- 16 Ekim 2022
- 222
- 241
- 18
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.981
O zman olur nolur nar suları işe yaradı8-12 mm arası canım
7uzerı olmalı canım,Kizlar merhaba bugün doktora gittim rahim kalınlık 7mm dedi pazartesi istediğimiz kalınlık oluşur dedi isallah 26 yada 27 Ocak transfer dedi istenilen kalınlık nedir ki
Olacak inşallah özgemkuuzu bu pazar valla sabah baya heyecanlı uyandımm, Rabbim haftaya güzel haberler aldırsın banada ..
sizlerde saglıkla bebişlerinizi kucağınıza alın ..hep dua edıyorum..
aynen canım vala bende bılmıyorum, bakalım yarın bellı olcak :))
kesınlıkle nar işe yarıyor..O zman olur nolur nar suları işe yaradı
Hergun bir bardak içiyorum dedim devam dedi doktor ilk defa bitkisel biseyi onayladi7uzerı olmalı canım,
nar suyu ıc bır ıkı bardak kalınlaşır.. ya da nar yıyebılırsın ..
hayırlı olsun
aminnnn canım benım,Olacak inşallah özgem
Rabbimin izni ile
şifa olsun bende gecen hafta ıctım, ben soylemeden ıctım ..Hergun bir bardak içiyorum dedim devam dedi doktor ilk defa bitkisel biseyi onayladi
7.30 da evden çıkıp 8 de vermiş olurumaminnnn canım benım,
sabah erken ver kanı , hayırlısı ıle cok guzel bı deger çıksın Allahım ..
oleyyyy7.30 da evden çıkıp 8 de vermiş olurum
10 da parti inşallah
Benim ki okuma şu topikleri herşey fayda etmez deyip duruyorduşifa olsun bende gecen hafta ıctım, ben soylemeden ıctım ..
ahaaha,Benim ki okuma şu topikleri herşey fayda etmez deyip duruyordusonunda devam et diyince şaşırdım
Ama merak ediyoruz ne yapalım zaten 10 dakika duruyoruz 450 TL hakkını verelim bariahaaha,
ben her gıttıgımde en az 4-5 soru ıle gıdıyorumm, hastaneden cıkıp bırde whatsaptan unuttuklarımı soruyorum..
sagolsun iyi ugraşıyor benimle
Sordum bugün de öyleymiş. Off çokta pahalı 1 hafta yetiyo yetmiyo stok yapıcaz anlaşılanDotkorunun tedavi yöntemine göre değişir canım.
Kalp atısını duyana kadar diyorlar genelde
ah keşke 450 versemAma merak ediyoruz ne yapalım zaten 10 dakika duruyoruz 450 TL hakkını verelim bari
Tekirdağda bulamıyorum kaç eczane gezdim yok transferden sonra dönücem geri. Bursadan stok yapıcam. Artık kalp atışına kadar dedi hemşire. Ucızda değilNeden yok mu vala ben eczane eczane dolaşıyorum depolardan getiriyorum.Bu devamlı kullanılacak kuzum zaten yetmiyor bir tane stok yapmak lazım vala
Benimde öyle yazıyorum hepsini bir deftere sonra tek tek topluyorımAy
Aynen ya hepsi öyle yazdiricagim ilaçları bile yazdiramiyorum günü gelmediği için ay olmadan hatta haftasında bitiyor hep parayla alıyorum bazı ilaçları
Kızlar kan sonucu sonrası pozitif ise doktorlar ne zaman çağırıyor muayeneye
Ben zarar görmüştüm bilmiyorum yada olacağı varmışHiç bir zararı yok cnm korkma
Çokmuş yaaBeni 2.kandan 10 gün sonra çağırdı beklemek bitmiyo yani
Benimde 11 güne kadar adet ağrım oldu canımAdet olmazsin bukadar erken sanırım adet ağrısı normal zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?