- 9 Ağustos 2021
- 531
- 1.029
- 63
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.461
Cnm senin tek mi çift mi embriyo transferin
Çift canim,senin?Tek mi çift embriyo mu cnm senin
Canım benim napalim ya erken yapıp üzülmek istemiyorum.Gununde olsun en azından 1 sefer onu yaşarımKübra valla ben nile seninkini çok öerak ediyorum sabrına maşallahsenş kötü etkilemesin ama testte bugğn bile çıkabilir bence ama sen yinede dayan
Direnmeye devam MhendsanneKübra valla ben nile seninkini çok öerak ediyorum sabrına maşallahsenş kötü etkilemesin ama testte bugğn bile çıkabilir bence ama sen yinede dayan
Nasıl bekliyorsun hayret ediyorum bir idrar testi yap rahatla canım ya telefondan doktoruna söylersin ben test yaptım pozitif çıktı lekelenmem var diyeCanım sanırım yerleşme oluyor şu an tekrardan baktım karnım agriyordu gittim tuvalete baktım çok az daha gelmis ama rengi böyle nasıl diyim sarımsı gibi ilaçtan olabilir mi sence ?O şekilde de düşündüm
Gercekten öyle ya kimseye guven yok doktora bıle.. Allahım kurtarsın bizi bu işten yaUmrunda değil bizim kadar çünkü bidaha oluruz nasılsa.. paraları dökeriz bidaha denemiş olalım.
Hahahah kiz bekleyebiliyor işte beklesin yavNasıl bekliyorsun hayret ediyorum bir idrar testi yap rahatla canım ya telefondan doktoruna söylersin ben test yaptım pozitif çıktı lekelenmem var diye
Zorlanıyorum ama idrar testinde çıkmıyor net kan daha net oluyor canımNasıl bekliyorsun hayret ediyorum bir idrar testi yap rahatla canım ya telefondan doktoruna söylersin ben test yaptım pozitif çıktı lekelenmem var diye
Iste doktorlarda arada kaliyor benim doktorum cok sonuc odakli kolay kolay bicak altina yatmami istemiyor kurtaj olacaktim istersen 10 gun bekle belki duser dedi degerlerin, dusmeyedebilir eee olmusum delik desik. Ee zamanim geciyo zaten amh im dusuk toplasan 2 yumurtam falan oluyor. Yok dedim sen al ne varsa. 30 yasinda degilim ki zaman kaybedeyim. Oyuzden biktik sanirim bir de artik. Onumdeki taslara artik tahammulum yok maalesefBi de deney tahtası degılız ki canım tutmadı hadi baştan gibi o yuzden doktorada kızdım aslında transfer yaptırcaktı sonra tekrar gittim dedım %1 bıle sıvı birikiminden ihtimal varsa istemıyorum dedim oyle diince bı düşündü cok küçük bi sıvı sorun olmıcagını düşünüyorum ama istedgmz bişey degıl dedi. E boyleyse %1 bıle ihtimal varsa benı neden transfere yonlendiriyosun di mi ama
Onun yerine karamel dertlendiHahahah kiz bekleyebiliyor işte beklesin yav
Tek bnmÇift canim,senin?
Benımde kürtaj olmamı istemedi mesela git evde düşük yap 10 gun bekleyelım dedi cok şükür ki 5 gun sonra düşmüştü. Bende embrıyolarada yazık edemem, rahım temız olur tutmaz o ayrı ama ihtimal varken de bıle bıle transfer olamam tamam başkasının tutmuştur ama benım tutmaz ne bılımIste doktorlarda arada kaliyor benim doktorum cok sonuc odakli kolay kolay bicak altina yatmami istemiyor kurtaj olacaktim istersen 10 gun bekle belki duser dedi degerlerin, dusmeyedebilir eee olmusum delik desik. Ee zamanim geciyo zaten amh im dusuk toplasan 2 yumurtam falan oluyor. Yok dedim sen al ne varsa. 30 yasinda degilim ki zaman kaybedeyim. Oyuzden biktik sanirim bir de artik. Onumdeki taslara artik tahammulum yok maalesef
Senin kacinci denemen canimIste doktorlarda arada kaliyor benim doktorum cok sonuc odakli kolay kolay bicak altina yatmami istemiyor kurtaj olacaktim istersen 10 gun bekle belki duser dedi degerlerin, dusmeyedebilir eee olmusum delik desik. Ee zamanim geciyo zaten amh im dusuk toplasan 2 yumurtam falan oluyor. Yok dedim sen al ne varsa. 30 yasinda degilim ki zaman kaybedeyim. Oyuzden biktik sanirim bir de artik. Onumdeki taslara artik tahammulum yok maalesef
Bence hic acaba deme icin rahat olsun insn sonra keske diyor insan.Benımde kürtaj olmamı istemedi mesela git evde düşük yap 10 gun bekleyelım dedi cok şükür ki 5 gun sonra düşmüştü. Bende embrıyolarada yazık edemem, rahım temız olur tutmaz o ayrı ama ihtimal varken de bıle bıle transfer olamam tamam başkasının tutmuştur ama benım tutmaz ne bılım
Ne demek istediğimi şimdi anladın mı cnmNasıl bekliyorsun hayret ediyorum bir idrar testi yap rahatla canım ya telefondan doktoruna söylersin ben test yaptım pozitif çıktı lekelenmem var diye
Walla sekerim benim biraz karisik . 2021 de bi kendiliginden hamile kaldim dis gebelik olduSenin kacinci denemen canim
Biz bekleyemiyoruz o nasıl bekliyo yaHahahah kiz bekleyebiliyor işte beklesin yav
E git kan ver ozamanZorlanıyorum ama idrar testinde çıkmıyor net kan daha net oluyor canım
Yok canım yok ben şimdiye kırk tane yapmıştım vallaNe demek istediğimi şimdi anladın mı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?