Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Aaa o da kötüymüş benmki aksine tabi canm o konuda birde zaten ne gerek var herşey kaynana ile olsun ki :)) ben 8 yıllık evliyim

Hadi inşallah hayırlısıyla o günler de gelsin siz baya yakinmissiniz

Hahaha Allah'tan söyleme demiş işte benmki anca hamile olduğum bilse işi gücü yapar misafiri agirlar çalıştırırim onları
Neyse mevzu uzunda deşmeyelim konu konuyu açar

Ben ilaçlar disinda böyle şeyler kullanma taraftarı değilim ya . Zaten doktor ilaç veriyor rahim için o zaman ilaç dozu fazla kalıyor gibi bişey olacak.
Benim e2 hormonum biraz düşük olduğu için ilaç dozundan ayrı olarak doktoruma hormonumun istenilen seviyeye gelmesi için takviye edici ne yiyebilirim dediğimde nar ve elma dedi ilaçlarla birlikte destekleyici oluyor 2 gün sonra çok güzel yükseldi e2

Benm çok öyle afaki belietilerim olmaz genelde ilerleyen zamanlarda yani pek belirgin birsey yok herşey stabil şuan yani testte negatif görmediğim sürece su koyvermicem
Al benden de o kadar bazen kendi kendime kurduğumu düşünüyorum. Tüp bebeğin en zor kısmı bu işte beklemek

Aynı gün transfer olmuştuk
Bugün bacaklarım ağrıyor
Acaba psikolojik mi yoksa az hareket etmemekten mi ?
Sizde durum nedir belirti anlamında ve test için hangi gün dedi
Canım bana 27 Ocak dedi ya 14 gün sonraya bende anlamadım. Benim de hafif bacaklarım ağrıyor o bence ilacın etkisi bugün ekstra olarak iğneye de başladım ben progestan düşük çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…