- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.961
Aynen ya hepsi öyle yazdiricagim ilaçları bile yazdiramiyorum günü gelmediği için ay olmadan hatta haftasında bitiyor hep parayla alıyorum bazı ilaçlarıevet estrofemde sorun var suan,
gercı neyde yok kii...
haklısınn valla,Ay
Aynen ya hepsi öyle yazdiricagim ilaçları bile yazdiramiyorum günü gelmediği için ay olmadan hatta haftasında bitiyor hep parayla alıyorum bazı ilaçları
Napalim artık yapicak bişey yok inşallah gerek kalmaz ilaçlara güzel ilerlerevet estrofemde sorun var suan,
gercı neyde yok kii....
Amin canım inşallahhaklısınn valla,
Allah yardımcımızz olsun,
babam kanser hastası akıllı ılac kullanıyor 3 hafta ılacını bekledı..
ve bu hastalar ıcın ılacları hayati önem taşıyor... çözülemedi bu ilaç krizi
evet yeterkii saglıklı bebeklerımız olsun herseye değerNapalim artık yapicak bişey yok inşallah gerek kalmaz ilaçlara güzel ilerler
aminnn canım , evet maalesef inşallah bir çözümü bulunur ..Amin canım inşallahÇok geçmiş olsun rabbim bir an önce sağlığına kavuştursun.Tabiki önemli ama piyasada neden yok anlamıyorum cozulse artık bu sorun gerçekten artık.Olanlarda çok ama çok yüksek fiyattan satıyor
Kesinlikle inşallah herşey onlar için bir kucağımıza alabilsek dünyalar bizim olucak rabbim tatdirsin inşallahevet yeterkii saglıklı bebeklerımız olsun herseye değer
İnşaallah canımaminnn canım , evet maalesef inşallah bir çözümü bulunur ..
Canimm
evet amiinnn canım, o günleride göreceğiz, Rabbım buyukturKesinlikle inşallah herşey onlar için bir kucağımıza alabilsek dünyalar bizim olucak rabbim tatdirsin inşallah
bende beklıyorum yarın progesteron baktırcam,İn
İnşaallah canımSenin nasıl gidiyor
Aaaa bu pazar mi transferbende beklıyorum yarın progesteron baktırcam,
pazar transfer..Allah ızın verırse ..
deger kac cıkmalı onu da bılmıyorum
sızın kactı trasnfer oncesı 1,5 altı mı olmalı ?
kuuzu bu pazar valla sabah baya heyecanlı uyandımmAaaa bu pazar mi transfer
Eee bişey kalmamış
Sende doğal olduğu için progestran kaç olmalı bilmiyorum ama benim 17 çıktı düşük buldu doktor
Aminİnşallah hepimiz pozitifi görürüz sağlıkla ilerler. Sakarya sizin
8-12 mm arası canımKizlar merhaba bugün doktora gittim rahim kalınlık 7mm dedi pazartesi istediğimiz kalınlık oluşur dedi isallah 26 yada 27 Ocak transfer dedi istenilen kalınlık nedir ki
Kuzum ilaçlar gelecek olan adeti bi kaç gün etkilerse etkiler yani adeti tamamen durdurmaz. Arada sancılar giriyor işte bekleyeceğiz bakalımErken testte siliktr olsa görünmez mi?
3. Gün oldugu için bilgim yok çünkü.
Ama şu negatiflikten bi kurtul canım ağrılara belirtilere takılma adette olamazsın günün olsada iyi şeyler düşün
benım doktorumda yapmıyor.. bılımsel acıklaması yok dıyeBır de doktoruma gebelik aşısını sordum şehir efsanesi kanıtlanmış etkisi yok paran çoksa için rahatlasın diye vurdur ama ben tavsiye etmem dedi varmı yaptıran aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?