- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.841
İnşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsinYok kullanmadım canım. Ama benim yapısal olarak bu şekildeymiş sanırım hşstereskopi falanda oldum yani ona rağmen böyle. Dosyamı inceledik opu öncesi e2 2000 küsürlerdeyken bile max 8mm olmuş endometrium diyor doktor. Kapasite bu demekki ilaçla anca sınırı yakalıyoruz diyor. Ben zaten tekrarlayan düşükler sebebyle tüp bebek yaptırdım. Doktorum şuan düşüklerimin sebebini rahim inceliği olduğunu düşünüyor. İnşallah hormon takviyeleriyle bu sorunu ortadan kaldırırız
Ben bı bulamadım eczacim getirdi sağolsun yoksa alırdım recetem vardıArkadaşlar merhaba, elimde 5 adet Proluton Depot var. Maddi anlamda gerçekten ihtiyacı olan birine kargo ücretini karşılaması şartıyla hediye etmek istiyorum.
Kişi ‘reçetesini’ de paylaşsın ki benimle ihtiyacının samimi olduğunu bileyim.
Herkese yürüdüğü yolda bol şans diliyorum
Progestani ne kadar kullandın şimdiye kadar takviye olsa iyi olur bu sekilde hamilelik bilinmez canm progestan arttıkça e2 düşmeye başlar progestan dan beslenmeye calisir rahim artık o normal duruyorKızlar transferin 4. Günü progesteron 7.68 estradiol 67.88 çıktı sizce bu durumda gebelik var mıdır?
Günde 4 kere progestan fitil atıyorum drum bugün hergün vurulacağım iğne yazdı bugünden itibaren onu da vurulacağım ben olumsuz oldu artık diye düşündüm ama hemşire arayıp p4 değer 4.5 olan ikizlere hamile kalan bile var dedi iğnelerini vurul sen dedi biraz da olsa içime su serptiProgestani ne kadar kullandın şimdiye kadar takviye olsa iyi olur bu sekilde hamilelik bilinmez canm progestan arttıkça e2 düşmeye başlar progestan dan beslenmeye calisir rahim artık o normal duruyor
Ama daha kaç gün oldu ne alakaGünde 4 kere progestan fitil atıyorum drum bugün hergün vurulacağım iğne yazdı bugünden itibaren onu da vurulacağım ben olumsuz oldu artık diye düşündüm ama hemşire arayıp p4 değer 4.5 olan ikizlere hamile kalan bile var dedi iğnelerini vurul sen dedi biraz da olsa içime su serpti
Yok yahu umutsuz olma hamilelik böyle anlaşılmaz progestan 40 olup hamile olmayanda var erken henüz senin içinGünde 4 kere progestan fitil atıyorum drum bugün hergün vurulacağım iğne yazdı bugünden itibaren onu da vurulacağım ben olumsuz oldu artık diye düşündüm ama hemşire arayıp p4 değer 4.5 olan ikizlere hamile kalan bile var dedi iğnelerini vurul sen dedi biraz da olsa içime su serpti
Amiiinnnnnn inşallah kuzumAmin hepimiz alalım inşallah daha fazla uğraşmadan
Herşey yolunda gitsin çok güzel bir transfer gecirip bebeğine kavuş inşallah sende canım
Onlar size transfere kalan süreye göre su içmeye başlayın derler canım .Kızlar merhabaBir terslik olmazsa perşembe günü transferim var. Yarın son kez değerlere bakılıp gebelik aşısı yapılacak. Aynı transfer gibi operasyon odasında ve idrara sıkışık yapılıyormuş. Tutunmayı %5-10 etkiliyor dedi dr. Ben bu idrara sıkışık olma durumundan biraz korkuyorum normalde de tutmam. Beni zorlamayacak bir sıkışıklık için ne kadar önceden ne kadar su içmem lazım? Bir de benim gibi Bülent Tıraş’a tedavi olan var mı? Malum kendisi başarısı kadar çok bekletmesiyle de meşhur orada sıkıntı yaşamak istemiyorum su konusundan yardımcı olursanız sevinirim
TeşekkürlerOnlar size transfere kalan süreye göre su içmeye başlayın derler canım .
Azar azar içiyorsun bitince sikismani bekliyorlar . Sıkışınca alıyorlar
Bana 1.5 lt su ile gelin dediler ama komple bitiremedimTeşekkürler, kaç litre içmek yeterli oluyor?
Rahim kalınlığı ile alakalıAma daha kaç gün oldu ne alaka
Abartmışlar sanki bana 3 bardak yeter denildi yetti de yaniBana 1.5 lt su ile gelin dediler ama komple bitiremedim
Ben boşa mı diyorum ağız tadı ile transferi de izleyemedimAbartmışlar sanki bana 3 bardak yeter denildi yetti de yani
Ayy en büyük korkum yaBen boşa mı diyorum ağız tadı ile transferi de izleyemedimtrasnfer esnasında kaçırdım iki kere
1 1 buçuk litr yeterli oluyorTeşekkürler, kaç litre içmek yeterli oluyor?
Transfer oldun artık düşünme öyle şeyleri kaçıncı günün bugünRahim kalınlığı ile alakalı
Hayırlısı olsun inşallahKızlar merhabaBir terslik olmazsa perşembe günü transferim var. Yarın son kez değerlere bakılıp gebelik aşısı yapılacak. Aynı transfer gibi operasyon odasında ve idrara sıkışık yapılıyormuş. Tutunmayı %5-10 etkiliyor dedi dr. Ben bu idrara sıkışık olma durumundan biraz korkuyorum normalde de tutmam. Beni zorlamayacak bir sıkışıklık için ne kadar önceden ne kadar su içmem lazım? Bir de benim gibi Bülent Tıraş’a tedavi olan var mı? Malum kendisi başarısı kadar çok bekletmesiyle de meşhur orada sıkıntı yaşamak istemiyorum su konusundan yardımcı olursanız sevinirim
Çabuk sıkışınca çabuk almadıklarında ne yapıcaz beni bikere öyle beklettiler öldüm1 1 buçuk litr yeterli oluyorkolayca oluverin sağlıkla tutunsun bolbol yürü hareket daha çabuk skşırsi
Ben çok kötü olmuştum idrar tutmak benim işim değil ya napcam hiç bilmiyorumÇabuk sıkışınca çabuk almadıklarında ne yapıcaz beni bikere öyle beklettiler öldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?