Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kizlar merhaba bugün doktora gittim rahim kalınlık 7mm dedi pazartesi istediğimiz kalınlık oluşur dedi isallah 26 yada 27 Ocak transfer dedi istenilen kalınlık nedir ki
7uzerı olmalı canım,
nar suyu ıc bır ıkı bardak kalınlaşır.. ya da nar yıyebılırsın ..
hayırlı olsun

Olacak inşallah özgem
Rabbimin izni ile

Benim ki okuma şu topikleri herşey fayda etmez deyip duruyordu sonunda devam et diyince şaşırdım
ahaaha,
ben her gıttıgımde en az 4-5 soru ıle gıdıyorumm, hastaneden cıkıp bırde whatsaptan unuttuklarımı soruyorum..
sagolsun iyi ugraşıyor benimle

Neden yok mu vala ben eczane eczane dolaşıyorum depolardan getiriyorum.Bu devamlı kullanılacak kuzum zaten yetmiyor bir tane stok yapmak lazım vala
Tekirdağda bulamıyorum kaç eczane gezdim yok transferden sonra dönücem geri. Bursadan stok yapıcam. Artık kalp atışına kadar dedi hemşire. Ucızda değil

Ay

Aynen ya hepsi öyle yazdiricagim ilaçları bile yazdiramiyorum günü gelmediği için ay olmadan hatta haftasında bitiyor hep parayla alıyorum bazı ilaçları
Benimde öyle yazıyorum hepsini bir deftere sonra tek tek topluyorım ilerde dicem bak yavrum senin için servet döktük diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…