Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben burda birinde okudum tüp bebek deneyen birinin tüp bebekten sora spontan hamileliği olmuştu ohrenmeden önce doktor rahmin ince hamilelik yoktur demiş mesela meğer varmış. Yani bence herkesin bünyesi farklı sonuçta neyse o. Hamile kalınca kalınlaşır gittikçe bence bakarsın 8 olur diğer kontrolunde

Benim 5 gün önce 10.5’tu düşük doz estrofem kullandık geçen ay kist oluşturdu. Yarın bir daha bakılacak yazarım. E2 değerim 140 çıktı, yarına kadar 200 ve üstü olmazsa transfer yapmam dedi çok önemliymiş tutunması için. Estrofemi hem ağızdan hem de fitil olarak kullanıyorum şuan. Başka hiçbir iğne vs yok. Yarınki duruma göre iğne ve ilaca başlatacak

Rahim kalınlığını bazı doktorlar önemsemiyor malesef benim Dr um önemseyenlerden 8.6 ml le transfere girdim ama negatif oldum bikaç gün önce kalkışma için 4 ay erlendiğini bilirim ben ama ilacı var ben o ilaç sayesinde yürüyüş sayesinde ilk ayda kalınlaşma sağlandı tutmadı o ayrı konu

Aynen canım katılıyorum sana transferden 2 gün önce banada yapıldı tahlil bu sonuca göre transfer edilicek dendi normal çıktı şükür 8. Kusur kalınlakla bende transfer oldum ama tutmadı ne yazıkki

Neden dolayı tutmuyor canı m merak ettim yani bu tutunma olayı şans meselesi mi biraz da ?

Şans meselesi canım sebepsiz infertilite tutsun diye yüksek dozlarda ilaç serum vs yapılıyor ama 9. Kez negatif
Allah Allah en kötüsü de bu yani acaba vücudunuz spermleri mi kabul etmiyor onara savaş mı açıyor enteresan gerçekten de ... Hiç mi gebelik oluşmadı izde yoksa kimyasal mı oldu?

Allah Allah en kötüsü de bu yani acaba vücudunuz spermleri mi kabul etmiyor onara savaş mı açıyor enteresan gerçekten de ... Hiç mi gebelik oluşmadı izde yoksa kimyasal mı oldu?
Hiç gebelik oluşmadı canım bunun için prednol sabah 1 akşam 1 kullandım vucut savaş açarmış yabancı bir maddeyi etmak için bir tane baskılayıcı iğne transfer öncesi Birtane iğne transfer olduğum gün göbekten yapıldı demekki yetersiz gelen bir şeyler var

Yaa maşallah.ayni gün transfer olmusuz seninle. Ben de gitsem görünürdü heralde
Ben per hastaneye, cumada doktoruma gidicem.
Nasil oldu da bugün göründün canim
Şöyle cnm 2 Ocak tek embriyo transferi oldum. 6.gün akşam lekelenme oldu doktoruma yazdım ama geç vakit olunca ertesi gün gördü yani 7.günü. Normalde verdiği listede 9. Gün kan testi istiyordu ama lekelenme olunca bir gün önceye çekti yani 8.gün pozitifi görmüştük.2 gün sonra tekrarladık 4 gün sonra tekrar bakıldı değer 2041 geldi böyle olunca normalde verdiği listede kese için 21 Ocak deniliyordu değer gayet güzel onu da öne çekelim dedi bgn görüldü.sanırım değer 1000 üzeri olunca kese görülüyormuş

Demek ki... Rahimdeki en ufak bir hormon ya da başka bir şeyin bile eksikliği gebeliğe engel oluyor. Tüp bebek de mi tutmuyor böle bir durumda yoksa doktor şansınız var mı dedi?

Demek ki... Rahimdeki en ufak bir hormon ya da başka bir şeyin bile eksikliği gebeliğe engel oluyor. Tüp bebek de mi tutmuyor böle bir durumda yoksa doktor şansınız var mı dedi?
Tüp bebekte de tutmadı normalde de hamile kalmakta zorlandım 3 kez dış gebelik geçirdim Bi tanesi tüp bebekte yaşadık dış gebeliğin bir kez normal yoldan hamile kaldım 8 haftalık kürtaj oldum canım 9 kez denedim tüp bebek

Benimde değerim 12.gün 1015 di bugün 5bini geçmistir. Cok heyecanli ya masallah. Rabbim sevincimizi tamamlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…