- 12 Mart 2019
- 16.606
- 35.983
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.681
Senin durumunu bilmiyorum canım okuyamadım transfer var mı yakın zamanda veya iyi bir sonuç aldın mı ona göre seni de ekleyeyimVallahi çok sevindim genelde gebelikle sonuçlanmış, bu tabloyu görünce içim açıldı ve umudumu korumam gerektiğini daha iyi anladım.
Yok kuzum ben yaza planlıyorum şimdilik, o zamana kadar spontan deneme yapıcam 2 ay daha, sonra eşimin bir sonraki tahlil sonuçlarına göre önce 2 aşılama , olmaz ise tüp bebek deneyeceğiz...burada ön bilgi bulmak istedim süreç nasıl işliyor gebelik şansı nedir diye dertleşmek istedim bir de, umarım hepinizin yüzü güler...Senin durumunu bilmiyorum canım okuyamadım transfer var mı yakın zamanda veya iyi bir sonuç aldın mı ona göre seni de ekleyeyim
canım erken gec olayına takılma..Belli oldumu kuzum benim de 18. Güne denk geliyor erken mi
He öylemi rahatladım yanlız değilimcanım erken gec olayına takılma..
herkesın vucudu ve ılaclara tepkısı farklı ...
benımde 14.gun olacak ..
Canım sağolasın sizinde yüzünüz gülsün inşallahYok kuzum ben yaza planlıyorum şimdilik, o zamana kadar spontan deneme yapıcam 2 ay daha, sonra eşimin bir sonraki tahlil sonuçlarına göre önce 2 aşılama , olmaz ise tüp bebek deneyeceğiz...burada ön bilgi bulmak istedim süreç nasıl işliyor gebelik şansı nedir diye dertleşmek istedim bir de, umarım hepinizin yüzü güler...
yumurta toplama kısmı benım hıc zor gecmedı hep derdım nasıl oalcak vs dıye...Canım benim yorumun için teşekkür ederim, umarım pozitif sonuç alırsın.Yani zor süreç dediğin kısım verilen iğneler ve yumurta toplama işlemi mi? Kadın için çok mu sancılı geçiyor?
eeveet canımm,He öylemi rahatladım yanlız değilim
Benimde pazartesieeveet canımm,
dogal takıp edıyoruz 22sı pazar dedıler transfere o gun de 14.gun oluyor
İnşallah canım benim, bazı sıkıntılarımız var maalesef, ondan dolayı normal yoldan şansımız düşük, ama yine de umudum var, olmaz ise yardımcı üreme tekniklerinden faydalanacağız artıkCanım sağolasın sizinde yüzünüz gülsün inşallah
Olur bence sen inancını yüksek tut.
İnşallah olurİnşallah canım benim, bazı sıkıntılarımız var maalesef, ondan dolayı normal yoldan şansımız düşük, ama yine de umudum var, olmaz ise yardımcı üreme tekniklerinden faydalanacağız artık
Bilgi için teşekkürler canım inşallah pozitif sonuçlu olurr.yumurta toplama kısmı benım hıc zor gecmedı hep derdım nasıl oalcak vs dıye...
uyudum uyandım yumurtalar toplandı sonrasına bır kac saat sancım oldu oda dayanılmayacak gıbı degıldı.. çok sukur.
sadece yumoşlar buyurken sancım oldu son zmaanlarda ..
sımdı transfer beklıyorum ..
Ay çok sevindim canım aynen sizin direkt tüp bebek olması gerekiyor ama iyi tarafından bakılırsa şanslısın ihtimaliniz daha yüksek hayırlısıyla olur inşallah pozitif sonuç alırsın.İnşallah olur
Biz azospermiyiz normal yolla bizim de imkansız ama bu şekilde hamile kalabilme ihtimalim var çok şükür
amiinnnn canımmm,Bilgi için teşekkürler canım inşallah pozitif sonuçlu olurr.
Bakayım olmazsa normal yaparım hayırlısı olsun inşallahNormal yap birde olmassa belki idrara karışmıyor çok seninki bilemeyiz canm
Hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin ins
Hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin ins3 ocakta transfer oldum sonuç pozitif
Buraya benide eklermisinizAy kendimi öyle görünce bir hoş oldum yaçok güzel değil mi
İnşallah canım cok sağolAy çok sevindim canım aynen sizin direkt tüp bebek olması gerekiyor ama iyi tarafından bakılırsa şanslısın ihtimaliniz daha yüksek hayırlısıyla olur inşallah pozitif sonuç alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?