- 16 Aralık 2022
- 205
- 225
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.941
Evet çok ağır şeylerden yorucu işlerden kaçınıyorum bende, ama çoğu şeyi de yapıyorum. Aynı zamanda kontrol olacağız demekkiHaftaya benimde kontrol var cnm benim kasık ağrım var biraz birde ev işi yapamıyorum pek dikkat etmeye çalışıyorum hep dikkatli olmak zormuş
Adet olmazsin bukadar erken sanırım adet ağrısı normal zatenKızlar adet olacağım sanırım sancılarım var ve 20 Ocak adet günüm
Estrofem bana 10. Haftaya kadar dedi canımBen de günde 2 defa progestan dex kullanıcakmışım inşallah 12.haftaya kadar. Şimdi estrofem günde 4 adet ona devam ediliyor mu ben transfere kadar sanıyordum canım pıhtılaşma olmadığı halde kan sulandırıcı kullanılması lazım mı acaba doktor vermiyor ama transferde tekrar sormam lazım bu da aklıma takıldı
11.gun mu 35 ti 5.gun.embriyosumuKızlar benim betam 35 ten 5 e düştü, kısmet değilmiş Allah size yardım etsin
7. Günüm bugün varsa da testte çıkmaz 3. Gün embriyosun en erken 9. Gün gösterir kendiniCanım ilaç kullandıgın sürece zor adet olursun.
Sen bi test yapsana yokmu evde sancılara takılma hiç o hamile kalsanda oluyo
Oturup kendimi dinledim günlerce buradaki belirtileri okuyupMerhabalar bugun 6.gunum.
Ilk 72 saat kasikta batmalar kasilma oluyordu ama 4. Gun itibariyle kesildi. Sadece adet agrisi var. Acaba hamile kalanlar nasil yorumlar, belirti sartmi ?
Erken testte siliktr olsa görünmez mi?7. Günüm bugün varsa da testte çıkmaz 3. Gün embriyosun en erken 9. Gün gösterir kendini
nezaman gidiyosun doktora canımArkadaslar herkese hayirli cumalar. Allah bugün ettigimiz tüm dualari kabul etsin. Günü geldiğinde "şükür oldu" dedirtsin.
Geçmiş olsunKızlar benim betam 35 ten 5 e düştü, kısmet değilmiş Allah size yardım etsin
Canim son durumun ne. İlaç kullanıyorsun olmazsın kiKızlar adet olacağım sanırım sancılarım var ve 20 Ocak adet günüm
Saat 13.de gidecegim canimnezaman gidiyosun doktora canım
Güzel sonuçlarla gel inşallah bizleri de sevindirSaat 13.de gidecegim canim
Amin amin canim benimGüzel sonuçlarla gel inşallah bizleri de sevindir
Benimde 17 ocak 5. Gün emriyosu transferi aynı gün test günümüz inşalllah hayırlı sonuçlar alırızMerhabalar. Bende dün (17 ocak) transfer oldum. 5. Gün embriyosu. Test günüm 30 ocak. Dilerim herkes güzel haberler alır
Benimde 17 Ocak test günüm 28 ocakBenimde 17 ocak 5. Gün emriyosu transferi aynı gün test günümüz inşalllah hayırlı sonuçlar alırız
Neden yok mu vala ben eczane eczane dolaşıyorum depolardan getiriyorum.Bu devamlı kullanılacak kuzum zaten yetmiyor bir tane stok yapmak lazım valaBu estrofeme ne kadar devam etcez yaa ben yaşadığım yerde bulamıyorum da
evet estrofemde sorun var suan,Neden yok mu vala ben eczane eczane dolaşıyorum depolardan getiriyorum.Bu devamlı kullanılacak kuzum zaten yetmiyor bir tane stok yapmak lazım vala
Aaaa canım gözün aydın harika çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?