Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benim de bugün saniyelik sağ kasığımda batma ağrı gibi bişey oluyor heyecanlanmali mıyım
Pazartesi transfer olmuştum
Arada ufak batmalar bende de oluyor ama genel bir ağrı sızım yok. Geçen gün çok kafaya takmıştım hiç ağrı yok diye kk da hiç ağrı yaşamadan pozitif görenleri okudum umudum arttı.. Pozitif hikayeler okumanı öneririm iyi hissettiriyor

Ben hiç olumsuz düşünmüyorum bu süreçte canım
Hergun Meryem suresi dinliyorum
Ama batlamalar bugün artı diğer günler var diyeceğim bişey olmadı

Bende de iğneye gerek yok fitil işimizi görür dedi yani vardır bir bildikleri ne dese tamam diyorum

Benimde oyle ya kasıklarımda iğne batmalari bel ağrısı çok olmaya başladı

Bende de 6.7. günler kahverengi leke geldi hemşire olabilir bu süreçte normal, test gününü bekleyelim dedi
Bende hep var bel agrisi kasik agrisi oyuzden belirti olarak saymiyorum, hicbi hamileligimde de yerlesme kanamam olmadi ama transferin 1-2 . Gunu oldu cok azicik kahve akinti onu da aletlere sayiyorum kotu bisey olsa heralde devam ederdi

Bence hic acaba deme icin rahat olsun insn sonra keske diyor insan.
Nar suyu içtim kuzum fazla östrojen mi oldu acaba kendimi sucladım biraz şimdi daha az estrofem kullancakmışım 2 ile başlamıştık 1 e indirceklermiş. Zaten karnım şişmişti su topladı sanırım ohss olmuştum yumurta toplandıgı zaman oyle oldum aynı. Evet evet keşke demekten daha iyidir embrıyolarıma kıyamam tutmazsa neden olmadı dicem bu seferde ngs li embrıyo ama tutmayınca nedenını bılmıyolar en azından sıvıdan mı olmadı demem. Allah gecıktiriyosa guzelleştiryodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…