- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.421
Ay insllalahCanım benve yerleşme seninkisihadi bakalımmm
Sen masallah iyi durdu arkadasim tebrikssO da doğru yok doktor dedi canım
O en heyecanli kismi. Dilerim bu sayfada ki herkese en hayirli ve kisa zamanda nasip olsun. Amin
Ben birazdan kuran okuyacagim, ismen cismen dua isteyenler mesajdan yazsin bizzat dua edeceğim
Dimi ya tutamıyorum kendimi almiyim neyseAy bastan alma canim ya. Kisa sürede tutamazsin kendini başlarsin yapmaya hel stres sebebi
Vala sorma arkadaşım nasıl durdum bende bilmiyorum son 5 günSen masallah iyi durdu arkadasim tebrikss
Maşallah, bekledigine değsin insVala sorma arkadaşım nasıl durdum bende bilmiyorum son 5 gün
Canım bende yaşıyorum 2 gündür şiddetli ve karın ağrısı da var üstüne dünden beri normal sanırımBen de transfer sonrası ilk günler özellikle aşırı gaz ağrısı yaşadım. Normal bir şey diye biliyorum
Umarım öyledir nokta gibi ama soluk renk zaten öyle belli eden bir leke değil amaYerleşme lekesı olabıılıırr :)
Umarım canım benim inslalah değerMaşallah, bekledigine değsin ins
Yaşayıp görcez artık canımBenim eski doktorum kalp atısından sonra bıraktırmıştı estrofe mi bu nasıl bi yol izler bilmiyorum
inşallaah yerleşiyordur canım..Umarım öyledir nokta gibi ama soluk renk zaten öyle belli eden bir leke değil ama
Aynen bende anlamadım işte karnım ağrıyor ama canım çözemedim ne olduğunu bende o iğneden kullanıyorum akşamları 1 tane 1 kutum bitti bile 2 başladım.Ben direk doktorumla iletişime geçiyorum ama hiç bişey sormadım normal diye.Bakalim nasıl olucak insllalah yerleşmedir nokta kadar bişey zatenMerhaba, 9.gunum de aynı sey bende oldu, yanı dün. Hemsıreye sordugumda ya yerlesme kanaması ya da regl olabılır dedı. Prolutex iğnem oğlen saat 1 de vuruluyorum hep. Dun sabah hemsıreye soyledıgımde öğleni bekleme sımdı iğneyı vurul demıstı. Kanama devam ederse ıkıncı ıgneyı de vurulcaktım ama devam etmedı. Adet mı yoksa yerlesme kanaması mı test gunu anlasılır anca dedı.
Yerlessin yerlessin canıminşallaah yerleşiyordur canım..
Cok sevindim canım darisi bize inşallahSelam herkesebugün 10.günüm kan verdim değerim 367 çıktı pzar yeniden vericem artışa bakılacakmış ama şuan için güzel bi değermiş
İnş bekleyen herkes en kısa zamanda pozitifi görsün
benim içinde herşey yolunda gider inş endişe hala bitmiyo ama olumlu düşünüyorum
AminnnnnnnnnnnOrası öyle canım hep bişey beklicez ama güzel olcak inş her şey
İnş en kısa sürede güzel günler oldun herkesede nasip olsun
Evet estrofem dozu transfere yaklaştıkça değişiyor. Ben geçen ay 1 ile başladım sonra 2 oldu sonra günde 4’e kadar çıktı. Dozu bana fazla gelmiş transferim iptal oldu oluşan kistlerden. Bu ay yarım, 1 ve 1 buçuk diye gidiyoruz bakalım hayırlısıBence kademe kademe arttiriyolar bana şu an günde 1 sonra 2 ve 3 olcak dedi en baştan doktorum kişiden kişiye etkisi farklı galiba
Hayırlısı olsun canımEvet estrofem dozu transfere yaklaştıkça değişiyor. Ben geçen ay 1 ile başladım sonra 2 oldu sonra günde 4’e kadar çıktı. Dozu bana fazla gelmiş transferim iptal oldu oluşan kistlerden. Bu ay yarım, 1 ve 1 buçuk diye gidiyoruz bakalım hayırlısı
Canım sanırım yerleşme oluyor şu an tekrardan baktım karnım agriyordu gittim tuvalete baktım çok az daha gelmis ama rengi böyle nasıl diyim sarımsı gibi ilaçtan olabilir mi sence ?O şekilde de düşündümYerlessin yerlessin canıminşallah
Teşekkürler canımEkliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?