Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bende uyuyamıyorum
Akşam geç dalıyorum sabah da uyanirsam geri yatamiyorum
Yine test yaptım yine pozitif çok şükür.
Yarın sabah herşey netleşecek
İnşallah sende hayırlısıyla güzel bir sonuç al bekleyen hepimizde canisu uykular haram oldu hepimize

Ay amin aminnn canm inşallah o katlanma sayısı var bide normal uykular da gidiyor düşününce sürekli tabi

Ay amin aminnn canm inşallah o katlanma sayısı var bide normal uykular da gidiyor düşününce sürekli tabi
Doğurana kadar endişe bitmez
Duanım gücüne çokk inanıyorum ben bu ay sürecimi bilen herkesten dua etmesini istemiştim çok şükür kabul oldu.. Sağlıkla ilerler kucağımıza da almak nasip olur inşallahh
Dileyen isteyen herkese çokk daha güzel şekilde nasip olsunn

Evet canım kesinlikle aminnn aminnn hayırlı cumalarimiz olsun bugün dua edelim birbirimize

Hayırlı olsun canım. Bende adetime 14 gün kala gonapeptyl e başladım. Sonra adet oldum adetimin 3. Günü yarıma düştü. Sonra gonalf ve meriofert başladılar. Ben hem pcos hem çikolata kistim vardı. çok yumurtam gelişti 20 yi geçikti. Opudan önce ovitrelle vurundum Sonra dediler ki 5 gün sonra transfer yapcaz diye. Tabi ben ohss oldum yürüyemicek duruma geldim hastanede falan yattım. Bu şekilde transfer yaparsak daha çok şişcen 2 adet erteleyelim transferi dediler öylede oldu. şimdi salı günü transferim olcak

Merhabalar bugun 6.gunum.
Ilk 72 saat kasikta batmalar kasilma oluyordu ama 4. Gun itibariyle kesildi. Sadece adet agrisi var. Acaba hamile kalanlar nasil yorumlar, belirti sartmi ?

Merhabalar bugun 6.gunum.
Ilk 72 saat kasikta batmalar kasilma oluyordu ama 4. Gun itibariyle kesildi. Sadece adet agrisi var. Acaba hamile kalanlar nasil yorumlar, belirti sartmi ?
Benm hiç oyle ağrım olmadi 6.gunumdeyim göğüs ağrım var bı şimdi yavaştan bazen adet olcakmis gibi gerginlik var okadar belirtilere takılma bence.

Kan sonucu cıktımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…