Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ay

Aynen ya hepsi öyle yazdiricagim ilaçları bile yazdiramiyorum günü gelmediği için ay olmadan hatta haftasında bitiyor hep parayla alıyorum bazı ilaçları
haklısınn valla,
Allah yardımcımızz olsun,
babam kanser hastası akıllı ılac kullanıyor 3 hafta ılacını bekledı..
ve bu hastalar ıcın ılacları hayati önem taşıyor... çözülemedi bu ilaç krizi

Amin canım inşallah Çok geçmiş olsun rabbim bir an önce sağlığına kavuştursun.Tabiki önemli ama piyasada neden yok anlamıyorum cozulse artık bu sorun gerçekten artık.Olanlarda çok ama çok yüksek fiyattan satıyor

aminnn canım , evet maalesef inşallah bir çözümü bulunur ..

bende beklıyorum yarın progesteron baktırcam,
pazar transfer..Allah ızın verırse ..
deger kac cıkmalı onu da bılmıyorum
sızın kactı trasnfer oncesı 1,5 altı mı olmalı ?
Aaaa bu pazar mi transfer
Eee bişey kalmamış
Sende doğal olduğu için progestran kaç olmalı bilmiyorum ama benim 17 çıktı düşük buldu doktor

Aaaa bu pazar mi transfer
Eee bişey kalmamış
Sende doğal olduğu için progestran kaç olmalı bilmiyorum ama benim 17 çıktı düşük buldu doktor
kuuzu bu pazar valla sabah baya heyecanlı uyandımm, Rabbim haftaya güzel haberler aldırsın banada ..
sizlerde saglıkla bebişlerinizi kucağınıza alın ..hep dua edıyorum..
aynen canım vala bende bılmıyorum, bakalım yarın bellı olcak :))

Bır de doktoruma gebelik aşısını sordum şehir efsanesi kanıtlanmış etkisi yok paran çoksa için rahatlasın diye vurdur ama ben tavsiye etmem dedi varmı yaptıran aranızda

Erken testte siliktr olsa görünmez mi?
3. Gün oldugu için bilgim yok çünkü.
Ama şu negatiflikten bi kurtul canım ağrılara belirtilere takılma adette olamazsın günün olsada iyi şeyler düşün
Kuzum ilaçlar gelecek olan adeti bi kaç gün etkilerse etkiler yani adeti tamamen durdurmaz. Arada sancılar giriyor işte bekleyeceğiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…