- 17 Ağustos 2019
- 7.520
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.781
Ay canım benim teşekkür ederizAyy kızlarr d0n k.v ye akşam yemeğine gitmiştik geç döndük sabahtan beri biriken sayfaları okuycam diye imanım gevredihayır işde yoğun bugün neyseli bitirdim aramıza yeni katılanlar olmuş, transferini olanlar olmuş pozitif haber alnlar olmuş test gününe bir güncük kalanlae varmış hepinizi canı yürekten tebrik ediyorum Rabbim hepinize bı yolda en hayırlısını nasip etsin
Ben dün adet oldum yarına hormon testlerimi vercem rahme bakılacak kist falan olmuşmu diye ona göre ilaca başlayacağım galiba sonrasında transfer tarihim belli olucak inşallahumuyorum diliyorum yakında bende o listeye adımı yazdırıcam karamel Latte sana ismimi yazdıracağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
Hadi canım geçmiş olsun rabbim güzel sonuçlar nasip etsinİnşallah allah hepimizin kucağını doldursun hayırlısıysaşimdi transferden çıktım 20 dk sonra tuvalete çıktım 40 dk oldu şimdi de kalkıp eve geçcem dr iki iğne ekledi bir de önceden kullandıklarım var
Hayırlı olsun, umarım pozitif olursunİnşallah allah hepimizin kucağını doldursun hayırlısıysaşimdi transferden çıktım 20 dk sonra tuvalete çıktım 40 dk oldu şimdi de kalkıp eve geçcem dr iki iğne ekledi bir de önceden kullandıklarım var
Çok güzel bir değer maşallahBende biraz önce muayne oldum. Rahim kalınlığı 9mm dedi. Üç çizgi oluşmuş dedi perşembe tekrar kontrolüm var
İnşAllah tutunma kanamasıdırBenim idrar negatifti sabah yaptım şimdi lekelenmem oldu hafif adet sancısı gibi ağrım var bunu yaşayan var mı adet mi oluyorum transferin 9. Günü bugün
Kuzum benimde 8 gün 9 gün lekelenmem vardı çok az ağrım hep var zaten ilactanda olabilir progestan kullaniyorsan o çok ağrı yapıyor 9.gunumde test yaptım idrar testi pozitif çıktıBenim idrar negatifti sabah yaptım şimdi lekelenmem oldu hafif adet sancısı gibi ağrım var bunu yaşayan var mı adet mi oluyorum transferin 9. Günü bugün
Teşekkür ederim sanırım rahim kalınlığında ziyade 3 çizgi önemliymişÇok güzel bir değer maşallah
Olabilir bence ama benim doktor ona yormayın dedi ilaçlardan da olabilir dediİnşAllah tutunma kanamasıdır
Himm 3 Çizgi olarak bilmiyorum canım hiç söylenmedi bana o şekilde ben transfere 8.6 girdimTeşekkür ederim sanırım rahim kalınlığında ziyade 3 çizgi önemliymiş
Yarın kan vericem test günüm 13 günü doldurdum çok şükürBenim idrar negatifti sabah yaptım şimdi lekelenmem oldu hafif adet sancısı gibi ağrım var bunu yaşayan var mı adet mi oluyorum transferin 9. Günü bugün
Hoş buldum canım benim valla dün iş çıkışı kayınvalime gittik, bugünde iş yoğunluğu sabahtan beri okuyorum 20 sayfa birikmiş anca bittiAy canım benim teşekkür ederizHoş geldin tekrar yogunsun baya sanırım senin hakkında da hayırlısı olsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız inşallah
Aynen bende şu an öyleyim seni anlıyorum yerimde duramıyorumHoş buldum canım benim valla dün iş çıkışı kayınvalime gittik, bugünde iş yoğunluğu sabahtan beri okuyorum 20 sayfa birikmiş anca bittiinşallah kuzum ya dün gece heyacandan uyuyamadım sabah bir fırladım hastaneye lan değerlerimi iş saatinden önce verim diye ama 7 de kimse yoktu geri döndğm yarına randevü aldım
Benimde pek bilgim yok canım ilk defa dondurulmuş embiriyo transferi olacağımHimm 3 Çizgi olarak bilmiyorum canım hiç söylenmedi bana o şekilde ben transfere 8.6 girdim
Benimde dondurulmuş doktor taze dondurulmus emriyo dedi zaten tazeydi benimkilerBenimde pek bilgim yok canım ilk defa dondurulmuş embiriyo transferi olacağım
Aynen vala bende merak ediyorum burda öğrendimBu 3 çizgi olayı ne ya ben hiç bilmiyorum, bilen biri aydınlatabilir mi lütfen
Sen artık hamilesin canım allahın izniyle sağlıcakla gelsin inşallahBenimde dondurulmuş doktor taze dondurulmus emriyo dedi zaten tazeydi benimkiler
Aman inslalah kuzum net mi senceSen artık hamilesin canım allahın izniyle sağlıcakla gelsin inşallah
Ay hadi hayırlısı güzel haberlerle inşallahYarın kan vericem test günüm 13 günü doldurdum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?