- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.521
Bakalım Olmadı 10 günde yaparımAmin inşallah canım
Sen bence bı idrar testi yap yarın sabah yasa biraz sıvı alımını kes 1 2 saat sonra
Günün baya oldu her gebelik idrarda çıkar doktorun öyle demesine bakma sen
Çok fazla ilacım var canım olabilir günde 3 defa alıyorum progestan o da yapabilirBugunlerde normal canım yetleşmedir ama benım bi arkadasın cok az progestandan olmuştu negatif olmuştu sonucu ondan bılıyorum ilaç yapmış denıldı sonradan
Özele gidoyoruz diye nasılsa paraları var diye düşünüyorlar galibaBi de deney tahtası degılız ki canım tutmadı hadi baştan gibi o yuzden doktorada kızdım aslında transfer yaptırcaktı sonra tekrar gittim dedım %1 bıle sıvı birikiminden ihtimal varsa istemıyorum dedim oyle diince bı düşündü cok küçük bi sıvı sorun olmıcagını düşünüyorum ama istedgmz bişey degıl dedi. E boyleyse %1 bıle ihtimal varsa benı neden transfere yonlendiriyosun di mi ama
Kuzum estrofem fazla gelmiş rahımde sıvı birikmiş doktor transfer yapmak istedi sıvı az miktardaymış sonra benım içime kurt düştü dondum doktorun yanına gittim dedım hocam %1 bıle etkıler mi bu sıvı etkıleyebılırde etkılemeyebılırde hamıle kalanlar var dedi. Etkileyebılır kısmına takıldım hiç risk almım dedım transferımi iptal ettırmek istedım. Bana dedi 1 emb koyalım onu da göze alamadım, rahımde %100 sorun yok desın işim Allahın ol demesine kalsın yoksa baştan etkileme ihtimalini göze alamadım
Ne diyim ki canım cok üzüldümŞimdi ilk 1 estrofemle başlatıp 2 ve 3 e cıkcaklarmış öylede kalınlaşır mı bılemedım, gunde 1 estrofem az geldi bana
Ne kadardı sıvı birikimi canım? benım 0,6 dediler 1.5 altına yapıyolarmışEstrofemden mi olmuş senınde?Benim de geçen ay öyle oldu. Doktorum riske armak istemedi. Bu ay çok düşük doz estrofemle hazırlandım
Bi daha ki aya kaldı kuzum olsun siz pozitifi görun bana umut olsun 1 ay sonra olsun ne olur ki gec olsun guzel olsunNe diyim ki canım cok üzüldüm
Beraber olucaktık ne güzel bidahaki aya mı kaldı yani
İnşallah öyle olur canımBi daha ki aya kaldı kuzum olsun siz pozitifi görun bana umut olsun 1 ay sonra olsun ne olur ki gec olsun guzel olsun
Bende 1 le başladım demek ki kalınlık iyi çok kalinlasirsa da iptal ediyolarŞimdi ilk 1 estrofemle başlatıp 2 ve 3 e cıkcaklarmış öylede kalınlaşır mı bılemedım, gunde 1 estrofem az geldi bana
Estrofemden oldu dozu fazla gelmiş. 3 tane 2 mm gibiydi çok net gözüküyordu ultrasonda. O transfer hazırlığında 1 ile başlamıştım en son günde 4 tane alıyodum. Şimdi yarım, 1 ve 1 buçuk olarak gittik. 2 embriyo transfer edilecekti yine de riske atmak istemedi. Bakalım yarın göreceğim bir sıkıntı var mı diye. Sabah 7’de kontrolüm var.Ne kadardı sıvı birikimi canım? benım 0,6 dediler 1.5 altına yapıyolarmışEstrofemden mi olmuş senınde?
