Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Hayırlısı olsun canım
Hepimiz için hayırlısı olsun isteyen herkes pozitifi görsün Yarın son kontrolüm var Perşembe transfer olup olmayacağına karar verecek dr. Onay verirse gebelil aşısı diye bir şey yapacakmış rahmin içine. Geçen ay aldırmıştı eczaneden

Amin canım hadi bakalım inşallah Bende çok heyecanlıyım

Yaa tebrik ederimm maşallah çok güzel değerin sağlıkla ilerlesinn

9.5 dedi doktor ama sıvı birikmiş yapabılırız transferı dedi 3 çizgide varmış fakat bizim hoşumuza gitmez sıvı birikimi diince benım içime sinmedi yoksa tutanın yıne tutuyomuş
Himm evet çok iyi bir değer benimde 8.6 o şekilde transfer oldum.Ama sorunu çözüp rahat rahat olman daha iyi canım .Benimde polip çıktı onu aldırdım 3 taneydi ondan sonra transfer oldum bende engelleri aşmak lazım ki daha çok içimize sinsin . İnşallah güzel haberlerle bir an önce nasip etsin

9.5 dedi doktor ama sıvı birikmiş yapabılırız transferı dedi 3 çizgide varmış fakat bizim hoşumuza gitmez sıvı birikimi diince benım içime sinmedi yoksa tutanın yıne tutuyomuş
Hic riske girme bence insan sonra olmayinca cok uzuluyor. Hem emegine hem kendine yazik. Bana da miyom var dedi istersen yapariz ama almak daha garanti dedi diye aldirdim. Transfer gunu tertemiz rahmin dedi ha tutar mi tutmaz mi bilemem ama keske demeyecegim en azindan.

Cnm senin tek mi çift mi embriyo transferin

Bi de deney tahtası degılız ki canım tutmadı hadi baştan gibi o yuzden doktorada kızdım aslında transfer yaptırcaktı sonra tekrar gittim dedım %1 bıle sıvı birikiminden ihtimal varsa istemıyorum dedim oyle diince bı düşündü cok küçük bi sıvı sorun olmıcagını düşünüyorum ama istedgmz bişey degıl dedi. E boyleyse %1 bıle ihtimal varsa benı neden transfere yonlendiriyosun di mi ama

Polipımıde aldırdım canım ben hep bu ilaçlar yapıyo o polipide

Umrunda değil bizim kadar çünkü bidaha oluruz nasılsa.. paraları dökeriz bidaha denemiş olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…