- 22 Ağustos 2022
- 1.506
- 1.987
- 63
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
aaa başlamışsın surece , hayırlı olsun canım..
iğne vs kullancak mıısn acaba bısey dedıler mı?
bende ıkıncı adetı beklıyorum :)
benım dr çift yapmıyor :) rısklerı var dıye yasım benımde 31 ..
Bende çift transferden korkuyorum riskleri var dıye ama bazen biri tutmuyo diğeri tutuyo falanaaa başlamışsın surece , hayırlı olsun canım..
iğne vs kullancak mıısn acaba bısey dedıler mı?
bende ıkıncı adetı beklıyorum :)
benım dr çift yapmıyor :) rısklerı var dıye yasım benımde 31 ..
doktorun dha ıyı bılır canım hayırlısı olsun,Evet canım öyle olduisterseniz yaparım diyince olsun dedik bizde beklemeyelim hiç çift istesem yapcak gibiydi tek tek dondurmuş tek denemek istersiniz diye dedi ama çift istermisiniz gibide konuştu.ilkte tek deniyim istedim bende ikiz olma ihtimali ve daha riskli olcak diye biraz gözüm korktu benim eşimde 2 olsun istiyodu ama gebelikte riskleri düşündüm bilemedim yani açıkçası
Sadece estrofem ve corasprin verdi kan aldı progesteron fln bakıldı şimdilik süreç böyle estrofemi kademli artrcaz 4 gün 1 tane 4 gün 2 tane 4 gün 3 sonra kontrole gitcem yeterli kalınlık oluştuysada 2 3 ocak gibi olacakmış bakalım
Kaliteleri için hepsine iyi kalite dedi bakalım önemli olan bana tutunması canım heyecanla bekliyorum
:) ben cıft ıstedım de doktorum bıraz konusunca vazgectım ılk sefer ıcın ..Bende çift transferden korkuyorum riskleri var dıye ama bazen biri tutmuyo diğeri tutuyo falanamannn cok karısık
Yasın kaçtı kuzum senın?:) ben cıft ıstedım de doktorum bıraz konusunca vazgectım ılk sefer ıcın ..
bıde yasın ılerı degıl vs dedı ıkna ettı benı.
hayırlısı ne yapalım saglıkla sımsıkı tutunsun bebeklerımız
cok mınık sayılmam :)Yasın kaçtı kuzum senın?
doktorun dha ıyı bılır canım hayırlısı olsun,
sorun yoksa başlamak mantıklı tabı ıyı yapmıssın beklemenın anlamı yok..
evet kesınlıkle en onemlısı anne ıle uyumu
ınsallah sımsıkı tutunsun
Bende 32cok mınık sayılmam :)
31 yasındayım bende ..
İnşallah canım zaman azaldikca heyecan artıyorİnşallah güzel haberler alırız
Hayırlısı canım benimde ayın ucu gibi adetim sonra hazırlıklar basliycak çok heyecanlıMerhaba kızlar bende 2 adet 5. Gun embrıyo transferi olcam bu ayın 22 si gbi adetım sonra hazırlığa başlıcaz stres, heyecan hepsi varinşallah bebişleri alırız
Evet hemde ne heyecanHayırlısı canım benimde ayın ucu gibi adetim sonra hazırlıklar basliycak çok heyecanlı
İnşallah canım benim heyecanımı nasıl yenecegim bir bilsem varya korkuyorum o bile etkiler diyeEvet hemde ne heyecaninşallah bebişlere kavusuruz
Evet canım bende korkuyodum ama şöyle dusunmeye başladım bu streslı bi sürec stres yapmamda doğal hatta ilk 3 ayı atlatana kadar bıle doğal. İnşallah bebişlere kavusuruzİnşallah canım benim heyecanımı nasıl yenecegim bir bilsem varya korkuyorum o bile etkiler diye
Slm cnm ilki neden tutmadı acaba doktorun bir şey demedi mi birde transfer nasıldı ağrısı fln oldu mu uyutulmadan yapılan bir işlemmis galibaSelamlar bende ocagin ilk haftasi transfer olacagım estrofem ilacina basladim. Bu ikinci denemem ilki hicbir sorun olmamasına rağmen negatifti bu sefer olur ins
Benim ocağın ilk haftası heyecanlıyım çokSlm cnm ilki neden tutmadı acaba doktorun bir şey demedi mi birde transfer nasıldı ağrısı fln oldu mu uyutulmadan yapılan bir işlemmis galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?