Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Al benden de o kadar bazen kendi kendime kurduğumu düşünüyorum. Tüp bebeğin en zor kısmı bu işte beklemek
Evet çünkü finaller hiç bitmiyor sınav veriyoruz sürekli canim diyorum hep benm transfer öncesi daha çok belirtim vardı mesela iğne vurulurken bacağıma filan da vuruyordu ağrı adet olcakmis gibi ağrı kasık ağrısı oluyordu.
Transfer oldum hiçbiri kalmadı belirtiye de takılmak istemiyorum sabredip göreceğiz sonucu zaten inşallah güzel sonuçlar aliriz bekleyen hepimiz

Canım ben transfer için işleme girdigimde içtiğim suyu yeterli görmedikleri için bir alet ile bütün mesanemi su ile doldurdular fazla su içecem diye kendini kasma ben de idrar tutamam normalde ama işlem o kadar kısa olunca dayaniyorsun girişim cikisim on dk üstelik içinde mesane işlemi de var

Günaydın kızlar testini yeniledim koyulaşma olmadı .
Burda test atanların 2. Çizgi çok çok belli idi bugün 9. Günüm
İlk resim bugüne ait
2. Resim pazartesi 7. Güne ait
İki resimde ilk 10. Dakika

Eklentiler

• IMG_20230118_045120.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20230116_045600.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 81
Canım bu çizgiler hemen mi çıktı yani olmasada çıkmazdı bence eğer hemen çıktıysa
Koyulaşmada bariz olmuyo ya ben 9.gün kaset yaptığımda bile ikisi koyu olmadı yani hemen çıktıysa eğer umut hala var
Günaydın kızlar testini yeniledim koyulaşma olmadı .
Burda test atanların 2. Çizgi çok çok belli idi bugün 9. Günüm
İlk resim bugüne ait
2. Resim pazartesi 7. Güne ait
İki resimde ilk 10. Dakika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…