Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Amin canım inşallah
Kızlar bir de doktor değiştirmeyi düşünüyorum. İl farketmez kimi önerirsiniz tüp bebek için başarılı? Tabii önce kısmet ama sizden de referans alayım istiyorum
Eğer gelebilirsen cnm Antalya tüp merkezinde murat berkkanoğlu çok çok çok tavsiye ederim

Merhaba 10 Ocak salı günü bana iki tane bir a biri b kalite 5. gün embriyosu transfer edildi. Doktorum Progestan iğne de verdi her akşam vurduruyorum. Bugüne kadar kasık ve bel ağrım vardı çok yoğun şekilde bugün az şekilde gelip gidiyor ağrılar. Bir de fitil kullanıyorum lutinus fiili yaparken çubuğu çok fazla itemiyorum içeride bir engel var sanki bu da iki gündür böyle neden böyle olduğunu da anlayamadım. İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız heyecanla bekliyorum ama günler geçmiyor sanki.

Merhaba arkadaşlar bende Kıbrıs’ta tedaviye başlayacağım eşim sperm verdi bende regl olmayı bekliyordum bugün regl oldum hemşireye söyledim yarın endemetrium ölç dedi ama yarın haftasonu dedim o zaman pazartesi ölç dedi sizce bi sakıncası okurum teslim 1 ve 3 günü arasında fark olur mu

Olmaz sanmıyorum zaten 2. Veya 3. Gün başlıyoruz

Benimde bugün iki embriyo transfer edildi 3. Gün embriyosu

Canım hayırlı olsun ama fark olmaz öyle çok ben özelde yaptırdım sonrasında hep devlete gidip ölçdurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…