- 17 Ocak 2023
- 703
- 416
- 33
- 36
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.801
İnşAllah tutunma kanamasıdır
TabikideBenide ekler misiniz
Transfer 13 Ocak
Amin inşallahAy hadi hayırlısı güzel haberlerle inşallah
Canım benimm hersey istediğin gibi ilerlesin inşallahAyy kızlarr d0n k.v ye akşam yemeğine gitmiştik geç döndük sabahtan beri biriken sayfaları okuycam diye imanım gevredihayır işde yoğun bugün neyseli bitirdim aramıza yeni katılanlar olmuş, transferini olanlar olmuş pozitif haber alnlar olmuş test gününe bir güncük kalanlae varmış hepinizi canı yürekten tebrik ediyorum Rabbim hepinize bı yolda en hayırlısını nasip etsin
Ben dün adet oldum yarına hormon testlerimi vercem rahme bakılacak kist falan olmuşmu diye ona göre ilaca başlayacağım galiba sonrasında transfer tarihim belli olucak inşallahumuyorum diliyorum yakında bende o listeye adımı yazdırıcam karamel Latte sana ismimi yazdıracağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
Olumlu düşün canım detaya girersek benim de düşünmem gereken bir sürü şey çıkıyor ama düşünmüyorum düşünmeyeceğimKızlar yorumlarınız için teşekkür ederim herkesi etiketleyemedim şuan alıntılayamadım ama olumlu düşünmek istiyorum doktoruma güvenerek yapıcaz artık. Nasip rabbim nasip etsin inşallah
Hadi inşallahBende biraz önce muayne oldum. Rahim kalınlığı 9mm dedi. Üç çizgi oluşmuş dedi perşembe tekrar kontrolüm var
Belki idrarda cıkmamıştır ilaçlara devam et dinlen bol bolBenim idrar negatifti sabah yaptım şimdi lekelenmem oldu hafif adet sancısı gibi ağrım var bunu yaşayan var mı adet mi oluyorum transferin 9. Günü bugün
AminnnnCanım benimm hersey istediğin gibi ilerlesin inşallah
Aminn inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırızİnşallah pozitif sonuç alırsınız hayırlı olsun
Aynen öyle canım benim yıllardır maddi manevi emek verdik. Rabbin hayırlısını nasip etsin artık tevekkül edip beklicezDoktorlar bizden daha iyi bilir canım
Soktorlarimiza güvenmek her zaman bizim için en iyisidir. Allah istemezse yaprak kimildamaz . Herşey Allah'tan . Herşeyi dört dörtlük olup negatif sonuçlanan da var .nasibimizde ne varsa onu yaşarız.
Şu görüntü canım. Doktorlar genel olarak artık bunun daha önemli olduğunu söylüyorBu 3 çizgi olayı ne ya ben hiç bilmiyorum, bilen biri aydınlatabilir mi lütfen
Olumlu düşünüp olumluyu çağıralım canım artık. Ben olumsuz ne düşünsem başıma geldi artık düşünmicemOlumlu düşün canım detaya girersek benim de düşünmem gereken bir sürü şey çıkıyor ama düşünmüyorum düşünmeyeceğim
Mesela hiç kan alınmadı onun için tedirginim ben de ama umursamıyorum
Hım anladım ben o endometrium yazan yeri rahim sanıyordum sadece bi kere bana rahim ölçüleri olarak 42*24*33 yazmışlardı bu 3 çizgi anlamına geliyor mu peki aynı yazıda endometrium 9 mm yazıyorduŞu görüntü canım. Doktorlar genel olarak artık bunun daha önemli olduğunu söylüyor
Canım benim benim doğal yoldan hamile kalmam imkansız tüplerim biri bağlandı biri içinde bebek varken alındı 3 kez dış gebelik yaşadım malesef biraz toparlayıp spor plates ptoğramlarıma geri dönüp şu süreci atlatıp bakalım yeni bir tedavi yada evlat edinmeye başvurmak istiyorumO zaman en azından akışa bırakın biraz rahatlayın ve doğal yoldan denemeye devam edin bir de tutunmasını sağlayacak ilaç al ama düşünmemeye çalış belki bir mucize olur... ya da biraz vücudunu dinlendir öyle devam edin...
Buradaki herkesinki geciktiMerhaba kızlar bende transfer için adet olmayı bekliyorum 6 gündür geçiyor stresten mıdır bilmiyorum çok endişeliyim elimde değil gelmiyor adet
Aa benimki böyleydiŞu görüntü canım. Doktorlar genel olarak artık bunun daha önemli olduğunu söylüyor
Düşünme bırak hersey süper gibi ilerliyoruzOlumlu düşünüp olumluyu çağıralım canım artık. Ben olumsuz ne düşünsem başıma geldi artık düşünmicem
Beklemekten başka çare yok yaniBuradaki herkesinki gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?