- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.921
İnşallah sende hayırlısıyla güzel bir sonuç al bekleyen hepimizde canisu uykular haram oldu hepimizeBende uyuyamıyorum
Akşam geç dalıyorum sabah da uyanirsam geri yatamiyorum
Yine test yaptım yine pozitif çok şükür.
Yarın sabah herşey netleşecek
Ay amin aminnn canm inşallah o katlanma sayısı var bideAh uyuyamamak bende de var erkenden uyanıyorumm
Oh çok şükür bin şükür kanda da güzel değerle görelim inşallahh
Benimde yarın güzel katlanır sayı inşallahh yarın sabah uyandığım gibi gidip vercem
Doğurana kadar endişe bitmezAy amin aminnn canm inşallah o katlanma sayısı var bidenormal uykular da gidiyor düşününce sürekli tabi
Evet canım kesinlikle aminnn aminnnDoğurana kadar endişe bitmez
Duanım gücüne çokk inanıyorum ben bu ay sürecimi bilen herkesten dua etmesini istemiştimçok şükür kabul oldu.. Sağlıkla ilerler kucağımıza da almak nasip olur inşallahh
Dileyen isteyen herkese çokk daha güzel şekilde nasip olsunn
Hayırlı olsun canım. Bende adetime 14 gün kala gonapeptyl e başladım. Sonra adet oldum adetimin 3. Günü yarıma düştü. Sonra gonalf ve meriofert başladılar. Ben hem pcos hem çikolata kistim vardı. çok yumurtam gelişti 20 yi geçikti. Opudan önce ovitrelle vurundum Sonra dediler ki 5 gün sonra transfer yapcaz diye. Tabi ben ohss oldum yürüyemicek duruma geldim hastanede falan yattım. Bu şekilde transfer yaparsak daha çok şişcen 2 adet erteleyelim transferi dediler öylede oldu.Kızlar merhaba hepinize, ben de bu ay uzun protokol ile tedaviye başladım. Cumartesi gününden beri her gün gonapeptly oluyorum. Adetim normalde 23 ocak. Adet olunca da normal tüp bebek ilaçlarına başlayacağız. Taze transfer yapabilmek için bu gonapeptly tedavisine başladık. Yumurtaları baskılayıp hepsinin aynı boyutlarda büyümesini sağlıyor sanırım. Bu tedaviyi olan var mı? Varsa süreciniz nasıl ilerlerdi?
Yaa maşallah ben burdayım geliyorum gümbür gümbür diyoo
İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize sorunsuz skntsizzzYaa maşallah ben burdayım geliyorum gümbür gümbür diyoodarısı bize olsun
Bu estrofeme ne kadar devam etcez yaa ben yaşadığım yerde bulamıyorum daProgestan estrofem ve oksaparı hiç biraktirmiyor zaten full devam bakalım belki seninkini azaltır
Benm hiç oyle ağrım olmadi 6.gunumdeyim göğüs ağrım var bı şimdi yavaştan bazen adet olcakmis gibi gerginlik var okadar belirtilere takılma bence.Merhabalar bugun 6.gunum.
Ilk 72 saat kasikta batmalar kasilma oluyordu ama 4. Gun itibariyle kesildi. Sadece adet agrisi var. Acaba hamile kalanlar nasil yorumlar, belirti sartmi ?
Benim 5. Gün sabahı negatifti 2-3 saat sonra öyle incecik hayalet bir cizgi cıktıkiBen negatif olup sonradan pozitife dönen test hiç görmedim.
İnşallah güzel haberler ver bize sağlıkla güzel bir değer gelsinn
Hiç bir zararı yok cnm korkmaAyy kızlar ben hamile olsam alttan muayene yi tercih etmek istemem galiba ya
Ya Zarar falan verirse
Sagol kuzucum insallah . Seninde hayirli olsun Allah daim etsinSürecin sana bebeğini kavuştursun sağlıkla inşallahhbence de dondurulmuş daha iyi canım vücut kendini daha hazır hissediyor hem
Valla hem guc oluyo hem gecOlsun geç olsun güç olmasın canm
Ohh cok şükürBende uyuyamıyorum
Akşam geç dalıyorum sabah da uyanirsam geri yatamiyorum
Yine test yaptım yine pozitif çok şükür.
Yarın sabah herşey netleşecek
Canım ilaç kullandıgın sürece zor adet olursun.Kızlar adet olacağım sanırım sancılarım var ve 20 Ocak adet günüm
Kan sonucu cıktımıİyi geceler arkadaşlar,testi bu sabah ilk idrarla yapmıştım. Tek çizgiyi görünce hazırlanıp işe gittim. Akşam gelince 2.çizgiyi farkettim. 12.gün kan testide verdim bugün sonucu sabaha belli olacak.
Heyecanlanmalı mıyım sizce? Ben kendimi daha çok negatife hazırlamıştım
Sana da hayırlı olsun inşallahHayırlı olsun cnm aynı gün transfer olmuşuz, sağlıkla gelsin besislerimizins
Bende transferin ilk gününden 3-4 gününe kadar içiyorumDetaylı tahlil yapınca gerek yok senin için dedi vermedi zorla isticem artık napayım
Canım ilik suyu içtin mi bu süreçte yararlı diye kaynatıp içmeye başladım şimdiden
Dotkorunun tedavi yöntemine göre değişir canım.Bu estrofeme ne kadar devam etcez yaa ben yaşadığım yerde bulamıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?