- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.541
Ay aynen ya bendeki de çift oluyor galiba 2 adet trnsfer edildi inşallah benimkine yüksek çıkar10. Gunde bu kadar yuksekse cift o zaman sizin masallah
Sen Daha iyi bilirsin canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallahKan içinde çıkmam lazım kuzum ama götüren yok kimse götürmüyor su an evden çıkarmiyolar hele soğuk diye hiç yani gününde yap diyolar kendimde çıkamıyorum tek basim dönüyor ağrım var biraz çünkü
Amin canım inşallahSen Daha iyi bilirsin canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Okurken çok duygulandımm.. İşte yeter ki Allah ol desin yeter. Sağlıkla kucağınıza almanızı canı gönülden diliyorum.Hadi bi tane benden gelsin. 13 yalımda imperfore hymen ameliyatı geçirdim. Buna bağlı olrak da 10 yıl sonra enfeksiyona bağlı tüplerimi aldılar.. üstelik teşhis edemedikleri için de epey geç kalınmıştı ve iltihap kaplamıştı içimi.. doktor o zaman dedi ki 30 yaşına kadar tüp bebek düşün sonrasında çocuk ihtimali düşer, yumurtalar bizden hızlı yaşlanır.. genciz, takılmadık tabi.. bir de nasip bu işler. Geçen yıl 33 yaşımda evlendim ve durumu bildiğim için de hemen bir tüp bebek doktoru ile görüşüp duruma bi el atalım dedik. Baktık ki amh 0,49! Derin endometriyozis var, kronik enfeksiyon var! Dediler ki vakaya bak,geçmişi de maşallah.. sonra istanbulda engin oral hocaya gittim hemen. Çikolata kisti ağrılarım artmıştı. Dediki evet haklısın ama bi seçim yapman gerek.. ya ameliyat olacaksın bu da senin amh değerini etkiler ya da istiyorsan önce çocuk yapmam gerek. Çocuğu seçtik. Rahim ameliyatı oldum bu süreçte şekil bozukluğu için. İki kez yumurta toplandı ve imkansızdı, çok zordu.. hiç umutla ayrılamadım doktordan.. birinci opuda 1 tane 3.gün embriyomuz donduruldu.ikinci kez yumurta toplamada iyice umutlar yerle birdi, yumurtalar gelişmiyordu.. uzadı uzadı derken 18. Gün istenilen düzeye ulaştı. Ve mucize ya; 4 tane 6 güne kadar giden embriyomuz oldu!! Ve baktılar kalitesi de çok iyi hemen transfer kararı verildi.. ama inanın bana umut bağlamadılar, çok zor bir vakaydım. İçersi savaş alanı gibi.. 5. Gün test yapmaya başladım.. 6. Gün 8. Gün… hepsi pozitifti. Umutlanma dedi herkes, hiç motivasyonum yok . Üzülüyorum. Kimse inanmıyor çünkü. Sonra 9. Gün kan verdim . 346!!!! Hala umut yok kimsede bu arada. Kimyasaldır, ilaçlardandır vs. 2 gün sonra tekrar kan verdim ve evet 826! İnanın hala umutlandırmadılar beni çünkü imkansızdı.. zordu.. ama Allah isteyince oluyor. Neyle imtihan edildiğimizi bilmiyoruz. Şu an 5 aylık hamileyim. Hala bir problem bekleniyor ve yıkılmadan yürüyoruz inşallah.. Allah herkesin gönlüne göre versin.. dua dua dua.. lütfen inanın. O yavrunun yuvası olabileceğinize gönülden inanın..