10. Gunde bu kadar yuksekse cift o zaman sizin masallahMerhaba arkadaşlar benim bugün 10. Gün test yaptırdım sonucum 610 çıktı inş herkes olumlu sonuçlar alır , bekleyenlere umut olsun
Merhaba arkadaşlar benim bugün 10. Gün test yaptırdım sonucum 610 çıktı inş herkes olumlu sonuçlar alır , bekleyenlere umut olsun
Tebrikler sağlıkla devam etsinMerhaba arkadaşlar benim bugün 10. Gün test yaptırdım sonucum 610 çıktı inş herkes olumlu sonuçlar alır , bekleyenlere umut olsun
Kuzum bence yap bi test pozitifse zaten pozitif olduğunu bilir rahatlarsın ki umarım öyledir. Negatifsede ilaçları bırakman gerekebilir en azından onu bilirsin ama idrar değil kan ver benceÇok fazla ilacım var canım olabilir günde 3 defa alıyorum progestan o da yapabilir
Vay beeHadi bi tane benden gelsin. 13 yalımda imperfore hymen ameliyatı geçirdim. Buna bağlı olrak da 10 yıl sonra enfeksiyona bağlı tüplerimi aldılar.. üstelik teşhis edemedikleri için de epey geç kalınmıştı ve iltihap kaplamıştı içimi.. doktor o zaman dedi ki 30 yaşına kadar tüp bebek düşün sonrasında çocuk ihtimali düşer, yumurtalar bizden hızlı yaşlanır.. genciz, takılmadık tabi.. bir de nasip bu işler. Geçen yıl 33 yaşımda evlendim ve durumu bildiğim için de hemen bir tüp bebek doktoru ile görüşüp duruma bi el atalım dedik. Baktık ki amh 0,49! Derin endometriyozis var, kronik enfeksiyon var! Dediler ki vakaya bak,geçmişi de maşallah.. sonra istanbulda engin oral hocaya gittim hemen. Çikolata kisti ağrılarım artmıştı. Dediki evet haklısın ama bi seçim yapman gerek.. ya ameliyat olacaksın bu da senin amh değerini etkiler ya da istiyorsan önce çocuk yapmam gerek. Çocuğu seçtik. Rahim ameliyatı oldum bu süreçte şekil bozukluğu için. İki kez yumurta toplandı ve imkansızdı, çok zordu.. hiç umutla ayrılamadım doktordan.. birinci opuda 1 tane 3.gün embriyomuz donduruldu.ikinci kez yumurta toplamada iyice umutlar yerle birdi, yumurtalar gelişmiyordu.. uzadı uzadı derken 18. Gün istenilen düzeye ulaştı. Ve mucize ya; 4 tane 6 güne kadar giden embriyomuz oldu!! Ve baktılar kalitesi de çok iyi hemen transfer kararı verildi.. ama inanın bana umut bağlamadılar, çok zor bir vakaydım. İçersi savaş alanı gibi.. 5. Gün test yapmaya başladım.. 6. Gün 8. Gün… hepsi pozitifti. Umutlanma dedi herkes, hiç motivasyonum yok . Üzülüyorum. Kimse inanmıyor çünkü. Sonra 9. Gün kan verdim . 346!!!! Hala umut yok kimsede bu arada. Kimyasaldır, ilaçlardandır vs. 2 gün sonra tekrar kan verdim ve evet 826! İnanın hala umutlandırmadılar beni çünkü imkansızdı.. zordu.. ama Allah isteyince oluyor. Neyle imtihan edildiğimizi bilmiyoruz. Şu an 5 aylık hamileyim. Hala bir problem bekleniyor ve yıkılmadan yürüyoruz inşallah.. Allah herkesin gönlüne göre versin.. dua dua dua.. lütfen inanın. O yavrunun yuvası olabileceğinize gönülden inanın..
Maşallah allah kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar benim bugün 10. Gün test yaptırdım sonucum 610 çıktı inş herkes olumlu sonuçlar alır , bekleyenlere umut olsun
Kan içinde çıkmam lazım kuzum ama götüren yok kimse götürmüyor su an evden çıkarmiyolar hele soğuk diye hiç yani gününde yap diyolar kendimde çıkamıyorum tek basim dönüyor ağrım var biraz çünküKuzum bence yap bi test pozitifse zaten pozitif olduğunu bilir rahatlarsın ki umarım öyledir. Negatifsede ilaçları bırakman gerekebilir en azından onu bilirsin ama idrar değil kan ver bence
Evet çifttiHayırlısı olsun çift embriyomuydu
Tebrikler canım saglikla gelsin inşallah bizde böyle sonuçlar bekliyoruz inşallahTebrikler sağlıkla devam etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?