Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bana doktorum ilaç kullanırken regl olmazsın demişti ama bi kaç kere regl olanıda gordum belki ben doktorun verdığı ilaçlardan almamışımdır bi de genelde regl gunu hep bi kadıkta batma oluyo canım korkma olmazsın

Benimde ayni canim. hatta ilkinde doktorlar pozitife odaklamislardi soyle iyi boyle iyi olcak falan filan negatifi gordugumde hissislesmistim. megersem şoka girmisim 1 hafta hicbisey olmamis gibi gezmisim hatirlamiyorum sonunda esim dayanamadi kendine gel diye bağırdığını hatirliyorum o an avazim ciktigi kadar bagirip agladigimi hatirliyorum ondan sonrada zor toparlandim hersene ayni senaryoyu yasiyorum alisigim valla artik arzislastim.

Ayyyyy cok isterim canimmm
LOR KURABİYESİ

700 gr tatlı lor
1.5 toz şeker
Elinle yoğur ikisini
Yarım bardak sıvı yağ
2 yumurta birinin beyazı ayırılcak
2 kabartma tozu
1 vanilin
Aldığı kadar un yaklaşık 2 bardak belki 3 yapış yapış kalabilir
Yoğur
Yuvarla yumurtanın beyazına sonra fındığa batır
Çok çabuk pişiyor altı pembeleştiği gibi çıkar
Soğuk fırın 180 derece

Ya Kübra, Allah razi olsun kibrista ki doktorundan bu asamaya getirdi seni ama uzaktan bir sey olmaz demesine de tamam diyip oturulmaz canim benim..
Git hemen bi hastaneye illa o doktorun dedigi günü beklemek zorunda misin ya. E benimki de 23 ocakta git dedi ben gittim 20 ocakta ne oldu yani. İcim rahat etti. Hadi bekleyebiliyorum dedin bi sey demedik bekle ama aktif kanama görmüşsün bunu söylemeye zorunda hissettim kendimi. Hemen git bi acile, karindan baktir geç olmasin K Kubra Avci

Yakaladı beni yine
Cumartesi yapıcam duramam bak cok bile durdum 5. Günüm olucak.
Diğer hamilekliklermde 5. Gün kaset testle silik cıkmıştı
Gözüm üstünde vallahi
Daha ptesi transfer oldun ben demir de 10. Gün yapmasam negatifti yani çocuk 2 yaşında oldu yapcaksan da ümidini kesmeden yap bari

Oncelikle relax ol sekerim hamilesin kafana takma bak hemen dejavu yasadim benim yegenlerde ikiz gelinimizle beraber gittik onada böyle demislerdi tek yumurta ikizleri onu yasadim sen yazinca buraya cift yumurta ise eger biri birinin ustunde kalabiliyor vallahi 9 ay boyunca sanki ben dogurcam gibi ezberledim ikizler bazen kesedr 2 gorunsede . Insallah oyledir. biz birinin kalp atisini 1 haftadan sonra duyduk cok iyi anliyorum insan tedirgin oluyor ama lutfen icini ferah tut hersey düzelecek hersey haftaya kadar belliolur

Tesekkur ederim canim benim bunu vallahi canim cekmisti yapicam ❤❤❤❤

Gynolife var bak orda baziarkadaslarim orda tedavi gördü merkezleri tek tek incele iyice arastir canim kibrista icine sinen yere git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…