- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.561
Eğer gelebilirsen cnm Antalya tüp merkezinde murat berkkanoğlu çok çok çok tavsiye ederimAmin canım inşallah
Kızlar bir de doktor değiştirmeyi düşünüyorum. İl farketmez kimi önerirsiniz tüp bebek için başarılı? Tabii önce kısmet ama sizden de referans alayım istiyorum
Ay canım inşallah Allah soyletti inslalah mucize BekliyorumHayırlısı olsun inşallah büyük ihtimalle hamilesin ama bence
İnsalalh kuzum inşallah bir mucize olsun o kadar çok ihtiyacım vardı onaBencede hamilesin kuzum bendede oldu aynısı
Hayırlısı olsun inşallah büyük ihtimalle hamilesin ama bence
Merhaba arkadaşlar bende Kıbrıs’ta tedaviye başlayacağım eşim sperm verdi bende regl olmayı bekliyordum bugün regl oldum hemşireye söyledim yarın endemetrium ölç dedi ama yarın haftasonu dedim o zaman pazartesi ölç dedi sizce bi sakıncası okurum teslim 1 ve 3 günü arasında fark olur muMerhaba ben Kıbrıs'ta tedavi görüyorum yumurta Donasyonu yaptırdım bu 3 yaptırmam oldu.Su an için memnunum ilk transferim tuttu 2 tutmadı bu 3 sonuç Bekliyorum.Cok basit ve çok kolay gidiliyor .Brnde uçakla gidip geliyorum 1 2 günde işlem hallediliyor donebilirsin istersen ertesi gün hemen dönersin.istanbulda oturuyorum bende .İlk transfer olucaksan değişiyor fiyatları 2 3 indirim uyguluyorlar.dondurma ücreti ve işlem ücreti aliyolar.Benimki Kaliteli taze emriyo 5.Gun emriyosu
İnşallah hadi bekliyoruz testiniTebrikler canım saglikla gelsin inşallah bizde böyle sonuçlar bekliyoruz inşallah10 günümde bende planlıyorum ama
Bak misal ben 9. Günüm bugün yine uaptomNe güzel bi duaydı böyle
İnşallah canım benim inşallah o günleri görelim hergün size koyulaşmış mı diye atarım
Olmaz sanmıyorum zaten 2. Veya 3. Gün başlıyoruzMerhaba arkadaşlar bende Kıbrıs’ta tedaviye başlayacağım eşim sperm verdi bende regl olmayı bekliyordum bugün regl oldum hemşireye söyledim yarın endemetrium ölç dedi ama yarın haftasonu dedim o zaman pazartesi ölç dedi sizce bi sakıncası okurum teslim 1 ve 3 günü arasında fark olur mu
Marka ya göre değişiyo çizgi varmı var bittiBak misal ben 9. Günüm bugün yine uaptomkoyuluk tabiki yaoıyorm ama bu baska marka testt mesela tatmin edeemedi beni pek
Yok canım ya ondan değildirKızlar 2 gündür çişimi kaçırıyorum bugün daha da arttı
Tuvalete gidiyorum 5 dk olmadan yine aynı çok canımı sıkmaya başladı bu iş
Trasnfer esnasında mesane ye zarar verilmiş olunabilir mi
Var kız çizgi hala ama şeyide merak ediyorım bu ilaçlardan filan pozitif olmaz dmi yalandanMarka ya göre değişiyo çizgi varmı var bitti
Bide üç gün kasıklarım çok ağırdı yandı yani ağrıda deil yanma ve kramp cok fenaydı doktumla görüştüm hiç sorun yok kramp ağrı normal korkma dediYok canım ya ondan değildir
Zarar olsa kanama agrı filan olurdu
Ben bugün transfer oldumBu hafta transfer olacak varmı hanimlar
Benimde bugün iki embriyo transfer edildi 3. Gün embriyosuMerhaba 10 Ocak salı günü bana iki tane bir a biri b kalite 5. gün embriyosu transfer edildi. Doktorum Progestan iğne de verdi her akşam vurduruyorum. Bugüne kadar kasık ve bel ağrım vardı çok yoğun şekilde bugün az şekilde gelip gidiyor ağrılar. Bir de fitil kullanıyorum lutinus fiili yaparken çubuğu çok fazla itemiyorum içeride bir engel var sanki bu da iki gündür böyle neden böyle olduğunu da anlayamadım. İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız heyecanla bekliyorum ama günler geçmiyor sanki.
Canım hayırlı olsun ama fark olmaz öyle çok ben özelde yaptırdım sonrasında hep devlete gidip ölçdurdumMerhaba arkadaşlar bende Kıbrıs’ta tedaviye başlayacağım eşim sperm verdi bende regl olmayı bekliyordum bugün regl oldum hemşireye söyledim yarın endemetrium ölç dedi ama yarın haftasonu dedim o zaman pazartesi ölç dedi sizce bi sakıncası okurum teslim 1 ve 3 günü arasında fark olur mu
Yok mümkün değil olmazVar kız çizgi hala ama şeyide merak ediyorım bu ilaçlardan filan pozitif olmaz dmi yalandan
Hadi hayırlısı bakalımBen bugün transfer oldum
Ben Engin Oral hocaya gittim. Nişantaşı’nda. İlk deneme pozitif!bahçeci fulya ile anlaşmalı.Amin canım inşallah
Kızlar bir de doktor değiştirmeyi düşünüyorum. İl farketmez kimi önerirsiniz tüp bebek için başarılı? Tabii önce kısmet ama sizden de referans alayım istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?