Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Gebeliğin oluyor demek ki canım ama başka problemler var çok enteresan doktorundan tereddütteysen değiştirebilirsin Bahçeci veya Murat Mermerkaya da iyi onlarla iletişime de geçebilirsiniz. Umarım bu yolun sonu güzel olur tüm acıları sana unutturur.

topiğe bir sure girmeyıncde bıldırımde gelmıyor :)))
nasılsınn, işe başladın mı?
Daha akşam grupta idim kız
Evt dün başladım işe. Masa başı çalışıyorum zaten. Aslında 1 hafta izne bile gerek yokmuş transfer günü dahil 3 gün yeterli .

Amin inşallah canım ama drum dan memnunduk çok emek verdi 2016 dan beri onunlayız hep başka başka yollar denedi olmayınca benle bir oda üzüldü benim yaşım ileri yaş artık 40 oldum sanırım denemicez eşimde bende yorulduk

O zaman en azından akışa bırakın biraz rahatlayın ve doğal yoldan denemeye devam edin bir de tutunmasını sağlayacak ilaç al ama düşünmemeye çalış belki bir mucize olur... ya da biraz vücudunu dinlendir öyle devam edin...

Daha akşam grupta idim kız
Evt dün başladım işe. Masa başı çalışıyorum zaten. Aslında 1 hafta izne bile gerek yokmuş transfer günü dahil 3 gün yeterli .
ayarlardan o halde
iyi yaptın evde de ınsan bunalıyor ..
bende masa başıyım bakalım 3gün rapor alcam sonra belkı evden çalışırım belkı dönerim ..

ayarlardan o halde
iyi yaptın evde de ınsan bunalıyor ..
bende masa başıyım bakalım 3gün rapor alcam sonra belkı evden çalışırım belkı dönerim ..
Bana evden çalışma kitlemesinler diye ben şehir dışında olucam dedim ne zaman transferin şimdi

Bana evden çalışma kitlemesinler diye ben şehir dışında olucam dedim ne zaman transferin şimdi
ben yıllık izin almıycam rapor alcam, bılgısyarıda yanıma alırım zaten ben ihracat tarafındayım yüklemelerimi de baya azalttım belkı 1 tane olur ...
21ınde progestan bakılacak tekrar ..
22si pazar transfer

Benim 0,1 çıktı betam doktorum aradı 8.gün bugün ver diye, sonuç böyle gelince çok şaşırdı baya inanıyodu, yarın bi daha beta ver dedi ama sanmam ne çıkacak ki
Canım üzülme vardır herşeyde bir hayır Rabbim nasip eder inşallah bende 2nci transferimde 0,2 çıkmıştı şimdiki 9ncu günümde idrar testi yaptım pozitif yarın kan vericem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…