon ve başarı şansını arttırıyor. O yüzdne güle oynaya git yaptır
Histeroskopiden ne kadar sonra transfer oluyor kızlar ve bazı embriyolar çözününce yok olabiliyomuş öyle bişi duydum doğrumu acaba
şimdi embriyolar vitrifikasyon gibi iyi tekniklerle donduruldugu için çözülürken sorun olmuyormuş Hatta rahim kendini toparladığı için dondurulmuş embriyo transferine daha başarılı diyorlar.Histeroskopiden ne kadar sonra transfer oluyor kızlar ve bazı embriyolar çözününce yok olabiliyomuş öyle bişi duydum doğrumu acaba
Benim bu adetimden sonra işlem olacak, gelecek adetten sonra da transferHisteroskopiden ne kadar sonra transfer oluyor kızlar ve bazı embriyolar çözününce yok olabiliyomuş öyle bişi duydum doğrumu acaba
aynen katılıyorum hep öyle sonuç alıyorlarşimdi embriyolar vitrifikasyon gibi iyi tekniklerle donduruldugu için çözülürken sorun olmuyormuş Hatta rahim kendini toparladığı için dondurulmuş embriyo transferine daha başarılı diyorlar.
Canım merhaba cumartesi günü toplama yaptılarmerhaba canım nasılsın ? nasıl gidiyor ilaçlarla aran .. toplama günü verdiler mi ?
Gayet iyi canım benim orta kalite cıktı orta kalite transfer ettikCanım merhaba cumartesi günü toplama yaptılar
23 yumurta toplandı 18 dÖnlendi dediler 2.gunu bugun tekrar gittik 5.gun embriyosu 2 kalitwli 2 orta kaliteli varms belki diğerlerinden de cikabilir dedi simdi ne demek anlamiorm ya
Peki bu kadar yumurtanın heba olması yumurtanın kalitesizliginden mı yoksa spermin kalitesizliginden miGayet iyi canım benim orta kalite cıktı orta kalite transfer ettik
o değişiklik gösterebiliyor birinden birinde sorun varsa kalitesiz oluyor benim 17 yumurtam çöp oldu o yüzden sadece orta kalite bulup koydular ..Peki bu kadar yumurtanın heba olması yumurtanın kalitesizliginden mı yoksa spermin kalitesizliginden mi
Ya bi tutmadı mı bisey daha sorayım bana 2 kalitelio değişiklik gösterebiliyor birinden birinde sorun varsa kalitesiz oluyor benim 17 yumurtam çöp oldu o yüzden sadece orta kalite bulup koydular ..
Bu arada adet oldum ben
yok 3. gün ve 5. güne gidenler var 5. güne gidenler kaliteli oluyor genelde denildi .. Hayır son güne kadar dayanması gerekiyormuş bende 3. gün transfer yapacağız diye gittim ama 3. gün çağırdılar beni hatta 6.gün embriyosu koydular ama olmadı ..Ya bi tutmadı mı bisey daha sorayım bana 2 kaliteli
2 orta kaliteli dedi diğerlerinden uygun çıkarsa bugün için bilgi veric3z dedi ne anlama geliyor ki yani uygun olsa dün belli olmazmiydi
Benimkini bugün dondurcaklar net yumurta adetini söyledikten sonra 1.adet değil 2.adette transfer edecekleryok 3. gün ve 5. güne gidenler var 5. güne gidenler kaliteli oluyor genelde denildi .. Hayır son güne kadar dayanması gerekiyormuş bende 3. gün transfer yapacağız diye gittim ama 3. gün çağırdılar beni hatta 6.gün embriyosu koydular ama olmadı ..
1 -2 ay cinsel ilişki neden yok onu anlamadım bendeBenimkini bugün dondurcaklar net yumurta adetini söyledikten sonra 1.adet değil 2.adette transfer edecekler
Bu arda cinsel ilişki yok dedi neden
Adete kadar yapmayın dedi ama anlamadım valla1 -2 ay cinsel ilişki neden yok onu anlamadım bende
sonuçta rahim dinlendirme oluyor normal haline 2 ayda dönüyor emin misin ilişki olmadığına
Işlem.gordu ya vücudun belki.ondan demistir bende yumurta toplama.oldu ilişki yasaklandı sonra transferim oldu o yüzden olmadıAdete kadar yapmayın dedi ama anlamadım valla
Bakalım arayıp n3 diyeceklerIşlem.gordu ya vücudun belki.ondan demistir bende yumurta toplama.oldu ilişki yasaklandı sonra transferim oldu o yüzden olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?