- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.141
AminnnHerşeyin hayırlısı olsunumarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın, benimde betam düşük çıktı bakalım cuma günü sonuç belli olacak tekrar test yapıcam
Aminnn inşallahOy maşallah onlardan bir kaçı sana evlat olsun inşallah
Çok sevindim Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahTatlım test sonucum çıktı
Ayy Allahım bunu duymaya o kadar ihtiyicam vardı ki bir saat önce kaset test yaptım koca bir negatifti elim ayağım titredi. İnşallah benimde sizinki gibi olur. Bu arada maşallah sağlıkla ilerler inşallahKızlar evde test yapmıştım negatif çıkmıştı ya şuan kan testi verdim pozitifim.Ümitsizliğe kapılan herkese umut olsun
Amin canım inşallahÇok sevindim Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Canım hayırlı olsunKızlar evde test yapmıştım negatif çıkmıştı ya şuan kan testi verdim pozitifim.Ümitsizliğe kapılan herkese umut olsun
İnşallah yerlesmedir Kizlse
Değerin kaç çıktı cnmKızlar evde test yapmıştım negatif çıkmıştı ya şuan kan testi verdim pozitifim.Ümitsizliğe kapılan herkese umut olsun
Benm doktorum yazıyor ben alıyorum kadın doğum yazar evet vanmKizlar bişey sorucam aranızda prolutex iğneyi yazdırıp alan var mı yada yazdiriliyor mu kadın dogumcuya
Kaç çıktı bende merak ettimDeğerin kaç çıktı cnm
Kızlar evde test yapmıştım negatif çıkmıştı ya şuan kan testi verdim pozitifim.Ümitsizliğe kapılan herkese umut olsun
Çok teşekkür ederimçok çok maşallah . Allah inşallah sürecinizin sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah ve sağlıkla kucağınıza alın
Benim 5.gün embriyosu ve 8.gün kaset test yaptım negatif çıktı yıkıldım ama ilaçları da bırakmadım beslenmeme dikkat ettim belki bir umut vardır diye az önce Allah varlığını gösterdi.Sakin umutsuzluğa kapılma ilacına dikkat et iyi beslen ve bol bol dinlen Rabbım yüzünü güldürsünAyy Allahım bunu duymaya o kadar ihtiyicam vardı ki bir saat önce kaset test yaptım koca bir negatifti elim ayağım titredi. İnşallah benimde sizinki gibi olur. Bu arada maşallah sağlıkla ilerler inşallah
482Değerin kaç çıktı cnm
Teşekkür ederim çok mutluyum çok Allah burda ki herkese bu duyguyu yaşatsınCanım hayırlı olsun
Bende diyorum hep kan verin yinede belli olmuyor herkeste bu işler maşallah okula gidecek nerdeyse testte çıkmamış
482Kaç çıktı bende merak ettim
Maşallah
Hastaneye öylesine gittim sonucu görünce yaşadığım şoku asla unutmıcam.Çok teşekkür ederimBende diyorum hep kan verin yinede belli olmuyor herkeste bu işler maşallah okula gidecek nerdeyse testte çıkmamışhayieli olsun bu arada canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?