Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İnşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin gayet normal ben de transfer günü için 30 u buldu sandım içini rahatlatmak için dedim

Ben bı bulamadım eczacim getirdi sağolsun yoksa alırdım recetem vardı bu..pruloton da her eczane de yok şuan

Kızlar transferin 4. Günü progesteron 7.68 estradiol 67.88 çıktı sizce bu durumda gebelik var mıdır?
Progestani ne kadar kullandın şimdiye kadar takviye olsa iyi olur bu sekilde hamilelik bilinmez canm progestan arttıkça e2 düşmeye başlar progestan dan beslenmeye calisir rahim artık o normal duruyor

Progestani ne kadar kullandın şimdiye kadar takviye olsa iyi olur bu sekilde hamilelik bilinmez canm progestan arttıkça e2 düşmeye başlar progestan dan beslenmeye calisir rahim artık o normal duruyor
Günde 4 kere progestan fitil atıyorum drum bugün hergün vurulacağım iğne yazdı bugünden itibaren onu da vurulacağım ben olumsuz oldu artık diye düşündüm ama hemşire arayıp p4 değer 4.5 olan ikizlere hamile kalan bile var dedi iğnelerini vurul sen dedi biraz da olsa içime su serpti

Ama daha kaç gün oldu ne alaka

Yok yahu umutsuz olma hamilelik böyle anlaşılmaz progestan 40 olup hamile olmayanda var erken henüz senin için

Kızlar merhaba Bir terslik olmazsa perşembe günü transferim var. Yarın son kez değerlere bakılıp gebelik aşısı yapılacak. Aynı transfer gibi operasyon odasında ve idrara sıkışık yapılıyormuş. Tutunmayı %5-10 etkiliyor dedi dr. Ben bu idrara sıkışık olma durumundan biraz korkuyorum normalde de tutmam. Beni zorlamayacak bir sıkışıklık için ne kadar önceden ne kadar su içmem lazım? Bir de benim gibi Bülent Tıraş’a tedavi olan var mı? Malum kendisi başarısı kadar çok bekletmesiyle de meşhur orada sıkıntı yaşamak istemiyorum su konusundan yardımcı olursanız sevinirim

Onlar size transfere kalan süreye göre su içmeye başlayın derler canım .
Azar azar içiyorsun bitince sikismani bekliyorlar . Sıkışınca alıyorlar

Hayırlısı olsun inşallah
Ben 2 saat önce wc ye gittim ve üstüne yaklaşık 1 lt kadar su içtim hiç sıkışmıcam zannettim daha da içecektim ama heycanda eklenince bir bastırdı ki
Hemşire sıkıştınız mı su vereyim mi deyince
Ölümüne sıkıştım demiştim Çok fazla da içip kendinizi zora sokmayın.yavaş yavaş için gerekirse son 15-20 dk birden içersiniz, sıkıştırır zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…