- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.861
Yok öyle randevu veriliyor ona göre kuzum mesela bana saat veriyorlar maksimum yarım saat sıkışma sürem grcikiyor hemen aliniyorumÇabuk sıkışınca çabuk almadıklarında ne yapıcaz beni bikere öyle beklettiler öldüm
Bana bahçeci öyle yapmıyodu dur bakalım burası nasıl yapıcakYok öyle randevu veriliyor ona göre kuzum mesela bana saat veriyorlar maksimum yarım saat sıkışma sürem grcikiyor hemen aliniyorum
Al benden de okadarBen çok kötü olmuştum idrar tutmak benim işim değil ya napcam hiç bilmiyorum
3.gun bugün yarın öğlen bitiyor 4.gune dönüyoruz
Yok bekle bir gün daha
Aynen ya zaten cumaya kadar yapmam lazım veya cuma günü. Test günü geldi bile yaaa benm test günüm niye bukadar yakın oldu kiYok bekle bir gün daha
Hayırlısı olsun inşallah
Ben 2 saat önce wc ye gittim ve üstüne yaklaşık 1 lt kadar su içtim hiç sıkışmıcam zannettim daha da içecektim ama heycanda eklenince bir bastırdı ki
Hemşire sıkıştınız mı su vereyim mi deyince
Ölümüne sıkıştım demiştimÇok fazla da içip kendinizi zora sokmayın.yavaş yavaş için gerekirse son 15-20 dk birden içersiniz, sıkıştırır zaten.
Ben sanırım 1 litreden biraz az içeceğim 750 ml gibiÇabuk sıkışınca çabuk almadıklarında ne yapıcaz beni bikere öyle beklettiler öldüm
Ya umarım öyle olur ben normal randevuma bile 2 saat geç giriyorumYok öyle randevu veriliyor ona göre kuzum mesela bana saat veriyorlar maksimum yarım saat sıkışma sürem grcikiyor hemen aliniyorum
2 saat mi transfer günü 3 saat önceden çık öyleyse canimYa umarım öyle olur ben normal randevuma bile 2 saat geç giriyorum
Kizlar biraz önce dayanamayıp hastaneye gittik eşimle sonuclar 2 saate cikicakmisAy hadi hayırlısı güzel haberlerle inşallah
Kız bende anlamadım bak hızlı gecti seninkiAynen ya zaten cumaya kadar yapmam lazım veya cuma günü. Test günü geldi bile yaaa benm test günüm niye bukadar yakın oldu ki
Bende az içicemBen sanırım 1 litreden biraz az içeceğim 750 ml gibibunun daha odada yatması var. İşin kötü yanı dediğim gibi yarın gebelik aşısı diye bir şey yapacaklarmış yine idrara sıkışık. 2 gün üst üste yaşayacağım bu çileyi
Tatlım biraz önce hastaneden geliyorum kan testi yaptıkAman inslalah kuzum net mi sence
Haksizlik bu ama yaaKız bende anlamadım bak hızlı gecti seninki
Hayret aaa hemde bizim kübraKizlar biraz önce dayanamayıp hastaneye gittik eşimle sonuclar 2 saate cikicakmis
Neden ama ya 7. Gün cok erkenHaksizlik bu ama yaa7.gun tahlil istiyor tabi cabuk geçer
Benm ki öyle nerdeyse utanmasa 5.gun isticekNeden ama ya 7. Gün cok erken
Sanırım biliyo beni nasilsa test yapcamNeden ama ya 7. Gün cok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?