- 14 Ağustos 2022
- 171
- 210
- 53
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.181
Allah razı olsun canım benimde 5.gün embriyosu ve bugün 8.günümdü. Bana öyle güzel umut verdin öyle güzel moral oldun ki anlatamam. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahBenim 5.gün embriyosu ve 8.gün kaset test yaptım negatif çıktı yıkıldım ama ilaçları da bırakmadım beslenmeme dikkat ettim belki bir umut vardır diye az önce Allah varlığını gösterdi.Sakin umutsuzluğa kapılma ilacına dikkat et iyi beslen ve bol bol dinlen Rabbım yüzünü güldürsün
Aynen kuzum olsun daSen bilirsin canm acı var ama nabcan işte mecbur
Canim hic bi sey belli olmuyor, hsg yi cektirdigin yerden sana cd vermediler mi, ya da e nabiza gir belki oraya düsmüstür.
Tebrik ederim canım, inşallah sonuna kadar hep iyi gider sağ salim doğar yavrunTeşekkür ederim çok mutluyum çok Allah burda ki herkese bu duyguyu yaşatsın
Aldım canım cd. Elimde de raporu yeni aldom e nabıza düşmedi hala 2 haftadan fazla oldu ama yüklenmemiş hala. Hsg yi yapan dr normal yolla gebelik olmaz kanal yok dedi ki ben zaten bunu biliyorum i, tüp bebekte sıkıntı olmaz dedi,,Canim hic bi sey belli olmuyor, hsg yi cektirdigin yerden sana cd vermediler mi, ya da e nabiza gir belki oraya düsmüstür.
Ki doktorun bir sey yok demis
Ama ben yine de görmek isterim canim sonucunu
Ne haddine sana kizmak, tavsiye etmis uygun görmeyip gitmemişin. Ben de unicorndan yarım rahim diye cikarim yaptim, bir de hsg görüntünden onu cikardim ama bilemeyiz tabi. Allah dogru doktorla dogru tedavi nasip etsin canimAldım canım cd. Elimde de raporu yeni aldom e nabıza düşmedi hala 2 haftadan fazla oldu ama yüklenmemiş hala. Hsg yi yapan dr normal yolla gebelik olmaz kanal yok dedi ki ben zaten bunu biliyorum i, tüp bebekte sıkıntı olmaz dedi,,
Tedavi olduğım kıbrıstakş doktor da yeterki kalınlıpa gelirse transfer ederiz o kalınlık oluşmazsa histeroskopi yaparız demişti. Ama unicorn rahim yarım rahim gibi bişey demekmiş tek boynuzlu gibi bişeymiş. Canım buna sıkıldı bi sıkıntı olabilir mi diye. Hayır başka bi doktora gidesim var ama o doktorda kendi tavsiye ettiği merkeze gitmedim diye bana kötü davranır diye gitmeye korkuyorum
Canım normal bir rahim ücgen şeklinde oluyor. Seninki o ücgenin yarısı gibi. Tek boynuzlu diyorlar o yüzden. Bir sorun yaratırmı bilmiyorum doktor sorun yok diyorsa yoktur. Mesela benim t şeklindeydi. Tekrarlayan düşüklerim olduğundan dolayı bunu dikkate alıp genişletilme yspıldı rahimde
Aslında İnternete göre birçok kişiye göre erken değildi ama demekki 8.gün bile olsa erken sayiliyomus çünkü herkesin bunyesi degisikmiş idrara geç karışabiliyomuş yada testlerde sorun varmış.Benim tavsiyem öğrendiğim şuan moral bozmadan kan testini beklemekBundan sonra erken idrar yapipta negatif görenlere emsal olacaksin canim tebrikler.
Erken test yapmayi tavsiye etmezsin di mi canim,ne olursa olsun moral bozukluguna sebep olabiliyor
evet bana lıtunus yazmıstı mesela, ben progestan fıtıl ıstedım olur dedıler .. aynı sey sadece lıtunus paralı ..Doktor versin yahu param yok desen zorla yazmaz ki misal. Almak.istemiyorum başka yazın de kalçadan da çok etkili
kalcadan progestanı haftada kac kere oluyorsun canım ?Sen bilirsin canm acı var ama nabcan işte mecbur
6 gün üst üste vuruldum şimdi 5 günde bir pruloton Depot vurulcam yarın günüm.kalcadan progestanı haftada kac kere oluyorsun canım ?
anladım canımmm şifa olsunn6 gün üst üste vuruldum şimdi 5 günde bir pruloton Depot vurulcam yarın günüm.
İnsallah tatlımanladım canımmm şifa olsunn
Bursa'da doktorunuz kim acaba21 yumurta toplandı. Açıkçası aramadım da geçer diye bekledim. Bide ohss olmuştum belki onun etkisinden dolayıdır diye düşündüm.bide tedavim Bursada oldu ben tekirdağda yaşıyorum gel dese gidemem de. Eğer bitmezse burdaki eski doktoruma gidicem artık 5. Gün embriyosu daha iyi diye biliyorum benimkilerde 5. Gün embriyosu 6 tane kaldılar
Niye az olsun 3 tane bebeğin olsun yetmezmiMerhaba arkadaşlar 2.tüp bebek denemem. İlkinde 3 transferim oldu ve kimyasal genelikle sonuçlandı. 2.tüp bebek sürecim. Yumurta toplama işlemim gerçekleşti. 12 yumurtadan 4 tanesi sağlam kaldı ve 5.gün embriyosu 4 embriyom var şu an. Transfer için adet dönemini bekliyorum. 4 tane embriyo sayısı az mı acaba
İlk Depot günüm bugün çok korkuyorum6 gün üst üste vuruldum şimdi 5 günde bir pruloton Depot vurulcam yarın günüm.
Sana bir tane lazım canım niye az olsun tutunup sağlıkla ilerlemesi önemliMerhaba arkadaşlar 2.tüp bebek denemem. İlkinde 3 transferim oldu ve kimyasal genelikle sonuçlandı. 2.tüp bebek sürecim. Yumurta toplama işlemim gerçekleşti. 12 yumurtadan 4 tanesi sağlam kaldı ve 5.gün embriyosu 4 embriyom var şu an. Transfer için adet dönemini bekliyorum. 4 tane embriyo sayısı az mı acaba
İnşallahh. 12 yumurta toplanınca 4 tanesi bş an az gibi geldi moralim öık bozuldu. Zaten çift olarak dondurulmuş. Yani 2 transfer hakkım olcak. İnşallah ilkinde olur ve ikinciye gerek kalmaz.Niye az olsun 3 tane bebeğin olsun yetmezmiyani nasip kısmet bunlardan biri sana can olsun yeter
Orası öyle tabii.Sana bir tane lazım canım niye az olsun tutunup sağlıkla ilerlemesi önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?