Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet canım öyle oldu isterseniz yaparım diyince olsun dedik bizde beklemeyelim hiç çift istesem yapcak gibiydi tek tek dondurmuş tek denemek istersiniz diye dedi ama çift istermisiniz gibide konuştu.ilkte tek deniyim istedim bende ikiz olma ihtimali ve daha riskli olcak diye biraz gözüm korktu benim eşimde 2 olsun istiyodu ama gebelikte riskleri düşündüm bilemedim yani açıkçası

Sadece estrofem ve corasprin verdi kan aldı progesteron fln bakıldı şimdilik süreç böyle estrofemi kademli artrcaz 4 gün 1 tane 4 gün 2 tane 4 gün 3 sonra kontrole gitcem yeterli kalınlık oluştuysada 2 3 ocak gibi olacakmış bakalım

Kaliteleri için hepsine iyi kalite dedi bakalım önemli olan bana tutunması canım heyecanla bekliyorum

Bende çift transferden korkuyorum riskleri var dıye ama bazen biri tutmuyo diğeri tutuyo falan amannn cok karısık

doktorun dha ıyı bılır canım hayırlısı olsun,
sorun yoksa başlamak mantıklı tabı ıyı yapmıssın beklemenın anlamı yok..
evet kesınlıkle en onemlısı anne ıle uyumu
ınsallah sımsıkı tutunsun

Bende çift transferden korkuyorum riskleri var dıye ama bazen biri tutmuyo diğeri tutuyo falan amannn cok karısık
:) ben cıft ıstedım de doktorum bıraz konusunca vazgectım ılk sefer ıcın ..
bıde yasın ılerı degıl vs dedı ıkna ettı benı.
hayırlısı ne yapalım saglıkla sımsıkı tutunsun bebeklerımız

Selamlar bende ocagin ilk haftasi transfer olacagım estrofem ilacina basladim. Bu ikinci denemem ilki hicbir sorun olmamasına rağmen negatifti bu sefer olur ins
Slm cnm ilki neden tutmadı acaba doktorun bir şey demedi mi birde transfer nasıldı ağrısı fln oldu mu uyutulmadan yapılan bir işlemmis galiba

Merhaba kızlar size bir sorum olacaktı bende tüp bebek tedavisi görüyorum. İlaç ve iğne kullanıyorum şu anda ama gonalf iğnesi meriofert iğnesi ve günde 3 kere duphaston hapı kullanıyorum. Ama sanırım bu hap yada iğneler emin değilim ben hap olduğunu düşünüyorum bende yan etki boğaz ağrısı boğaz şişmesi yaptı hafif. Doktoruma ilettim bu zamana kadar hiç böyle bir etki duymadım az kaldı sabret dedi başına gelen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…