- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
- Konu Sahibi yasemin773
-
- #1.081
inşallah hamilesindir canım :)Sürecinizi takip edicem güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah.
Bende bugün adet olmalıydım adetim stresten gecikti sanırım. Adetle birlikte başlıyorum hemen tedaviye
korkma canım anlamıyorsun ama sonrasında adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor uyandıktan sonra bende hastanedeyken çok ağrı yoktu eve geldikten sonra bir süre doğrulamadım ..Anesteziyi damardan veriyorlar değil mi? Hemen uyuyor MSN nasıl oluyor ya korkuyorum?
Geçmiş olsun inşallah önümüzdeki ay olurGunaydin dun kontrolum vardi Bu ay boyle gecti artik ilaclara vucudum yanit vermedi. Zaten bir onceki randevuda ilaclari da kestirmislerdi. Sanirim onumuzdeki aya kaldim.
Elbette hayirlisi Artik.Geçmiş olsun inşallah önümüzdeki ay olur
En iyi olanı seçmeye çalışıyorlar demekkiElbette hayirlisi Artik.
Ancak bu Ilk tur toplama isi Bu ay olsaydi Cok iyi olacakti. Onumuzdeki subat-mayis arasi is yerimde cok yogunluk olacak.
En iyi olan için Ortada birkaç tane folikül olmalı değil mi? Bende bir tane bile yok şu an.En iyi olanı seçmeye çalışıyorlar demekki
Bazen öyle tepki oluyor benimde ilk başta ilaca karşı büyüme olmuyor denildi yumurtalarda alala dediler nazlanıyor galiba fln dediler sonra ilacın dozunu bir arttırdı benim kan degerlerim tavan yapti cok kotu oldu hormonlarim mahvoldum transfer olmadan once resmen hamilelik belirtisi veriyordu vücudum..En iyi olan için Ortada birkaç tane folikül olmalı değil mi? Bende bir tane bile yok şu an.Vücudum o kadar ilaca nasıl cevap vermedi hala anlayamıyorum
Her ay yumurta durumunda değişiklik oluyor emin olGecen sene 0.3 idi bu Sene 0.2 olmus
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız. Bu tedavime başlarken benim de gecikti, hatta hamileyim sanmıştımSürecinizi takip edicem güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah.
Bende bugün adet olmalıydım adetim stresten gecikti sanırım. Adetle birlikte başlıyorum hemen tedaviye
Damardan veriyorlar, hiç korkma en güzel yanı anestezi almak :) Tık uyuyup tık uyanıyorsun, sen mışıl mışıl uyurken hersey bitmiş oluyor.Anesteziyi damardan veriyorlar değil mi? Hemen uyuyor MSN nasıl oluyor ya korkuyorum?
Kesinlikle messela benim ilk tedavimde 10 yumutadan 9 u olgundu. Bu kez 17'de 7 geldi. İlk seferde transfer edilen embriyolarım da çok iyi kalitedeydi mesela. Bugün doktoruma da sordum. Dediği şey aynıydı, o ay ne denk gelirse onu topluyoruz dedi. Bu sanş işi galiba ya, süper lotoyu tutturmak gibi :)) Allah dileklerimizi hakkımızda hayırlı yapsın.Her ay yumurta durumunda değişiklik oluyor emin ol
elbette biliyorum ama rezervim az benim zaten uyarımla da çok yumurta beklemiyoruzHer ay yumurta durumunda değişiklik oluyor emin ol
Evet olsun önemli olan kaliteli olması sen paketli gıda yemeyerek çok iyi yapıyorsunelbette biliyorum ama rezervim az benim zaten uyarımla da çok yumurta beklemiyoruz
Amin insallahKesinlikle messela benim ilk tedavimde 10 yumutadan 9 u olgundu. Bu kez 17'de 7 geldi. İlk seferde transfer edilen embriyolarım da çok iyi kalitedeydi mesela. Bugün doktoruma da sordum. Dediği şey aynıydı, o ay ne denk gelirse onu topluyoruz dedi. Bu sanş işi galiba ya, süper lotoyu tutturmak gibi :)) Allah dileklerimizi hakkımızda hayırlı yapsın.
inşallah hamilesindir canım :)
Bende adet olacağım sanırımHiç sanmıyorumama inşallah diyerek güzel dileğine eşlik ediyorum tüm kalbimle ♥
İnşallah en büyük dileğim, hepimiz içinHayırlısı olsun canım güzelmiş sayın inşallah tutunur bebişlerimiz burda hep beraber güzel haberlerimizi veririz
Hayırlı olsun canım tedavin ama duydum bende rahime çizik atılmasını embriyon daha iyi tutunuyormusMerhaba arkadaşlar, ilk tüp bebek tedavime 2 hafta önce başladım bende, geçen hafta opu oldum embriyolar donduruldu ve haftaya histeroskopi ile rahime çizik atılacak bu işlemi yaptıran var mı daha önce aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?