Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Okurken çok duygulandımm.. İşte yeter ki Allah ol desin yeter. Sağlıkla kucağınıza almanızı canı gönülden diliyorum.

Kızlar 2 gündür çişimi kaçırıyorum bugün daha da arttı
Tuvalete gidiyorum 5 dk olmadan yine aynı çok canımı sıkmaya başladı bu iş
Trasnfer esnasında mesane ye zarar verilmiş olunabilir mi
Transfer rahim içinde olduğundn mesaneye zarar verilmiş olamaz ama genelde bildiğim kadarıyla özellikle çok doğum yapan kadınlarda görülen rahim sarkmasından dolayı olabiliyor. Doktorunuzla görüşmenizde fayda var.

Kızlar 2 gündür çişimi kaçırıyorum bugün daha da arttı
Tuvalete gidiyorum 5 dk olmadan yine aynı çok canımı sıkmaya başladı bu iş
Trasnfer esnasında mesane ye zarar verilmiş olunabilir mi
Kiz yok artik bende oyleyim sebebi cok su iciyoruz, ilaclarda var bir de bence ne olursa olsun psikolojik istedigimiz gibi yapamiyoruz hepsini az da olsa kaliyo yeni gelen de birikyor boyle boyle kisir dongu.

Benım 0.6 mm cok düşükmuş ama ben o ihtimali göze alamadım doktorum tranafer olur dedi düşük oldugu için sonra ben biraz zorladım hocam başka şansım yok gibi sonra dedi ki biz istemeyız sıvı ama tutmıcak diyemem sorun cıkarmazda diyemem tuttugunu gordum dedi. Ben risk alamadım transferımı iptal ettırmek istedım. Cok az vermişler oyle kalınlaşıyo mu ki?

Bende 1 le başladım demek ki kalınlık iyi çok kalinlasirsa da iptal ediyolar
Kuzum 2 ile başladık 3 e cıktık sonra 4 e o halde 9.5 olmuş cok kalın degıl o dediğin 12 mm üstü o zaman transfer etmiyolar sanırım. Bu kadar kullanıp 9.5 ise 1 ile başlayınca daha düşük olur bence.. senın kaç mm olmuş?

Kiz yok artik bende oyleyim sebebi cok su iciyoruz, ilaclarda var bir de bence ne olursa olsun psikolojik istedigimiz gibi yapamiyoruz hepsini az da olsa kaliyo yeni gelen de birikyor boyle boyle kisir dongu.
Ben Normalde ne kadar su içiyorsam yine aynı içiyorum
Az egileyim mesala kaçıyor yada fazla yürüyüm
Fitilden sonra da oluyor oda ayrı

Evt çok normal doğum yapan da yada yaslilarda olur genelde ama umarım geçicidir
Farklı bir harekette gidiyor şu sıralar

Henuz kontorele gitmedim haftaya cuma kontrol o gün sorarım artik

Yani bu şekilde verdiklerine göre kalınlaşır diye ümit etmek istiyorum :) Bende 2 mm 3 tane olduğuna göre baya fazla gelmiş gibi gözüküyor estrofem. Doktorum Bülent Tıraş çok da güveniyorum. 7 tane embriyom olmasına rağmen harcamak istemedi. Yarın kontrolden sonra yine yazarım buraya mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…