- 12 Mart 2019
- 16.544
- 35.964
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.161
Bilemicem canım her ihtimale karşı 5. Günü bekleyeceğim benBen de ya Rabbim hepimize pozitif görmeyi nasip etsin yarın ilk idrarla erken gebelik testi yapmak istiyorum hassasiyet 10 olan testlerden varsa çıkar mı acaba
Kuzum benım 2. Gunu kramp girmişti 2 kere şiddetli tutundugunu anlamıştım hiç erken demeBi iki kere batma oldu gecti ama daha erken batma sızı olması içinde benim diğer gebeliklerimde olmuştu ama ne zaman oldu hatırlamıyorum
senceGidip muayene olmadın mı canım?
Öylede varla yok arası gibiydi yani öncekiler gibi belirgin değildiKuzum benım 2. Gunu kramp girmişti 2 kere şiddetli tutundugunu anlamıştım hiç erken demebelirtidir batma bence
Bana doktorum ilaç kullanırken regl olmazsın demişti ama bi kaç kere regl olanıda gordum belki ben doktorun verdığı ilaçlardan almamışımdır bi de genelde regl gunu hep bi kadıkta batma oluyo canım korkma olmazsınYarın benim regl günüm, karnımda hafif de olsa kıpırtılae kramplar var, dizlerim de ağrıyor inşallah adet olmam. Test günüm pazar yarın hasralnırsam yıkılırım. İlaçlara rağmen test gününden önce regl olan var mı??
Olmadı galıba
Benimde ayni canim. hatta ilkinde doktorlar pozitife odaklamislardi soyle iyi boyle iyi olcak falan filan negatifi gordugumde hissislesmistim. megersem şoka girmisim 1 hafta hicbisey olmamis gibi gezmisim hatirlamiyorum sonunda esim dayanamadi kendine gel diye bağırdığını hatirliyorum o an avazim ciktigi kadar bagirip agladigimi hatirliyorum ondan sonrada zor toparlandim hersene ayni senaryoyu yasiyorum alisigim valla artik arzislastim.Kıyamam ya ben de öyleyim her negatife günlerce ağlıyorum depresyona giriyorum ondan dolayı da eşim şu aşamada izin vermiyor açıkçası ben de istemiyorum karnımda bebek olduğu düşüncesi bile beni mutlu ediyor
Yani kuzum az kldi cumartesi cıkacak Allahın izniyleÖylede varla yok arası gibiydi yani öncekiler gibi belirgin değildi
bizde ki sorunda bu işteOlmadı galıbacok rahat ya ben kanamayı gorsem yıkılırdım oraya
Allahım inşallahYani kuzum az kldi cumartesi cıkacak Allahın izniyle
Benimde bir orasi kalmisti orayada giderim iyiyseBenim idrarda çıktı pozitif şuan kan gününü bekliyorum cumartesi vericem
LOR KURABİYESİAyyyyy cok isterim canimmm
bizde ki sorunda bu işte
Gözüm üstünde vallahiYakaladı beni yine
Cumartesi yapıcam duramam bak cok bile durdum 5. Günüm olucak.
Diğer hamilekliklermde 5. Gün kaset testle silik cıkmıştı
Oncelikle relax ol sekerim hamilesin kafana takma bak hemen dejavu yasadim benim yegenlerde ikiz gelinimizle beraber gittik onada böyle demislerdi tek yumurta ikizleri onu yasadim sen yazinca buraya cift yumurta ise eger biri birinin ustunde kalabiliyor vallahi 9 ay boyunca sanki ben dogurcam gibi ezberledim ikizler bazen kesedr 2 gorunsede . Insallah oyledir. biz birinin kalp atisini 1 haftadan sonra duyduk cok iyi anliyorum insan tedirgin oluyor ama lutfen icini ferah tut hersey düzelecek hersey haftaya kadar belliolurHerkese merhaba güzel hanımlar bana da yarıdmcı olurmusunuz çatlatma iğnesi ile bu ay gebe kaldım reglime 5 gün kala kan testi ile öğrendim sat tarihim 9 aralıktı kan değerlerim ile şu şekildeydi
4.ocak 50.7
6.ocak 105.7
9.ocak 380.9
17.ocak 10240.58(5.haftamdı)
Doktorum değeri görünce ikiz olabilir dedi kesem göründü o gün 23.ocakta gittiğimde ise bebeğin kalp atışı göründü fakat doktorum bir beyazlık fçdaha gördü ikiz olabilir ama kalp atılı daha yok emşn değilim bişi diyemem dedi yol keseside olabilir dedi ama embriyoyada benziyor dedi ultrason görüntüsünde bile 2 tane belli bana yardım edermisiniz fikirleriniz neler nası ilerliyor bu durum tek kese ayrıyetten olursa tek kese ikizi olacak hiç bir bilgim yok lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle
Tesekkur ederim canim benim bunu vallahi canim cekmisti yapicam ❤❤❤❤LOR KURABİYESİ
700 gr tatlı lor
1.5 toz şeker
Elinle yoğur ikisini
Yarım bardak sıvı yağ
2 yumurta birinin beyazı ayırılcak
2 kabartma tozu
1 vanilin
Aldığı kadar un yaklaşık 2 bardak belki 3 yapış yapış kalabilir
Yoğur
Yuvarla yumurtanın beyazına sonra fındığa batır
Çok çabuk pişiyor altı pembeleştiği gibi çıkar
Soğuk fırın 180 derece
Sen kaçıncı gün test yapmıştın?Gözüm üstünde vallahi
Daha ptesi transfer oldun ben demir de 10. Gün yapmasam negatifti yaniçocuk 2 yaşında oldu yapcaksan da ümidini kesmeden yap bari
Dei canim sifremi unuttugum icin yeniden actimEski nickiniz neydi belki tanışıyoruzdur
Gynolife var bak orda baziarkadaslarim orda tedavi gördü merkezleri tek tek incele iyice arastir canim kibrista icine sinen yere gitBetülcüm Kıbrıs ta hangi merkeze gittin canım bikaç ay sonra nasipse düşünüyoruz Kıbrısı biz de hit e kafam yattı ama yakın doğuda iyi galiba Kübra orda yaptırdı bakalım Bi gidip görüşeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?