Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Haftaya benimde kontrol var cnm benim kasık ağrım var biraz birde ev işi yapamıyorum pek dikkat etmeye çalışıyorum hep dikkatli olmak zormuş
Evet çok ağır şeylerden yorucu işlerden kaçınıyorum bende, ama çoğu şeyi de yapıyorum. Aynı zamanda kontrol olacağız demekki Çarşamba ya da Perşembe düşünüyorum bakalım

Estrofem bana 10. Haftaya kadar dedi canım

Merhabalar bugun 6.gunum.
Ilk 72 saat kasikta batmalar kasilma oluyordu ama 4. Gun itibariyle kesildi. Sadece adet agrisi var. Acaba hamile kalanlar nasil yorumlar, belirti sartmi ?
Oturup kendimi dinledim günlerce buradaki belirtileri okuyup 15. Günüm sadece gögüs hassasiyet i var o da son 3gündür. Aldanmayın belirtilere, herkes de farklı, kendinizi dinleyip üzmeyin

7. Günüm bugün varsa da testte çıkmaz 3. Gün embriyosun en erken 9. Gün gösterir kendini
Erken testte siliktr olsa görünmez mi?
3. Gün oldugu için bilgim yok çünkü.
Ama şu negatiflikten bi kurtul canım ağrılara belirtilere takılma adette olamazsın günün olsada iyi şeyler düşün

Merhabalar. Bende dün (17 ocak) transfer oldum. 5. Gün embriyosu. Test günüm 30 ocak. Dilerim herkes güzel haberler alır
Benimde 17 ocak 5. Gün emriyosu transferi aynı gün test günümüz inşalllah hayırlı sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…