- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.701
Transfer tarihiniz nedir ekleyeyimBuraya benide eklermisiniz
Ohhh çok şükür canım benimmSlm kızlar biz bugün şükürler olsun keseyi gördük daha tam bebeği göremiyoruz ama herşey yolunda çok şükür inşallah güzelce kalp atışını duymayıda nasip eder rabbim hepinize dua ediyorum herkese uğurlu geldin bu topik inşallah
Benim bilgim yok kuzumKızlar bugün transferimin 4. Günü drum e2 ve p4 kan testi istedi. Hamileyse bu değerler kaç olmalı aranızda bilem var mı??
HoşgeldinizzBen de bu sabah çift embriyo transferi oldum. Beklemedeyiz
10 ocak 5.gün embriyosuTransfer tarihiniz nedir ekleyeyim
Test yaptın mı10 ocak 5.gün embriyosu
Hayır cesaret edemiyorum henüzTest yaptın mı
İnşallah cnm inşallahOhhh çok şükür canım benimm
Herşey yolunda ilerleyecek ben inanıyorum
AMin canım inşallahHayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin ins
Gönlünce olsun herşeyKızlar rahim kalınlığınız kaçtı transferden önce ya. Benim rahim en fazla 7ye çıkıyor 3 aydır birsürü ilaçla destekledik hep anca bu kadar yani. Doktorumda 3 çizgi görüntüsü var artık rakamlar çokta önemli değil yurt dışında 3 çizgi varsa 6 ile 5 ile bile yapılan tramsferlerin tuttuğu oldu diyor. Bende artık çokta zorlamak istemiyorum herşey denendi. Bu şekilde transferi olcam olumlu düşünmek içimi bozmamak istiyorum
Ben hiç o rakamları görmedim en fazla 7.2Gönlünce olsun herşeyİlk muayane de 4.5 dediler. İlaçlardan sonra transferden önceki son muayanede 11.5 dediler bana.
Yaa maşallah.ayni gün transfer olmusuz seninle. Ben de gitsem görünürdü heraldeSlm kızlar biz bugün şükürler olsun keseyi gördük daha tam bebeği göremiyoruz ama herşey yolunda çok şükür inşallah güzelce kalp atışını duymayıda nasip eder rabbim hepinize dua ediyorum herkese uğurlu geldin bu topik inşallah
İnşallah canım üzülme stres yapma dualarım seninleBen hiç o rakamları görmedim en fazla 7.2bakalım pazartesiye kadar estrofemin dozu yükseldi biraz inçallah biraz daha artar
Herşey güzel ilerlicek Allah'ın izniyleSlm kızlar biz bugün şükürler olsun keseyi gördük daha tam bebeği göremiyoruz ama herşey yolunda çok şükür inşallah güzelce kalp atışını duymayıda nasip eder rabbim hepinize dua ediyorum herkese uğurlu geldin bu topik inşallah
benim transferden 5 gün önce 10 mm di. transfer günü kaçtı bilmiyorum.Kızlar rahim kalınlığınız kaçtı transferden önce ya. Benim rahim en fazla 7ye çıkıyor 3 aydır birsürü ilaçla destekledik hep anca bu kadar yani. Doktorumda 3 çizgi görüntüsü var artık rakamlar çokta önemli değil yurt dışında 3 çizgi varsa 6 ile 5 ile bile yapılan tramsferlerin tuttuğu oldu diyor. Bende artık çokta zorlamak istemiyorum herşey denendi. Bu şekilde transferi olcam olumlu düşünmek içimi bozmamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?