- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.061
Onu eşime dedim test yapmamış gibi
Bekleyelim diyor götürmüyor
Amin çok teşekkür ederim. İsteyen herkesin gönlüne göre versin rabbimRabbim sana tez vakitte nasip etsin güzel yüreğin incinmesin bazen böyle vakti gelmedi mi olmuyor kaç kere hayal kırıklıkları yaşıyoruz anlıyorum seni
Yine gücünü toplayacak yine yola revan olucaksin zamana bırakAmin çok teşekkür ederim. İsteyen herkesin gönlüne göre versin rabbimbugün ilaçlarımı bırakıyorum adet olmayı bekleyeceğim
sabah erken ilk randevuyla aile hekimliğine gidin. kan için doktor barkod veriyor o barkodun fotosunu çekin.Kan veremem ki canım sağlık ocağı 1.5, gün sonra sonuç veriyor .hastane de gelmeyin diyor
bızımkı bana dıyokı sen transfer gunu yapmaya başlarsınben herifte yapma etme diyor ama dinleyen kim
bızımkı bana dıyokı sen transfer gunu yapmaya başlarsın
bızımkı bana dıyokı sen transfer gunu yapmaya başlarsın
kuzum sanırım 12 gun bekleyemem ben ..Gününden evel test yapıcakmısım peki
yok canım hemen cıkmaz zaten ..benmkide diyor ama okadar da çıkmayacağını biliyorum tabi ben 1 2 güne yapıcam zaten mecbur ama kanı hemen veremem hafta sonu giriyor araya inşallah olumlu olur her bekleyenin
Rabbım en kısa zamanda nasıp etsın canım benım,Amin çok teşekkür ederim. İsteyen herkesin gönlüne göre versin rabbimbugün ilaçlarımı bırakıyorum adet olmayı bekleyeceğim
kuzu sen kacıncı gun yapmıstın?Gününden evel test yapıcakmısım peki
Aminnyok canım hemen cıkmaz zaten ..
hadı hayırlısı ıle ınsallaahhh pozıtıf gorelım saglıkla gelsın bebıslerımız kızlar
kuzum sanırım 12 gun bekleyemem ben ..
bakalım neler olacak
kuzu sen kacıncı gun yapmıstın?
ben hıc yapmam dıyemıyorum, sabırsızım normalde ama süreç bıraz korkuruyor bakalım cesaretı toplarsam yaparımBeklenmiyo zaten ya bende yapmıcam diyodum
Ahh inşallah özgemkuzu burda ben 8.gun ıdrarda cıkmayan 10.gun kanda pozıtıf gorenlerı bıle okudum..
herkesın tutunma zamanı aynı olmuyor bence o yuzden..
yanı olmasa neden bekledıkce koyulaşsın..
guzel olacak ınsallahh sonucun
Cumartesi ye kadar daha test yapmiycam evde zaten erken testleri bitti kaset kaldıÖzel labaratuvarda yarim saate bilemedin 45 dk ya cikiyor. Lütfen ver
Yok canım ya hastaneler yakın değil .Bende aynısını düşünüyorum çaktırmadan ver pozitifse süpriz yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?