- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.041
Sen iyisi bı kan ver artık canm bu şekilde anlamak zor biraz.Günaydın kızlar testini yeniledim koyulaşma olmadı .
Burda test atanların 2. Çizgi çok çok belli idi bugün 9. Günüm
İlk resim bugüne ait
2. Resim pazartesi 7. Güne ait
İki resimde ilk 10. Dakika
Hemen dediğim 7. Dakikada falan gözle gördüm canımCanım bu çizgiler hemen mi çıktı yani olmasada çıkmazdı bence eğer hemen çıktıysa
Koyulaşmada bariz olmuyo ya ben 9.gün kaset yaptığımda bile ikisi koyu olmadı yani hemen çıktıysa eğer umut hala var
Var canım evt ama pazartesi ki gibi sankiBen pozitif görüyorum ama
canım eee çizgi vaarrr ama :)Günaydın kızlar testini yeniledim koyulaşma olmadı .
Burda test atanların 2. Çizgi çok çok belli idi bugün 9. Günüm
İlk resim bugüne ait
2. Resim pazartesi 7. Güne ait
İki resimde ilk 10. Dakika
var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHemen dediğim 7. Dakikada falan gözle gördüm canım
10. Dakika da çektim
Yani koyulaşma yok pozitifde
Buda şimdiki hali şuan çektim
ben hamıle kaldıgım zaman her gun yapmıstım ınan bellı koyulaşma olmyyordu yanı testle takıp zor oluyorVar canım evt ama pazartesi ki gibi sanki
Kan veremem ki canım sağlık ocağı 1.5, gün sonra sonuç veriyor .hastane de gelmeyin diyorSen iyisi bı kan ver artık canm bu şekilde anlamak zor biraz.
Hemen dediğim 7. Dakikada falan gözle gördüm canım
10. Dakika da çektim
Yani koyulaşma yok pozitifde
Buda şimdiki hali şuan çektim
Saol kuzum darısı olmayanlaraTebriklerrr sağlıkla ilerlesin canım
Kan veremem ki canım salık ocağı 1.5, gün sonra sonuç veriyor .hastane de gelmeyin diyor
Öylemi diyorsunben hamıle kaldıgım zaman her gun yapmıstım ınan bellı koyulaşma olmyyordu yanı testle takıp zor oluyor
Amin inşşallah tek umudum geride 15 dondurulmus embriyom var
Amin inşallah canımMaşallah sağlıcakla kucağınıza da alın inşallah
Onu eşime dedim test yapmamış gibiBaşka hastanede ver
kuzu burda ben 8.gun ıdrarda cıkmayan 10.gun kanda pozıtıf gorenlerı bıle okudum..Öylemi diyorsun
Ne bileyim burda 4 arkadaş 7. Günde test attılar çok güzeldi .
Beklemis hali gibi çıksaydı eşime diyecektim bıraktım
Onu eşime dedim test yapmamış gibi
Bekleyelim diyor götürmüyor
Özel labaratuvarda yarim saate bilemedin 45 dk ya cikiyor. Lütfen verKan veremem ki canım sağlık ocağı 1.5, gün sonra sonuç veriyor .hastane de gelmeyin diyor
Özel labaratuvarda yarim saate bilemedin 45 dk ya cikiyor. Lütfen ver
Veremem edemem deme stres oluyor bak bı çizgi var belli değil muallakta kalma ver en iyisi veya sen bilirsin bekle ama idrar testi yapma belki sende bu idrsr testi olayip belirsiz birşey oluyordur.Kan veremem ki canım sağlık ocağı 1.5, gün sonra sonuç veriyor .hastane de gelmeyin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?