- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.581
Yarın cumartesi özel hastaneler çalışıyor ölçtürebilirsiniz. 2. Gününüz oluyor yarın yani.Merhaba arkadaşlar bende Kıbrıs’ta tedaviye başlayacağım eşim sperm verdi bende regl olmayı bekliyordum bugün regl oldum hemşireye söyledim yarın endemetrium ölç dedi ama yarın haftasonu dedim o zaman pazartesi ölç dedi sizce bi sakıncası okurum teslim 1 ve 3 günü arasında fark olur mu
Kan testi ne zaman? Benimde 9.günBak misal ben 9. Günüm bugün yine uaptomkoyuluk tabiki yaoıyorm ama bu baska marka testt mesela tatmin edeemedi beni pek
Pazartesi kan günümKan testi ne zaman? Benimde 9.gün
Maşallah sağlıkla tutunsun canm benmde yarınBen bugün transfer oldum
Hadi hayırlı olsun canımBenimde bugün iki embriyo transfer edildi 3. Gün embriyosu
Hadi hayırlı olsun canımBen bugün transfer oldum
Var kuzum varVar kız çizgi hala ama şeyide merak ediyorım bu ilaçlardan filan pozitif olmaz dmi yalandan
Benim carsamba ama pazar mi yapsam test pazartesi sabah mi cok kararsizimPazartesi kan günüm
Benimde Çarşamba günüBenim carsamba ama pazar mi yapsam test pazartesi sabah mi cok kararsizim
Ilaclar hatta progrstron bence yapiyor bende de oyle sicak hissediyorum hep kendimi.Arkadaşlar transferin 11. Günü yüzüm yanmaya başladı ateşimi ölçeyim dedim 37.4 çıkıyor bu normal mi
Benimde öyle canım bugündür ki var hem ağrım hem leke ilaçlardan diye düşünüyorum ama ben lekelenme olduğu için tutunuyorda olabilir bilemedim ama çoğu ilaçtan. Progestan günde 3 defa vajinal kullanıyorumKasigim atiyo pit pit usuttum mu acaba ya hic boyle bisey yasayan var mi kizlar?
Hadi hayırlısı sağlıcakla devam etsin inşallah, benim de yarın.Pazartesi kan günüm
Ben hic ilac kullanmadim ama sadece bi tane igne vuruyorum. Aman kendimi de cok dinlemek istemiyorum bakmaBenimde öyle canım bugündür ki var hem ağrım hem leke ilaçlardan diye düşünüyorum ama ben lekelenme olduğu için tutunuyorda olabilir bilemedim ama çoğu ilaçtan. Progestan günde 3 defa vajinal kullanıyorum
Bu ilaçlar bitek bende yan etki yapmıyor her halde
Gaz dışında
Kendimi çok anormal hissediyorum
Senin yine iyiymişBen hic ilac kullanmadim ama sadece bi tane igne vuruyorum. Aman kendimi de cok dinlemek istemiyorum bakma
Onu hiç saymıyorum bile dünden beri gaz mahvetti beniBu ilaçlar bitek bende yan etki yapmıyor her halde
Gaz dışında
Kendimi çok anormal hissediyorum
Sağlıkla tutunsunlar inşallah günler geçmiyor sanki ama sonunda müjdeli alalım hep birlikteBenimde bugün iki embriyo transfer edildi 3. Gün embriyosu
2 tane 3. Gün embriyosu canımHadi hayırlı olsun canımgüzel sımsıkı tutundum kaç tane koydular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?