- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.741
topiğe bir sure girmeyıncde bıldırımde gelmıyor :)))bende diyorum bugün grupta konuşmuyorlar her halde hiç bildirim gelmedi bana nedenbi girdim sayfalarca konuşma
Gebeliğin oluyor demek ki canım ama başka problemler var çok enteresan doktorundan tereddütteysen değiştirebilirsin Bahçeci veya Murat Mermerkaya da iyi onlarla iletişime de geçebilirsiniz. Umarım bu yolun sonu güzel olur tüm acıları sana unutturur.Tüp bebekte de tutmadı normalde de hamile kalmakta zorlandım 3 kez dış gebelik geçirdim Bi tanesi tüp bebekte yaşadık dış gebeliğin bir kez normal yoldan hamile kaldım 8 haftalık kürtaj oldum canım 9 kez denedim tüp bebek
Daha akşam grupta idim kıztopiğe bir sure girmeyıncde bıldırımde gelmıyor :)))
nasılsınn, işe başladın mı?
Amin inşallah canım ama drum dan memnunduk çok emek verdi 2016 dan beri onunlayız hep başka başka yollar denedi olmayınca benle bir oda üzüldü benim yaşım ileri yaş artık 40 oldum sanırım denemicez eşimde bende yoruldukGebeliğin oluyor demek ki canım ama başka problemler var çok enteresan doktorundan tereddütteysen değiştirebilirsin Bahçeci veya Murat Mermerkaya da iyi onlarla iletişime de geçebilirsiniz. Umarım bu yolun sonu güzel olur tüm acıları sana unutturur.
O zaman en azından akışa bırakın biraz rahatlayın ve doğal yoldan denemeye devam edin bir de tutunmasını sağlayacak ilaç al ama düşünmemeye çalış belki bir mucize olur... ya da biraz vücudunu dinlendir öyle devam edin...Amin inşallah canım ama drum dan memnunduk çok emek verdi 2016 dan beri onunlayız hep başka başka yollar denedi olmayınca benle bir oda üzüldü benim yaşım ileri yaş artık 40 oldum sanırım denemicez eşimde bende yorulduk
Yapan kişinin elinin hafifliği büyük etken miş bugün daha az acıdı geçen haftaya göreAynen bende öldüm canım baya yakıyor ama faydası var sanırım
ayarlardan o haldeDaha akşam grupta idim kız
Evt dün başladım işe. Masa başı çalışıyorum zaten. Aslında 1 hafta izne bile gerek yokmuş transfer günü dahil 3 gün yeterli .
Bana evden çalışma kitlemesinler diye ben şehir dışında olucam dedimayarlardan o halde
iyi yaptın evde de ınsan bunalıyor ..
bende masa başıyım bakalım 3gün rapor alcam sonra belkı evden çalışırım belkı dönerim ..
ben yıllık izin almıycam rapor alcam, bılgısyarıda yanıma alırım zaten ben ihracat tarafındayım yüklemelerimi de baya azalttım belkı 1 tane olur ...Bana evden çalışma kitlemesinler diye ben şehir dışında olucam dedimne zaman transferin şimdi
Benim 0,1 çıktı betamAynen canım zaten yarın test vericeksin bende yarın vericem test
Canım üzülme vardır herşeyde bir hayırBenim 0,1 çıktı betamdoktorum aradı 8.gün bugün ver diye, sonuç böyle gelince çok şaşırdı baya inanıyodu, yarın bi daha beta ver dedi ama sanmam ne çıkacak ki
Öyle canım hayırlısını diledik vardır bunda da bin hayırCanım üzülme vardır herşeyde bir hayırRabbim nasip eder inşallah bende 2nci transferimde 0,2 çıkmıştı şimdiki 9ncu günümde idrar testi yaptım pozitif yarın kan vericem bakalim
Doğrudur vala bazıları hafif bazilari da çok acıtıyor ama yeterki olsun razıyım ağrılaraYapan kişinin elinin hafifliği büyük etken miş bugün daha az acıdı geçen haftaya göre
Sizin kaçıncı transferiniz bu seferCanım üzülme vardır herşeyde bir hayırRabbim nasip eder inşallah bende 2nci transferimde 0,2 çıkmıştı şimdiki 9ncu günümde idrar testi yaptım pozitif yarın kan vericem bakalim
Tabiki zamanı vakti vardır belkiÖyle canım hayırlısını diledik vardır bunda da bin hayır
Bu 3 transferim dondurulmuş taze emriyo 2 tane transfer edildiSizin kaçıncı transferiniz bu sefer
Çok şükür HCG 12. Gün 231.6 _14. Gün 445.3 çıktı. 2 embriyo transfer oldu inşallah ikisi de tutunmuşturTebrikler maşallah.Kan testlerin nasil cikti canim... Kaç embriyo transfer edildi..
Ayyy canım inslaalh benimkide güzel sonuç olur yarın bende vericem kanÇok şükür HCG 12. Gün 231.6 _14. Gün 445.3 çıktı. 2 embriyo transfer oldu inşallah ikisi de tutunmuştur
İnşallah mutlu haberi verirsin. Her ay bekleyip gözleri hep dolu olan yüreklerin yüzleri artık gülsün Allah'ım.Merhaba ben de bugün 14:30 da transfer olcam inşallahbana da dua eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?