Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Özele gidoyoruz diye nasılsa paraları var diye düşünüyorlar galiba

Şimdi ilk 1 estrofemle başlatıp 2 ve 3 e cıkcaklarmış öylede kalınlaşır mı bılemedım, gunde 1 estrofem az geldi bana
Ne diyim ki canım cok üzüldüm
Beraber olucaktık ne güzel bidahaki aya mı kaldı yani

Ne kadardı sıvı birikimi canım? benım 0,6 dediler 1.5 altına yapıyolarmışEstrofemden mi olmuş senınde?
Estrofemden oldu dozu fazla gelmiş. 3 tane 2 mm gibiydi çok net gözüküyordu ultrasonda. O transfer hazırlığında 1 ile başlamıştım en son günde 4 tane alıyodum. Şimdi yarım, 1 ve 1 buçuk olarak gittik. 2 embriyo transfer edilecekti yine de riske atmak istemedi. Bakalım yarın göreceğim bir sıkıntı var mı diye. Sabah 7’de kontrolüm var.

Vay bee maşallah süphanallah rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Kuzum bence yap bi test pozitifse zaten pozitif olduğunu bilir rahatlarsın ki umarım öyledir. Negatifsede ilaçları bırakman gerekebilir en azından onu bilirsin ama idrar değil kan ver bence
Kan içinde çıkmam lazım kuzum ama götüren yok kimse götürmüyor su an evden çıkarmiyolar hele soğuk diye hiç yani gününde yap diyolar kendimde çıkamıyorum tek basim dönüyor ağrım var biraz çünkü

Kızlar 2 gündür çişimi kaçırıyorum bugün daha da arttı
Tuvalete gidiyorum 5 dk olmadan yine aynı çok canımı sıkmaya başladı bu iş
Trasnfer esnasında mesane ye zarar verilmiş olunabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…