Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ohhh çok şükür canım benimm
Herşey yolunda ilerleyecek ben inanıyorum

Kızlar rahim kalınlığınız kaçtı transferden önce ya. Benim rahim en fazla 7ye çıkıyor 3 aydır birsürü ilaçla destekledik hep anca bu kadar yani. Doktorumda 3 çizgi görüntüsü var artık rakamlar çokta önemli değil yurt dışında 3 çizgi varsa 6 ile 5 ile bile yapılan tramsferlerin tuttuğu oldu diyor. Bende artık çokta zorlamak istemiyorum herşey denendi. Bu şekilde transferi olcam olumlu düşünmek içimi bozmamak istiyorum

Gönlünce olsun herşey İlk muayane de 4.5 dediler. İlaçlardan sonra transferden önceki son muayanede 11.5 dediler bana.

Gönlünce olsun herşey İlk muayane de 4.5 dediler. İlaçlardan sonra transferden önceki son muayanede 11.5 dediler bana.
Ben hiç o rakamları görmedim en fazla 7.2 bakalım pazartesiye kadar estrofemin dozu yükseldi biraz inçallah biraz daha artar

Yaa maşallah.ayni gün transfer olmusuz seninle. Ben de gitsem görünürdü heralde
Ben per hastaneye, cumada doktoruma gidicem.
Nasil oldu da bugün göründün canim

Herşey güzel ilerlicek Allah'ın izniyle

benim transferden 5 gün önce 10 mm di. transfer günü kaçtı bilmiyorum.
ama progestron hormonum düşüktü. düşük riski olmasın diye değer çıksın diye progstrana başlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…