Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Hım anladım ben o endometrium yazan yeri rahim sanıyordum sadece bi kere bana rahim ölçüleri olarak 42*24*33 yazmışlardı bu 3 çizgi anlamına geliyor mu peki aynı yazıda endometrium 9 mm yazıyordu
O ölcülerle ilgili bir fikrim yok ama 9 mm olarak ölctüğü kısım fotograftaki sarı ile işaretli rahim kalınlığı yazan kısım. 3 çizgiyi görüntü olarak görülüyor

Kızlar adetin 22. Günü transfer gec olurmu
Lucrin veya muadili bir iğne kullandysan olmaz canım adetin hangi günü transfer olduğunun bir önemi ister 30 ister 40. gün yapılsın artık dr un elinde oluyor adet görmen ilaç kullandığın için olmazsın

Aynı etkiyi sağlıyor ise ozaman rahat ol canım benimde 3 bazen 4 ay ertelendiği oluyor Du viegra fitil de estrofem de var ikisinin karışımı 7 gece uyguladım ben şükür oldu kalınlık evt 3 çizgi benim Dr umda önemsiyor benimde olmuştu o ama demekki emriyo kalitesinde yada ne nilryim Bi aksilik varki tutmadı neyse hayırlısı olsun hakkımızda güzel haberlerini bekliyorum ne zaman transfer nasipse yaz olurmu sonucunu

Yok kullanmadım canım. Ama benim yapısal olarak bu şekildeymiş sanırım hşstereskopi falanda oldum yani ona rağmen böyle. Dosyamı inceledik opu öncesi e2 2000 küsürlerdeyken bile max 8mm olmuş endometrium diyor doktor. Kapasite bu demekki ilaçla anca sınırı yakalıyoruz diyor. Ben zaten tekrarlayan düşükler sebebyle tüp bebek yaptırdım. Doktorum şuan düşüklerimin sebebini rahim inceliği olduğunu düşünüyor. İnşallah hormon takviyeleriyle bu sorunu ortadan kaldırırız

Vardır herşeyde bir hayır canım. Sen şuan tekrarmı deniyorsun. Yani bugün anlattı viegrada da (yalnış yazıuor olabilirim tam bilmiyorum) amac kan akışını hızlandırıp rahime kan akışı sağlamak. Senin kullandıklarında da amaç aynı dedi. Birde geçmişte tekrarlayan düşüklerim var redostim bunun içinde faydalıymış sanırım. Böyle şeyler anlattı. Artık ne diyelim biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbim ol demesine kalmış
Benim şimdi pazartesü son kontrol dedi. 28indede transfer dedi nasipse

O ölçülerim 2021 Agustos ayına ait canım o ara transfere az bi zaman kala bırakmıştık tedaviyi. Bakalım bu tedavidede o ölçüleri yakalar mıyım
Yakalarsın inşallah canım. Şuan transfer hazırlığındamısın

Rabbim ol der insan dilerim bu tedavinde alırsın yavrunu kucağına

Rabbim ol der insan dilerim bu tedavinde alırsın yavrunu kucağına
Amin hepimiz alalım inşallah daha fazla uğraşmadan
Yarına hormon baktırıcam canım hormon durumuna göre ilaç başlıcaz hayırlısı ile. Hrrşey yolunda giderse şubatın ilk haftası transfer olabilir.
Herşey yolunda gitsin çok güzel bir transfer gecirip bebeğine kavuş inşallah sende canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…