- 9 Ağustos 2021
- 531
- 1.029
- 63
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.001
Maşallah allah nazardan saklasınAmin canım çok saol 2 hafta sonra ultrasyon dedi kontrol için
Negatif maalesef canım
5. Gün embriyosu 9. Gün lekelenmem var bugünNegatif canım
Kaçıncı gündü?
Aaa o da kötüymüşBenim 2 yıldır evliyim öok işime karışmaz çok şeyimide paylaşmadım allah var o da üstüme gelmedi. Bi kere sadece çocuk konusunda neden yapmıyon dedi. Henüz istemiyorum dedim zamanı gelince olur dedim ondam sonra en ufal bi konu açılmadı aramızda... Yok kuzum bizimki bana yardımcı olsun diye değil anası yanında olsun diye gelsin der. Kendisi yorulmasın diye. Bazen diyorum gebe olunca benle hastanye gelmicenmi diyorum annemle gidersiniz diyor ne b, k olsa annemle yapın diyor
Hadi inşallah hayırlısıyla o günler de gelsin siz baya yakinmissinizEvet canim ayni mahalledeyiz hatta
Bana zararlari yok ama faydalari da yok hani
Kalp atişini duyunca söyleyecek eşim, burdayken aslinda sonucu almistik ama eşim benim onu görmek istemediğimi bildigi için onlar gidince söylerim, hem kalp atisini da duymuş olalim dedi sağolsun varolsun
Hahaha Allah'tan söyleme demişValla benim kv de dış gebelik geçirdiğim de çok üzülmüştü .. dedi ki bir daha hamile kalırsan üç ay söylemeyin bana. ama mübarek müsaade etmiyorsun ki
Pazar transferim var , kv eşime diyoki dayinlar gelcek çaya mi gelsek bir akşam.. tövbe yarabbim dedim içimden.. esimde evde yokuz dedibakalım birde okullar tatil ya herkes biyerelere gitme telaşında
Hadi hayırlı olsun sonundaKizlarrrrrrr sonucun çıktı
12 su an 13 gün olduSimdi bugun kacinci gündü canim.
Amin inşallah tüm olmayanlara İnslalah güzel haberlerle gelsinlerMaşallah allah nazardan saklasıngüzel haberlerini bekliyoruz canım sen artık hamilesin bizleri de duanda ekle mutlaka
EVet kuzum sonunda saolHadi hayırlı olsun sonunda
Malesef negatif canım5. Gün embriyosu 9. Gün lekelenmem var bugün
Çok üzüldüm ama pes etme inslaalh olur
Maşallah sağlıcakla kucağınıza da alın inşallah1006,11 sonuç
Benim e2 hormonum biraz düşük olduğu için ilaç dozundan ayrı olarak doktoruma hormonumun istenilen seviyeye gelmesi için takviye edici ne yiyebilirim dediğimde nar ve elma dedi ilaçlarla birlikte destekleyici oluyor 2 gün sonra çok güzel yükseldi e2Ben ilaçlar disinda böyle şeyler kullanma taraftarı değilim ya . Zaten doktor ilaç veriyor rahim için o zaman ilaç dozu fazla kalıyor gibi bişey olacak.
Al benden de o kadar bazen kendi kendime kurduğumu düşünüyorum. Tüp bebeğin en zor kısmı bu işte beklemekBenm çok öyle afaki belietilerim olmaz genelde ilerleyen zamanlarda yani pek belirgin birsey yok herşey stabil şuanyani testte negatif görmediğim sürece su koyvermicem
Canım bana 27 Ocak dedi ya 14 gün sonraya bende anlamadım. Benim de hafif bacaklarım ağrıyor o bence ilacın etkisi bugün ekstra olarak iğneye de başladım benAynı gün transfer olmuştuk
Bugün bacaklarım ağrıyor
Acaba psikolojik mi yoksa az hareket etmemekten mi ?
Sizde durum nedir belirti anlamında ve test için hangi gün dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?