- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.021
Senin sefer 106 mi 1006 mi ben hala anlamadım
Diğerleri de anlamadı
HCG sonucunun görselini bı atsana
Sonuca bak canım attımben de onu yazıyordum 100.6 mı 1000.6 mı çünkü 100.6,11 gibi bir sonuç daha hiç bir yerde görmedim
Değer öyle yaziyorben de onu yazıyordum 100.6 mı 1000.6 mı çünkü 100.6,11 gibi bir sonuç daha hiç bir yerde görmedim
Baktım baktım da daha geçen de 1006.11 yazdın sonra bir sıfır fazla attım pardon dedin sonra 100.6,11 yazmaya başladınSonuca bak canım attım
Aynen orda karıştıBaktım baktım da daha geçen de 1006.11 yazdın sonra bir sıfır fazla attım pardon dedin sonra 100.6,11 yazmaya başladın
Aynen aynen ilk 1006 yazdı sonra fazla sıfır atmisim 106 dedi .kafamız karıştıBaktım baktım da daha geçen de 1006.11 yazdın sonra bir sıfır fazla attım pardon dedin sonra 100.6,11 yazmaya başladın
Baktım canım şimdi oldu işteSonuca bak canım attım
Kalp atışına kadar kullanmıştım canım benBu estrofeme ne kadar devam etcez yaa ben yaşadığım yerde bulamıyorum da
Olabillir olabilir Kübra cnm sen mühendismiydin?Aynen orda karıştıHeyecandan ne yazdım bilemedim Yüksek çıktı çok şükür ama başka zaten kan testi yaptırmadım doktor gerek yok dedi 2 hafta sonra kontrol dedi
Sonucun ne oldu canım.İyi geceler arkadaşlar,testi bu sabah ilk idrarla yapmıştım. Tek çizgiyi görünce hazırlanıp işe gittim. Akşam gelince 2.çizgiyi farkettim. 12.gün kan testide verdim bugün sonucu sabaha belli olacak.
Heyecanlanmalı mıyım sizce? Ben kendimi daha çok negatife hazırlamıştım
Yok canım değilim halkla ilişkilerOlabillir olabilir Kübra cnm sen mühendismiydin?
AynenBaktım canım şimdi oldu işte
İlk yazdığın doğru sonrakiler yanlış miş
Anladım cnmYok canım değilim halkla ilişkiler
Kalp atışı da duyulursa iyimis vakitKese kalp bir bakılır ama kalp görünmeyebilir erken olduğundan dediler kese daha erkende görünüyo ama geç olunca bebekte görünüyo ya o yüzden böyle umarım kese kalp ikiside görünür
Benim de 2. Kan sonucundan 10 gün sonraya kese için çağırdıKızlar kan sonucu sonrası pozitif ise doktorlar ne zaman çağırıyor muayeneye
Bizim doktorda öyle yapar her haldeBenim de 2. Kan sonucundan 10 gün sonraya kese için çağırdı
Büyük ihtimalle, sonraki 10 günde kalp atışı der gibime geliyorBizim doktorda öyle yapar her halde
Yazdırmıştım ama eczane sisteme günde 1 girmiş. O yüzden şuan yazdırsamda alamıyorum hep parayla aldım. 200 mü olduEstrofemi yazdirabiliyosun canım ben yazdiriyorumAma evet parayla alınca pahalı 200 oldu yani hemen hemen fiyatı .Bende İstanbul'dayım bakalım bütün eczanelere soruyorum bazen yazdırıp bazen parayla alıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?