- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.121
Amin canımHayırlı uğurlu olsun canım Rabbim kucağınıza aldırsın sağlıcakla
canım lekelenmeyı doktoruna yazsan mı?Hadi inşallah güzel sonuçlar çıksın
Kübüş baştan sona neler kullandın ilaç olarak ve baştan sonra kadar ne belirtiler yaşadın ayrı bir postla yazarmısın canım benim nerde denedin naptın sanırım Kıbrıs donosyondu öyle hatırlıyorumAmin canım
Sence sebebi fitil miBenimde 7.gün olmuştu canım fitille bir akıyodu pembe kahve gibi 2 3 gün sürdü öyle
Akşam yine var progestran canım . 3 günde bir ya bugüne denk geldicanım lekelenmeyı doktoruna yazsan mı?
progestan ne kullanıyorsun belkı arttırır, bi arkadaşım önerdi..
Kaç çıktı benimde düşüktü banada verdiler 3 günde 1Transferimin 5. Gününden selamlar. Dün drum bana progestan iğne yazdı ilaveten p4 düşük çıktı baya. Ve ben o iğneyi vurulduğumdan beri felçli gibiyimdrum yağlı bir iğne normal dedi kolonyalı pamukla direkt bastır dedi ve soğuk kompres uygula dedi offf ne zaman bitecek çilem
Progesteron değerim 7.68Kaç çıktı benimde düşüktü banada verdiler 3 günde 1
Benimde transferden 1 gün önce 17 idiProgesteron değerim 7.68sizin kaç?
Sence sebebi fitil mi
Transferin 4. Günü dr um bu testleri istiyor bizden geçen ki transferim de 20 üstü çıkmıştı ve hamileydim ama bu sefer çok düşük çıktı bilemiyorum:/Benimde transferden 1 gün önce 17 idi
Yani fitilin tahriş edil kanama yapabileceğini pek sanmıyorum yerleşme kanaması olabilirYani fitil tahriş etmişte olabilir yerleşmede olabilir ama fitili hala kullanıyorum artık olmuyo mesela
Doktora yazdığımdada istirahat edin artrsa yazın demişti bana ilaçlar aynen devam etti şükür artmadı hiç ama
Bitmeyecek canım üç ay kullandım ben hamileliğim devam ettikçeTransferimin 5. Gününden selamlar. Dün drum bana progestan iğne yazdı ilaveten p4 düşük çıktı baya. Ve ben o iğneyi vurulduğumdan beri felçli gibiyimdrum yağlı bir iğne normal dedi kolonyalı pamukla direkt bastır dedi ve soğuk kompres uygula dedi offf ne zaman bitecek çilem
Yani 2 haftadır kullanıyorum bilmiyorum kiYani fitilin tahriş edil kanama yapabileceğini pek sanmıyorum yerleşme kanaması olabilir
Bende 2 haftadır kullanıyorumYani fitil tahriş etmişte olabilir yerleşmede olabilir ama fitili hala kullanıyorum artık olmuyo mesela
Doktora yazdığımdada istirahat edin artrsa yazın demişti bana ilaçlar aynen devam etti şükür artmadı hiç ama
Tabiki canım yazayımKübüş baştan sona neler kullandın ilaç olarak ve baştan sonra kadar ne belirtiler yaşadın ayrı bir postla yazarmısın canım benim nerde denedin naptın sanırım Kıbrıs donosyondu öyle hatırlıyorum
İnşallah yerlesmedirKızlar az önce çok az kahverengi leke geldi . Akıntıma karışık .ama biraz kalıntılı idi yani pütürlü
Bekli fitil kullanıyoruz ya onun parçasıda olabilir
Stres mi yaptin ilaclardan mi veya acabaHatta akşam kustum resmen bi poşet
Gelsin bebiş canım hadi hayırlısıStres mi yaptin ilaclardan mi veya acaba
İnşallah canım herkesin yolu açık olsunGelsin bebiş canım hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?