Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Senin durumunu bilmiyorum canım okuyamadım transfer var mı yakın zamanda veya iyi bir sonuç aldın mı ona göre seni de ekleyeyim
Yok kuzum ben yaza planlıyorum şimdilik, o zamana kadar spontan deneme yapıcam 2 ay daha, sonra eşimin bir sonraki tahlil sonuçlarına göre önce 2 aşılama , olmaz ise tüp bebek deneyeceğiz...burada ön bilgi bulmak istedim süreç nasıl işliyor gebelik şansı nedir diye dertleşmek istedim bir de, umarım hepinizin yüzü güler...

Canım sağolasın sizinde yüzünüz gülsün inşallah
Olur bence sen inancını yüksek tut.

Canım benim yorumun için teşekkür ederim, umarım pozitif sonuç alırsın. Yani zor süreç dediğin kısım verilen iğneler ve yumurta toplama işlemi mi? Kadın için çok mu sancılı geçiyor?
yumurta toplama kısmı benım hıc zor gecmedı hep derdım nasıl oalcak vs dıye...
uyudum uyandım yumurtalar toplandı sonrasına bır kac saat sancım oldu oda dayanılmayacak gıbı degıldı.. çok sukur.
sadece yumoşlar buyurken sancım oldu son zmaanlarda ..
sımdı transfer beklıyorum ..

İnşallah canım benim, bazı sıkıntılarımız var maalesef, ondan dolayı normal yoldan şansımız düşük, ama yine de umudum var, olmaz ise yardımcı üreme tekniklerinden faydalanacağız artık
İnşallah olur
Biz azospermiyiz normal yolla bizim de imkansız ama bu şekilde hamile kalabilme ihtimalim var çok şükür

Bilgi için teşekkürler canım inşallah pozitif sonuçlu olurr.

İnşallah olur
Biz azospermiyiz normal yolla bizim de imkansız ama bu şekilde hamile kalabilme ihtimalim var çok şükür
Ay çok sevindim canım aynen sizin direkt tüp bebek olması gerekiyor ama iyi tarafından bakılırsa şanslısın ihtimaliniz daha yüksek hayırlısıyla olur inşallah pozitif sonuç alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…