Güzel haberler alalım inşallahhBenimde oyle ya kasıklarımda iğne batmalari bel ağrısı çok olmaya başladı
Aynen bende öyle canımBen hiç olumsuz düşünmüyorum bu süreçte canım
Hergun Meryem suresi dinliyorum
Ama batlamalar bugün artı diğer günler var diyeceğim bişey olmadı
Transfer rahim içinde olduğundn mesaneye zarar verilmiş olamaz ama genelde bildiğim kadarıyla özellikle çok doğum yapan kadınlarda görülen rahim sarkmasından dolayı olabiliyor. Doktorunuzla görüşmenizde fayda var.Kızlar 2 gündür çişimi kaçırıyorum bugün daha da arttı
Tuvalete gidiyorum 5 dk olmadan yine aynı çok canımı sıkmaya başladı bu iş
Trasnfer esnasında mesane ye zarar verilmiş olunabilir mi
Kiz yok artikKızlar 2 gündür çişimi kaçırıyorum bugün daha da arttı
Tuvalete gidiyorum 5 dk olmadan yine aynı çok canımı sıkmaya başladı bu iş
Trasnfer esnasında mesane ye zarar verilmiş olunabilir mi
Benım 0.6 mm cok düşükmuş ama ben o ihtimali göze alamadım doktorum tranafer olur dedi düşük oldugu için sonra ben biraz zorladım hocam başka şansım yok gibi sonra dedi ki biz istemeyız sıvı ama tutmıcak diyemem sorun cıkarmazda diyemem tuttugunu gordum dedi. Ben risk alamadım transferımı iptal ettırmek istedım. Cok az vermişler oyle kalınlaşıyo mu ki?Estrofemden oldu dozu fazla gelmiş. 3 tane 2 mm gibiydi çok net gözüküyordu ultrasonda. O transfer hazırlığında 1 ile başlamıştım en son günde 4 tane alıyodum. Şimdi yarım, 1 ve 1 buçuk olarak gittik. 2 embriyo transfer edilecekti yine de riske atmak istemedi. Bakalım yarın göreceğim bir sıkıntı var mı diye. Sabah 7’de kontrolüm var.
Kuzum 2 ile başladık 3 e cıktık sonra 4 e o halde 9.5 olmuş cok kalın degıl o dediğin 12 mm üstü o zaman transfer etmiyolar sanırım. Bu kadar kullanıp 9.5 ise 1 ile başlayınca daha düşük olur bence.. senın kaç mm olmuş?Bende 1 le başladım demek ki kalınlık iyi çok kalinlasirsa da iptal ediyolar
Ben Normalde ne kadar su içiyorsam yine aynı içiyorumKiz yok artikbende oyleyim sebebi cok su iciyoruz, ilaclarda var bir de bence ne olursa olsun psikolojik istedigimiz gibi yapamiyoruz hepsini az da olsa kaliyo yeni gelen de birikyor boyle boyle kisir dongu.
Evt çok normal doğum yapan da yada yaslilarda olur genelde ama umarım geçicidirTransfer rahim içinde olduğundn mesaneye zarar verilmiş olamaz ama genelde bildiğim kadarıyla özellikle çok doğum yapan kadınlarda görülen rahim sarkmasından dolayı olabiliyor. Doktorunuzla görüşmenizde fayda var.
Kuzum 2 ile başladık 3 e cıktık sonra 4 e o halde 9.5 olmuş cok kalın degıl o dediğin 12 mm üstü o zaman transfer etmiyolar sanırım. Bu kadar kullanıp 9.5 ise 1 ile başlayınca daha düşük olur bence.. senın kaç mm olmuş?
Yani bu şekilde verdiklerine göre kalınlaşır diye ümit etmek istiyorum :) Bende 2 mm 3 tane olduğuna göre baya fazla gelmiş gibi gözüküyor estrofem. Doktorum Bülent Tıraş çok da güveniyorum. 7 tane embriyom olmasına rağmen harcamak istemedi. Yarın kontrolden sonra yine yazarım buraya mutlakaBenım 0.6 mm cok düşükmuş ama ben o ihtimali göze alamadım doktorum tranafer olur dedi düşük oldugu için sonra ben biraz zorladım hocam başka şansım yok gibi sonra dedi ki biz istemeyız sıvı ama tutmıcak diyemem sorun cıkarmazda diyemem tuttugunu gordum dedi. Ben risk alamadım transferımı iptal ettırmek istedım. Cok az vermişler oyle kalınlaşıyo mu ki?
Amin canım inşallahİdrarı dikkate almıyor doktorlar canm kan verince güzel sonuç alırsın insallah
Lekelenmen varsa test yapmalısın belkide kan sulandırıcı falan kullanıyorsan kesecek.Zorlanıyorum ama idrar testinde çıkmıyor net kan daha net oluyor canım
Kan sulandırıcı imom progestan estrofem oksapar bir tane daha iğne var hepsini alıyorum bugün akşama kadar devam ederse sorucam doktoraLekelenmen varsa test yapmalısın belkide kan sulandırıcı falan kullanıyorsan kesecek.
Hayırlısı olsun inşallah büyük ihtimalle hamilesin ama benceKan sulandırıcı imom progestan estrofem oksapar bir tane daha iğne var hepsini alıyorum bugün akşama kadar devam ederse sorucam doktora
Bencede hamilesin kuzum bendede oldu aynısıKan sulandırıcı imom progestan estrofem oksapar bir tane daha iğne var hepsini alıyorum bugün akşama kadar devam ederse sorucam doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?