Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kübra valla ben nile seninkini çok öerak ediyorum sabrına maşallah senş kötü etkilemesin ama testte bugğn bile çıkabilir bence ama sen yinede dayan
Canım benim napalim ya erken yapıp üzülmek istemiyorum.Gununde olsun en azından 1 sefer onu yaşarım Sabretmek çok zor benim için ama işte dayaniyorum mecbur son 5 gün Allah'ın izniyle hatta bugün yapmayı planladim ama herkes gününü bekle dedi evdekiler almadı test bende zorlanmadım

Nasıl bekliyorsun hayret ediyorum bir idrar testi yap rahatla canım ya telefondan doktoruna söylersin ben test yaptım pozitif çıktı lekelenmem var diye

Iste doktorlarda arada kaliyor benim doktorum cok sonuc odakli kolay kolay bicak altina yatmami istemiyor kurtaj olacaktim istersen 10 gun bekle belki duser dedi degerlerin, dusmeyedebilir eee olmusum delik desik. Ee zamanim geciyo zaten amh im dusuk toplasan 2 yumurtam falan oluyor. Yok dedim sen al ne varsa. 30 yasinda degilim ki zaman kaybedeyim. Oyuzden biktik sanirim bir de artik. Onumdeki taslara artik tahammulum yok maalesef

Benımde kürtaj olmamı istemedi mesela git evde düşük yap 10 gun bekleyelım dedi cok şükür ki 5 gun sonra düşmüştü. Bende embrıyolarada yazık edemem, rahım temız olur tutmaz o ayrı ama ihtimal varken de bıle bıle transfer olamam tamam başkasının tutmuştur ama benım tutmaz ne bılım

Senin kacinci denemen canim

Bence hic acaba deme icin rahat olsun insn sonra keske diyor insan.

Senin kacinci denemen canim
Walla sekerim benim biraz karisik . 2021 de bi kendiliginden hamile kaldim dis gebelik oldu sonra 2022 de 2 tane koydurdum tutmadi maalesef , sonra tam tup bebege baslicaz mayista hamile kaldim normal ama o da dis gebelikti.sonra miyom aldirdim 5 ay yaasakti. Simdi iste bu var insallah artik buna kavusurum cunku cok yipratici bi surec. Kurtajlar operasyonlar bunlar yuzundenn beklemek zorunda kalmalae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…