Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Allah razı olsun canım benimde 5.gün embriyosu ve bugün 8.günümdü. Bana öyle güzel umut verdin öyle güzel moral oldun ki anlatamam. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Canim hic bi sey belli olmuyor, hsg yi cektirdigin yerden sana cd vermediler mi, ya da e nabiza gir belki oraya düsmüstür.
Ki doktorun bir sey yok demis
Ama ben yine de görmek isterim canim sonucunu
Aldım canım cd. Elimde de raporu yeni aldom e nabıza düşmedi hala 2 haftadan fazla oldu ama yüklenmemiş hala. Hsg yi yapan dr normal yolla gebelik olmaz kanal yok dedi ki ben zaten bunu biliyorum i, tüp bebekte sıkıntı olmaz dedi,,
Tedavi olduğım kıbrıstakş doktor da yeterki kalınlıpa gelirse transfer ederiz o kalınlık oluşmazsa histeroskopi yaparız demişti. Ama unicorn rahim yarım rahim gibi bişey demekmiş tek boynuzlu gibi bişeymiş. Canım buna sıkıldı bi sıkıntı olabilir mi diye. Hayır başka bi doktora gidesim var ama o doktorda kendi tavsiye ettiği merkeze gitmedim diye bana kötü davranır diye gitmeye korkuyorum

Ne haddine sana kizmak, tavsiye etmis uygun görmeyip gitmemişin. Ben de unicorndan yarım rahim diye cikarim yaptim, bir de hsg görüntünden onu cikardim ama bilemeyiz tabi. Allah dogru doktorla dogru tedavi nasip etsin canim

Canım normal bir rahim ücgen şeklinde oluyor. Seninki o ücgenin yarısı gibi. Tek boynuzlu diyorlar o yüzden. Bir sorun yaratırmı bilmiyorum doktor sorun yok diyorsa yoktur. Mesela benim t şeklindeydi. Tekrarlayan düşüklerim olduğundan dolayı bunu dikkate alıp genişletilme yspıldı rahimde

Bundan sonra erken idrar yapipta negatif görenlere emsal olacaksin canim tebrikler.
Erken test yapmayi tavsiye etmezsin di mi canim,ne olursa olsun moral bozukluguna sebep olabiliyor
Aslında İnternete göre birçok kişiye göre erken değildi ama demekki 8.gün bile olsa erken sayiliyomus çünkü herkesin bunyesi degisikmiş idrara geç karışabiliyomuş yada testlerde sorun varmış.Benim tavsiyem öğrendiğim şuan moral bozmadan kan testini beklemek

Merhaba arkadaşlar 2.tüp bebek denemem. İlkinde 3 transferim oldu ve kimyasal genelikle sonuçlandı. 2.tüp bebek sürecim. Yumurta toplama işlemim gerçekleşti. 12 yumurtadan 4 tanesi sağlam kaldı ve 5.gün embriyosu 4 embriyom var şu an. Transfer için adet dönemini bekliyorum. 4 tane embriyo sayısı az mı acaba

Bursa'da doktorunuz kim acaba

Niye az olsun 3 tane bebeğin olsun yetmezmi yani nasip kısmet bunlardan biri sana can olsun yeter

Sana bir tane lazım canım niye az olsun tutunup sağlıkla ilerlemesi önemli

Niye az olsun 3 tane bebeğin olsun yetmezmi yani nasip kısmet bunlardan biri sana can olsun yeter
İnşallahh. 12 yumurta toplanınca 4 tanesi bş an az gibi geldi moralim öık bozuldu. Zaten çift olarak dondurulmuş. Yani 2 transfer hakkım olcak. İnşallah ilkinde olur ve ikinciye gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…