Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım benimm hersey istediğin gibi ilerlesin inşallah

Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim herkesi etiketleyemedim şuan alıntılayamadım ama olumlu düşünmek istiyorum doktoruma güvenerek yapıcaz artık. Nasip rabbim nasip etsin inşallah
Olumlu düşün canım detaya girersek benim de düşünmem gereken bir sürü şey çıkıyor ama düşünmüyorum düşünmeyeceğim
Mesela hiç kan alınmadı onun için tedirginim ben de ama umursamıyorum

Aynen öyle canım benim yıllardır maddi manevi emek verdik. Rabbin hayırlısını nasip etsin artık tevekkül edip beklicez

Bu 3 çizgi olayı ne ya ben hiç bilmiyorum, bilen biri aydınlatabilir mi lütfen
Şu görüntü canım. Doktorlar genel olarak artık bunun daha önemli olduğunu söylüyor

Eklentiler

• ED7306E8-C143-4F4A-881D-5F05ECD9F9FC.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 89
Olumlu düşünüp olumluyu çağıralım canım artık. Ben olumsuz ne düşünsem başıma geldi artık düşünmicem

Şu görüntü canım. Doktorlar genel olarak artık bunun daha önemli olduğunu söylüyor
Hım anladım ben o endometrium yazan yeri rahim sanıyordum sadece bi kere bana rahim ölçüleri olarak 42*24*33 yazmışlardı bu 3 çizgi anlamına geliyor mu peki aynı yazıda endometrium 9 mm yazıyordu

Canım benim benim doğal yoldan hamile kalmam imkansız tüplerim biri bağlandı biri içinde bebek varken alındı 3 kez dış gebelik yaşadım malesef biraz toparlayıp spor plates ptoğramlarıma geri dönüp şu süreci atlatıp bakalım yeni bir tedavi yada evlat edinmeye başvurmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…