- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.481
Biz bekleyemiyoruz o nasıl bekliyo ya
Ne güzel bi duaydı böyle
Yok yok şunun surasinda ne kaldı ki bayrama beklim benE git kan ver ozaman
Tamam kuzum bekle bakalımYok yok şunun surasinda ne kaldı ki bayrama beklim ben
Allah yardımcın olsun Korkutuğuna uğratmasın inşallahDirenmeye devam Mhendsanne
Amin canım inşallahAllah yardımcın olsun Korkutuğuna uğratmasın inşallah
Arada ufak batmalar bende de oluyor ama genel bir ağrı sızım yok. Geçen gün çok kafaya takmıştım hiç ağrı yok diye kk da hiç ağrı yaşamadan pozitif görenleri okudum umudum arttı.. Pozitif hikayeler okumanı öneririm iyi hissettiriyorBenim de bugün saniyelik sağ kasığımda batma ağrı gibi bişey oluyor heyecanlanmali mıyım
Pazartesi transfer olmuştum
Ben hiç olumsuz düşünmüyorum bu süreçte canımArada ufak batmalar bende de oluyor ama genel bir ağrı sızım yok. Geçen gün çok kafaya takmıştım hiç ağrı yok diye kk da hiç ağrı yaşamadan pozitif görenleri okudum umudum arttı.. Pozitif hikayeler okumanı öneririm iyi hissettiriyor
Bende de iğneye gerek yok fitil işimizi görür dediIlkbasta bende oyle hissettim ama dusun ben catlatma bile olmadim o kadar dogalinsallah iyiye isarettir. Meseal transfer sonrasi bana sadece progestan ignesi verdi fitil bile istemedi. Bi killandim ama yillarin profundan daha iyi bilecek degilim ya dedim
Benimde oyle ya kasıklarımda iğne batmalari bel ağrısı çok olmaya başladıArada ufak batmalar bende de oluyor ama genel bir ağrı sızım yok. Geçen gün çok kafaya takmıştım hiç ağrı yok diye kk da hiç ağrı yaşamadan pozitif görenleri okudum umudum arttı.. Pozitif hikayeler okumanı öneririm iyi hissettiriyor
Bende de 6.7. günler kahverengi leke geldi hemşire olabilir bu süreçte normal, test gününü bekleyelim dediBenimde oyle ya kasıklarımda iğne batmalari bel ağrısı çok olmaya başladı
20.güncanımm döngünün kacıncı gunu transfer olmustun?
Keske bana da fitil deseydi cok memnun olurdumBende de iğneye gerek yok fitil işimizi görür dediyani vardır bir bildikleri ne dese tamam diyorum
Benim kahve rengi bile değil açık rengi 8 günüm bugün oldu sabah dun yoktu ama ağrılarım var hala o yüzden normal diye gününü bekliyorumBende de 6.7. günler kahverengi leke geldi hemşire olabilir bu süreçte normal, test gününü bekleyelim dedi
Bende hep var bel agrisi kasik agrisi oyuzden belirti olarak saymiyorum, hicbi hamileligimde de yerlesme kanamam olmadiBende de 6.7. günler kahverengi leke geldi hemşire olabilir bu süreçte normal, test gününü bekleyelim dedi
Bende dinliyorim kuzum Meryem süresiniBen hiç olumsuz düşünmüyorum bu süreçte canım
Hergun Meryem suresi dinliyorum
Ama batlamalar bugün artı diğer günler var diyeceğim bişey olmadı
Acik renk derken nasil pembe mi beyaz mi ?Benim kahve rengi bile değil açık rengi 8 günüm bugün oldu sabah dun yoktu ama ağrılarım var hala o yüzden normal diye gününü bekliyorum
Nar suyu içtim kuzum fazla östrojen mi oldu acaba kendimi sucladım birazBence hic acaba deme icin rahat olsun insn sonra keske diyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?