- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.161
Ay insan olur tabi.sana güzel supriz olmuş amaHastaneye öylesine gittim sonucu görünce yaşadığım şoku asla unutmıcam.Çok teşekkür ederim
Ay gerçekten mi çok sevindim 2 iğneye 1000 TL para verdimBenm doktorum yazıyor ben alıyorum kadın doğum yazar evet vanm
Teşekkür ederim çok mutluyum çok Allah burda ki herkese bu duyguyu yaşatsın
Aaa onu karşilamiyor canim göbekten olan o ben pruloton diye gördüm kusura bakmayınAy gerçekten mi çok sevindim 2 iğneye 1000 TL para verdim
Yok ya evet göbekten canım gerçekten mi ya yazdiramiyomuyuzAaa onu karşilamiyor canim göbekten olan o ben pruloton diye gördüm kusura bakmayın
Canim prolutexten mi bahsediyorsun, bu özel bi igne yazilmiyor kiBenm doktorum yazıyor ben alıyorum kadın doğum yazar evet vanm
Bundan sonra erken idrar yapipta negatif görenlere emsal olacaksin canim tebrikler.Kızlar evde test yapmıştım negatif çıkmıştı ya şuan kan testi verdim pozitifim.Ümitsizliğe kapılan herkese umut olsun
Yok düzelttim canmCanim prolutexten mi bahsediyorsun, bu özel bi igne yazilmiyor ki
Görüntüyü atma imkanin var mi canim, bu terimlerden bi sey anlamadim ben. 4 kez hsg cektirmisligim var görüntüden bi sey diyebilirim ancakKızlar merhaba herkese 2 hafta ömce hsg çekmiştim bugğn aldım raporu, uterus sağa deviye olup unicorn görünümdedir diyor ne demek bu bilgisi olan var mı... Tamm rahmimin küçğk olduğunı söylmişti doktor ama unicorn nedir yani
Yok maalesef ben onu teee ne kadar almıştım 2 sene önceYok ya evet göbekten canım gerçekten mi ya yazdiramiyomuyuz
Evet canım ya yazilmiyormusCanim prolutexten mi bahsediyorsun, bu özel bi igne yazilmiyor ki
Doktor göbekten verdi canım 1 tane oksapar 1 tane prolex kullanıyorum ikisi de göbekten tanesi 500 TLYok maalesef ben onu teee ne kadar almıştım 2 sene önceşimdi kaç paradır kimbilir kalçadan vurulani al
Yok düzelttim
Doktor versin yahu param yok desen zorla yazmaz ki misal. Almak.istemiyorum başka yazın de kalçadan da çok etkiliDoktor göbekten verdi canım 1 tane oksapar 1 tane prolex kullanıyorum ikisi de göbekten tanesi 500 TL
Demekki bu daha etkili göbekten daha iyi ya kalçadan daha fazla açıyor alistim göbeğeDoktor versin yahu param yok desen zorla yazmaz ki misal. Almak.istemiyorum başka yazın de kalçadan da çok etkili
Sen bilirsin canm acı var ama nabcan işte mecburDemekki bu daha etkili göbekten daha iyi ya kalçadan daha fazla açıyor alistim göbeğeneyse alicaz artik
Ben pek anlamadım canm birşey yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?