Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bütün belirtileri gösterdim kızlar ama sonuç negatif o yüzden kendinizi fazla dinlemeyin her lekelenmenin de yerleşme kanaması olmadığını anlamış bulunuyorumilaçlarımı bırakıyorum bugün adet olduktan sonra sürece bakacağız dedi doktor hepinizin kucağını doldursun rabbim sağlıkla dualarınızda beni de eksik etmeyin

Kan veremem ki canım sağlık ocağı 1.5, gün sonra sonuç veriyor .hastane de gelmeyin diyor
sabah erken ilk randevuyla aile hekimliğine gidin. kan için doktor barkod veriyor o barkodun fotosunu çekin.
öğleden sonra google a aile hekimliği kan sonuç aratın, kendi şehriniz için olanı seçip tc ve barkod numarası ile giriş yapın.
sabah verdiğiniz kan sonucu öğleden sonra 14:00 gibi çıkıyor. sistemde ilk gören siz oluyorsunuz. Önemli olan sabah ilk randevularla vermeniz gerekiyor kanı.

benmkide diyor ama okadar da çıkmayacağını biliyorum tabi ben 1 2 güne yapıcam zaten mecbur ama kanı hemen veremem hafta sonu giriyor araya inşallah olumlu olur her bekleyenin
yok canım hemen cıkmaz zaten ..
hadı hayırlısı ıle ınsallaahhh pozıtıf gorelım saglıkla gelsın bebıslerımız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…