Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ay canım benim teşekkür ederizHoş geldin tekrar yogunsun baya sanırım senin hakkında da hayırlısı olsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız inşallah

Hadi canım geçmiş olsun rabbim güzel sonuçlar nasip etsin

Benim idrar negatifti sabah yaptım şimdi lekelenmem oldu hafif adet sancısı gibi ağrım var bunu yaşayan var mı adet mi oluyorum transferin 9. Günü bugün
Kuzum benimde 8 gün 9 gün lekelenmem vardı çok az ağrım hep var zaten ilactanda olabilir progestan kullaniyorsan o çok ağrı yapıyor 9.gunumde test yaptım idrar testi pozitif çıktı

Ay canım benim teşekkür ederizHoş geldin tekrar yogunsun baya sanırım senin hakkında da hayırlısı olsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız inşallah
Hoş buldum canım benim valla dün iş çıkışı kayınvalime gittik, bugünde iş yoğunluğu sabahtan beri okuyorum 20 sayfa birikmiş anca bitti inşallah kuzum ya dün gece heyacandan uyuyamadım sabah bir fırladım hastaneye lan değerlerimi iş saatinden önce verim diye ama 7 de kimse yoktu geri döndğm yarına randevü aldım

Aynen bende şu an öyleyim seni anlıyorum yerimde duramıyorum Yarıni iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…