- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.021
Ben iki bardak içtim bence kafi ve sıkıntı da olmadı yaniBen cok içmicem bu sefer 3 bardak içip bırakıcam
Oyyy maşallaaahhh1006,11 sonuç
YaaaaEVet kuzum sonunda saol
Sorsaydın peki neden öyle olucak diyeCanım bana 27 Ocak dedi ya 14 gün sonraya bende anlamadım. Benim de hafif bacaklarım ağrıyor o bence ilacın etkisi bugün ekstra olarak iğneye de başladım benprogestan düşük çıktı
Hayırlı olsunMerhaba ben Bülent hocadayim transfer oldum dün anestezili oldu benim gerçi.genelde gelenler yolda küçük su şişesi içmeye başlıyor banko işlemleri hallettikten sonra bir küçük su daha iç bol bol yürü hemen aşağı iniyor su hayırlı olsun tedavin
AhahhaaHahaha Allah'tan söyleme demişişte benmki anca hamile olduğum bilse işi gücü yapar misafiri agirlar çalıştırırim onları
Neyse mevzu uzunda deşmeyelim konu konuyu açar
Evet çünkü finaller hiç bitmiyor sınav veriyoruz sürekli canim diyorum hep benm transfer öncesi daha çok belirtim vardıAl benden de o kadar bazen kendi kendime kurduğumu düşünüyorum. Tüp bebeğin en zor kısmı bu işte beklemek
47 cıkmıstı 37 ye düşmüşHadi yaa kaç çıkmıştı ki değerin sonra kaç oldu
46 cıkmıstıYa çok üzüldüm adınıza. Kaçtı beta değerniz 12.gününde
Amin inşşallah tek umudum geride 15 dondurulmus embriyom varCanım çok üzüldümÜzülme vardır bir hayır İnslalah sonrakilerde böyle bişey yaşamazsın
Canım ben transfer için işleme girdigimde içtiğim suyu yeterli görmedikleri için bir alet ile bütün mesanemi su ile doldurdular fazla su içecem diye kendini kasma ben de idrar tutamam normalde ama işlem o kadar kısa olunca dayaniyorsun girişim cikisim on dk üstelik içinde mesane işlemi de varKızlar merhabaBir terslik olmazsa perşembe günü transferim var. Yarın son kez değerlere bakılıp gebelik aşısı yapılacak. Aynı transfer gibi operasyon odasında ve idrara sıkışık yapılıyormuş. Tutunmayı %5-10 etkiliyor dedi dr. Ben bu idrara sıkışık olma durumundan biraz korkuyorum normalde de tutmam. Beni zorlamayacak bir sıkışıklık için ne kadar önceden ne kadar su içmem lazım? Bir de benim gibi Bülent Tıraş’a tedavi olan var mı? Malum kendisi başarısı kadar çok bekletmesiyle de meşhur orada sıkıntı yaşamak istemiyorum su konusundan yardımcı olursanız sevinirim
İnşallah çok kolay geçsin tutunsunlarBugün 16.00 transfer günümm dua edin kızlar heyecandan uyuyamıyorum
Rabbim sana tez vakitte nasip etsin güzel yüreğin incinmesin bazen böyle vakti gelmedi mi olmuyor kaç kere hayal kırıklıkları yaşıyoruz anlıyorum seni
Oy maşallah onlardan bir kaçı sana evlat olsun inşallahAmin inşşallah tek umudum geride 15 dondurulmus embriyom var
Günaydın kızlar testini yeniledim koyulaşma olmadı .
Burda test atanların 2. Çizgi çok çok belli idi bugün 9. Günüm
İlk resim bugüne ait
2. Resim pazartesi 7. Güne ait
İki resimde ilk 10. Dakika
Ben pozitif görüyorum amaGünaydın kızlar testini yeniledim koyulaşma olmadı .
Burda test atanların 2. Çizgi çok çok belli idi bugün 9. Günüm
İlk resim bugüne ait
2. Resim pazartesi 7. Güne ait
İki resimde ilk 10. Dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?